ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


ماه مهمانی خدا ماه رمضان
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:23 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 26
بازدید: 3214

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماه مهمانی خدا ماه رمضان
08-07-2012, 11:09 AM
ارسال: #21
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
خوردن چه غذاهایی در افطار مضر است؟

افطار را باید باآرامش کامل و به‌دور از استرس و نگرانی میل کرد و هر یک از لقمه‌های غذا باید کاملا جویده شود و اینطور نباشد که هنوز لقمه در دهان در حال جویدن است، لقمه بعدی را وارد دهان کنیم..

دکتر مجید امتیازی، متخصص طب سنتی، راز ماندگاری طب سنتی ایران را عقلانیت منطبق بر اخلاق و ادب موجود در این مکتب طبی دانست و اظهار داشت: تمام مواردی که به‌عنوان الگوی صحیح، قابلیت ماندگاری در ذهن تاریخی بشر را دارند تابع همین دو قاعده کلی هستند. وقتی که از این دو قاعده به‌عنوان اصل مهم و اساسی در طب سنتی ایران‌زمین نام برده می‌شود، موجودیت آن را در تمام موارد و مبانی این مکتب طبی پویا می‌توان مشاهده کرد. به‌طوری که در مباحث پیشگیری و درمان صحیح بیماری‌ها هم این دو قاعده کلی به‌طور کامل رعایت شده است.

دکتر مجید امتیازی خاطرنشان ساخت: بر این اساس بخشی از حفظ سلامتی انسان هم تابع رعایت اخلاق و ادب در خوردن و پرهیزکردن است. درست غذاخوردن و به موقع غذا خوردن هم شرط رعایت این دو قاعده در فرهنگ سنتی ما بوده است که الان متأسفانه به دلایل نامشخص و بهانه‌های بی‌اساس رعایت نشده و حتی در مواردی خلاف آن را به‌کار می‌بریم که یا به‌دلیل ندانستن موضوع است و یا پیروی کورکورانه.

این متخصص طب سنتی به روزه‌داران توصیه کرد وعده غذای افطار و سحری جزو مواردی است که باید مصرف شوند ولی نوع غذا باید متناسب با وضعیت و مزاج بدن فرد باشد. وی افزود: فراموش نکنیم که سفره سحری و به‌طور ویژه سفره افطار، میدان مسابقه در خوردن نیست.

دکتر امتیازی با تأکید بر اینکه از نوشیدن آب هنگام صرف هر یک از این وعده‌های غذایی به‌شدت پرهیز شود ادامه داد: مناسب‌ترین زمان نوشیدن آب حداقل یک‌ساعت‌و‌نیم بعد از خوردن است. وی متذکر شد: نوشیدن آب خیلی سرد و به قولی «تگری» حتی در این فاصله زمانی هم بسیار مضر و آسیب رساننده به سیستم گوارشی، کبدی و هضمی است. پس بعد از گذشتن زمان مناسب از غذا خوردن، نوشیدن آبی که خیلی سرد نباشد مانند نوشیدن برخی از شربت‌های سنتی بلامانع است.

دکتر امتیازی با اشاره به اینکه غذا‌ها در هر یک از وعده‌ها باید با آرامش کامل و به دور از استرس و نگرانی میل شود، توصیه کرد: هریک از لقمه‌های غذا باید کاملا جویده شود و اینطور نباشد که هنوز لقمه در دهان در حال جویدن است، لقمه بعدی را وارد دهان کنیم.

وی با تأکید براینکه از درهم خوری و خوردن چند نوع مختلف غذا در یک وعده غذایی پرهیز شود، گفت: درصورتی که میل به خوردن سالاد است باید با فاصله و قبل از غذای اصلی میل شود. البته زمان خوردن آن بسته به نوع مزاج فرد و شدت اشتها متفاوت است و از طرف دیگر مقدار آن هم نباید زیاد باشد که باعث اختلال هضم شود.

دکتر امتیازی خطاب به روزه‌داران خاطرنشان ساخت: درصورتی که قصد، خوردن شام باشد باید با فاصله زمانی مناسب از خوردن افطاری باشد. اینطور نباشد که بلافاصله بعد از خوردن افطار اقدام به خوردن شام شود. این متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه وعده شام هم باید غذایی نسبتا سبک باشد تصریح کرد: از خوردن غذاهای پر ادویه، شور و سرخ کردنی‌ها پرهیز شود زیرا باعث شدت عطش می‌شوند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-07-2012, 01:00 PM
ارسال: #22
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
بهترین راهکار اینه
سحری رو غذاهای مغذی و همچنین سبزی و سالاد بخوریم
افطار رو سبک انتخاب کنیم
و یک شام هم اواخر شب تناول کنیم

نمیدانم هم اکنون در کجا مشغول لبخندی

فقط یک آرزو دارم : که در دنیای شیرینت

میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی

تفاوت کار در ثروتمندان و فقرا
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3957



Best Regards
Morteza Jafari
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-07-2012, 11:53 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2012 11:57 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #23
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
روزه، درمان کبدهای چرب!
[تصویر: db8bcf08f5f3bc04f16fce368be60050.jpg]
یک فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد با اشاره به اینکه ۳۰ درصد جوانان و ۷۰ درصد افراد چاق دچار کبد چرب هستند و روزه گرفتن برای آنها مفید است، اظهار کرد: روزه گرفتن در این افراد موجب می شود که چربی هایی که دور کبد را گرفته از بین برود بنابراین توصیه می شود که این بیماران برای درمان بیماری خود در ماه رمضان روزه بگیرند.


یک فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد با اشاره به اینکه ۳۰ درصد جوانان و ۷۰ درصد افراد چاق دچار کبد چرب هستند و روزه گرفتن برای آنها مفید است، اظهار کرد: روزه گرفتن در این افراد موجب می شود که چربی هایی که دور کبد را گرفته از بین برود بنابراین توصیه می شود که این بیماران برای درمان بیماری خود در ماه رمضان روزه بگیرند.


دکتر ناصر ابراهیمی دریانی در گفت وگو با خبرنگار سلامت ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یك فرد روزه دار بهتر است افطارش را با یك خرما و كمی شیر یا آب ولرم آغاز كند. عادت خوب ایرانی ها این است كه با مقداری نان، پنیر و سبزی افطار کنند که اگر به همراه گردو باشد بهتر هم هست چرا كه چربی كه در گردو وجود دارد هیچ ضرری ندارد و حتی باعث افزایش چربی مفید خون(HDL) می شود. همچنین باید از مصرف غذاهای چرب و نوشابه های گازدار خودداری کرد.


این فوق تخصص بیماری های گوارش در خصوص رفتارهای غلط افراد در ماه رمضان بیان کرد: دراز کشیدن و استعمال سیگار بعد از غذا یکی از رفتارهای غلط در بعضی افراد است که احساس می کنند می تواند به زودتر هضم شدن غذا کمک کند در صورتی که ریفلاکس معده یعنی برگشت مواد غذایی از معده به مری را تشدید می کند و باعث احساس سوزش سر دل می شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه برخی افراد روزه دار دچار یبوست می شوند، اظهار داشت: مشكلی كه معمولا ممكن است در روزه داران حتی كسانی كه سابقه یبوست هم نداشته اند ایجاد شود این است كه ۱۰ روز اول ماه مبارك رمضان دچار یبوست شوند و برای اینكه بر این یبوست غلبه كنند باید از سبزیجات، سالاد با روغن زیتون، خورشت آلو یا انجیر و آلوی خیس كرده استفاده كنند.

وی دامه داد: در فاصله افطار و سحر مصرف میوه های تابستانی مانند هندوانه برای رفع تشنگی و خوردن میوه هایی مانند گیلاس، شلیل و هلو كه خوشبختانه در این فصل زیاد است هم می تواند برای جلوگیری از یبوست مفید باشد.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: توصیه می شود پس از افطار، شام سبک مانند کوکو و کتلت صرف شود همچنین به علت اینکه زمان روزه داری ۱۷ ساعت است نباید از خوردن سحری غافل شد.

مبتلایان به زخم معده یا اثنی عشر از گرفتن روزه خودداری كنند

این متخصص بیماری های گوارش و کبد در رابطه با اینکه مبتلایان به زخم معده بهتر است از گرفتن روزه خودداری كنند، گفت: اگر فردی بیماری سابقه زخم اثنی عشر و خونریزی گوارشی داشته یا در حال حاضر از درد معده برخوردار باشد و اینکه پزشك معالج در او تشخیص داده باشد كه زخم او فعال است، نباید روزه بگیرد اما اگر شخصی زخم معده اش غیرفعال بوده و ترمیم شده باشد می تواند با خوردن داروی امپرازول بین افطار و سحر روزه اش را بگیرد.


دکتر دریانی در پایان خاطرنشان کرد: عفونت های ریه، دیابت و افزایش اوره از جمله عواملی هستند که موجب بوی بد دهان می شود و افراد روزه دار برای از بین بردن آن می توانند از نخ دندان و مسواک استفاده کنند.
رمضان، فرصتی دوباره برای بدست آوردن سلامتی بدن!

یکی از نکات مهم در این روزها خوردن سحری است.افرادی که به علت بیدارنشدن در سحر شامشان را در شب میل می کنند بدانندکه این کار موجب ازدیاد وزنشان خواهد شد.همچنین در افطار باید بسیار سبک خورد و بلافاصله از سفره فاصله گرفت.


ماه رمضان، فرصتی مناسب برای کاهش وزن و زدودن سموم از بدن است.همچنین می توان به کمک روزه داری در این ایام مبارک، به سلامت بدنمان نیز کمک کنیم.به شرط انکه درست بخوریم و بدانیم که چه می خوریم.

میوه ها، سبزیجات، غلات و حبوبات همه اینها دارای کربوهیدرات پیچیده، فیبر، ویتامین، عناصر معدنی هستند و کم چرب و بدون کلسترول می باشند. گذشته از این، کالری زیادی را برای بدن فراهم می آورند. بقیه انرژی را باید از لبنیات کم چرب، گوشت بدون چربی، مرغ و ماهی به دست آورید.

یکی از نکات مهم در این روزها خوردن سحری است.افرادی که به علت بیدارنشدن در سحر شامشان را در شب میل می کنند بدانندکه این کار موجب ازدیاد وزنشان خواهد شد.

همچنین در افطار باید بسیار سبک خورد و بلافاصله از سفره فاصله گرفت.

اگر موارد زیر که به صورت موردی مطرح شده اند،رعایت گردند،در طول روز و پس از ماه مبارک رمصان تقریبا هیچ مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد.

از غذاهای پر فیبر، زیاد مصرف کنید. این غذاها شامل: میوه ها، سبزیجات، حبوبات و تمامی غلات می باشد. اینها جزو گروه کربوهیدرات های مفید می باشند. فواید آنها بسیار است، از جمله اینکه:

مغذی می باشند، باعث احساس سیری می شوند، نسبتا کم کالری می باشند، ۳۰-۲۰ گرم فیبر مورد نیاز در روز را تأمین می کنند، به آرامی هضم می شوند، بنابراین اثر کمتری روی انسولین و قند خون دارند. همچنین دارای ویتامین ها و عناصر معدنی مفید برای سلامتی بدن هستند، مانند: ویتامین C، ویتامین های گروه B و آهن .

در رژیم غذایی خود انواع سبزیجات و میوه های سبز، زرد و نارنجی را قرار دهید. مانند: کلم بروکلی، هویج و لیمو. این گروه دارای آنتی اکسیدان می باشند که برای حفاظت از بدن در برابر سرطان و بیماری های دیگر بسیار مهم می باشند.. بهتر است روزانه ۵-۴ عدد میوه و سبزی فراوانی مصرف کنید.

خوردن شکر و کربوهیدرات های تصفیه شده نظیر: نان سفید و همین طور میان وعده های شور و چرب و چاشنی های تند را در رژیم خود کاهش دهید. بسیاری از غذاهای شیرین، چربی زیادی هم دارند، بنابراین کالری زیادی به بدن فرد می رسانند و فرد میل کمتری به غذاهای مفید پیدا می کند.
چربی های حیوانی را مصرف نکنید، زیرا دارای چربی اشباع می باشند که باعث افزایش مقدار کلسترول خون می گردند و مضرات فوق العاده زیادی برای سلامتی دارند. گوشت بدون چربی، مرغ بدون پوست و لبنیات کم چرب یا بدون چربی را مصرف کنید.

از روغن های نباتی جامد (روغن های مایع گیاهی هیدروژنه شده) در پخت غذا استفاده نکنید، زیرا اینها تبدیل به چربی های نوع ترانس(چربی های اشباع شده) می گردند. این نوع چربی ها در غذاهای آماده بیرون(فست فودها) نیز یافت می شوند.

آجیل و ماهی زیاد مصرف کنید، زیرا دارای چربی غیراشباع(چربی خوب) می باشند.

بشقاب خود را پر نکنید. نه آن قدر غذا زیاد بریزید که نتوانید بخورید و نه آن قدر کم، که گرسنه بمانید. این امر را خصوصا در مورد غذاهای پر کالری رعایت کنید.
کلسترول دریافتی را پایین تر از ۳۰۰ میلی گرم در روز نگاه دارید. کلسترول در غذاهای حیوانی مانند: گوشت قرمز، مرغ، لبنیات و زرده تخم مرغ یافت می شود.

تنوع را در رژیم غذایی رعایت کنید. سعی نکنید احتیاجات غذایی خود را با خوردن یک نوع غذا تأمین کنید، زیرا ممکن است شما به ماده مغذی ای احتیاج داشته باشید که در آن غذا موجود نباشد، بنابراین با مصرف انواع غذاها می توانید مطمئن باشید که تمام نیازهای تغذیه ای خود را تأمین کرده اید.

به مقدار کافی کلسیم مصرف کنید. کلسیم برای استحکام استخوان ها و تقویت دندان ها بسیار مهم است. کلسیم را از منابع کم چرب نظیر: شیر کم چرب یا ماست کم چرب فراهم کنید. اگر شما به مقدار کافی کلسیم را از غذا دریافت نمی کنید، می توانید از مکمل کلسیم(با مشورت پزشک) استفاده کنید.

سعی کنید احتیاجات ویتامینی و عناصر معدنی خود را از طریق غذاها برآورده کنید، نه از مکمل های دارویی، زیرا مکمل ها نمی توانند جای غذا را بگیرند.

در ماه رمضان، مصرف چای و قهوه را محدود کنید، زیرا این مواد باعث افزایش ادرار و از دست دادن آب بدن می شوند.

برای رفع یبوست و بوی بد دهان، بهتر است میوه و سبزی را در سه وعده غذایی خود منظور کنید. بهتر است بعد از خوردن سحری، ۲-۱ عدد میوه و مقداری سبزی مصرف کنید و بقیه میوه و سبزی را در زمان شام مصرف کنید.

در افطار از غذاهای حجیم استفاده نکنید، بلکه بدن خود را آرام آرام برای شام آماده کنید. در غیر این صورت شما دچار انواع بیماری های گوارشی از قبیل: سوزش معده، نفخ و... می گردید.

آب را فراموش نکنید. آب در حدود دو سوم وزن بدن را تشکیل می دهد. آب باعث سرحالی و سرزندگی می شود و همچنین برای رساندن مواد غذایی به اندام های بدن لازم است. لذا توصیه می شود که بعد از افطار آب بنوشید.

آب بهتر است ولرم باشد، تا مواد سمی را از راه ادرار و تنفس از بدن خارج کند و همچنین جلوی ورود باکتری های مضر به بدن را بگیرد.
برای خوردن سحری وقت کافی قرار دهید و با آرامش و دور از استرس غذای خود را بخورید.

بهتر است در وقت سحر از کربوهیدرات های پیچیده استفاده کنید، زیرا این گروه تا ۸ ساعت در بدن باقی می مانند. این در حالی است که کربوهیدرات های ساده(مانند: شکر) فقط ۳ تا ۴ ساعت در بدن می مانند. کربوهیدرات های پیچیده شامل: نان، عدس، جو، غلات، برنج، سیب زمینی، میوه، سبزیجات و حبوبات می باشند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-13-2012, 01:33 AM
ارسال: #24
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
با این گیاه در ماه رمضان بوی بد دهان تان را از بین ببرید

این گیاه ایرانی است و 400 سال پیش درختش به اسم ایران نام‌گذاری شده است، بنابراین کافی است بعد از مسواک شبانه یا مسواک بعد از خوردن سحری، 20-15 قطره پرسیکا را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و دهان را با آن بشویید
بوی نامطبوع دهان معمولاً حاصل تخمیر مواد باقیمانده غذایی و قندهایی است که در دهان و روی زبان باقی می‌مانند ...
وقتی شب، قبل از خواب، مسواک می‌زنیم این میکروارگانیسم‌ها فرصت پیدا می‌کنند تخمیر را آغاز کنند به همین دلیل صبح بعد از خواب دهانمان بوی نامطبوعی می‌دهد.
در ماه رمضان نیز چون در طول روز چیزی نمی‌خوریم، این روند با شدت بیشتری اتفاق می‌افتد.
در روزهای عادی، گیاهان معطری مانند جعفری و نعناع بجوید. برای چند دقیقه تا حداکثر نیم ساعت دهان خوشبو می‌شود و به دلیل خاصیت ضدمیکروبی، فعالیت تخمیری میکروارگانیسم‌ها کاهش می‌یابد.
اما در ماه رمضان که نمی‌توان در طول روز چیزی خورد، راه‌حل بهتری وجود دارد که آثار مثبت آن طولانی‌تر هم هست. توصیه می‌شود روزه‌داران از قطره « پرسیکا » به عنوان دهان‌شویه استفاده کنند.
این گیاه ایرانی است و 400 سال پیش درختش به اسم ایران نام‌گذاری شده است، بنابراین کافی است بعد از مسواک شبانه یا مسواک بعد از خوردن سحری، 20-15 قطره پرسیکا را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و دهان را با آن بشویید و بعد از آن دیگر چیزی نخورید یا نیاشامید تا ترکیب‌های آن داخل دهان باقی بماند.
این دهان‌شویه کاملاً گیاهی، از ترکیب پرسیکا یا چوب مسواک (که از قدیم استفاده از آن به مسلمانان توصیه شده است و هم‌اکنون نیز در برخی کشورها از جمله عربستان به عنوان مسواک استفاده می‌شود )، نعناع و گیاه بومادران تهیه شده و فعالیت تخمیری میکروارگانیسم‌ها را در دهان کاهش می‌دهد. وقتی تخمیر کم شود، بوی نامطبوع دهان از بین می‌رود.
البته این دهان‌شویه بوهایی که از معده متصاعد می‌شوند، از بین نمی‌برد.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-13-2012, 11:37 PM
ارسال: #25
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
سلام
امسال هم از طنين صداي ربناي استاد شجريان محروم بوديم.........








مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-14-2012, 11:13 PM
ارسال: #26
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
هنگام افطار، خوردن این ماده را فراموش نکنید

مردم از فواید مصرف میوه و سبزی آگاهی کافی دارند ولی به اندازه کافی مصرف نمی‌کنند و هنوز هم می‌توان گفت که میوه و سبزی در سبد غذایی ایرانیان بسیار محدود است و به مصرف میوه و سبزی توجه کافی ندارند.

با توجه به اینکه در‌ ماه مبارک رمضان قرار داریم لازم است تا به برخی از رفتارهایی که باید هنگام افطار به آنها توجه داشته باشیم اشاره کنیم. میوه و سبزی در سبد غذایی بسیار اهمیت دارد و می‌تواند به‌عنوان یک میان‌وعده باارزش مصرف شود.

امروزه همه می‌دانند که میوه‌ها و سبزی‌ها کلسترول و فشار خون را کاهش می‌دهند ولی باید دانست عملکرد مهم میوه‌ها و سبزی‌ها بیان ژن‌ها در بدن است. مواد شیمیایی موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها ژن‌هایی را وارد کبد کرده و تبدیل به پروتئین‌هایی می‌شوند که مواد سمی را از خون پاک می‌کند. زمانی که در یک مکان با آب‌و‌هوای آلوده زندگی می‌کنیم باید مواد سمی را از بدن خارج کنیم که سم‌زدایی از خون توسط میوه‌ها و سبزی‌ها به خوبی صورت می‌گیرد. البته ویتامین‌های موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها خاصیت ضدسرطانی دارد و به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند. میوه‌ای که زود خراب می‌شود ازنظر تغذیه‌ای بسیار ارزشمندتر از میوه‌ای است که 20روز در یخچال سالم می‌ماند؛ به‌دلیل اینکه به برخی از میوه‌ها هورمون زده‌می‌شود که مانع خراب شدن و بزرگی بیش‌از حد آنها می‌شود.

سبزی‌های تازه نقش آنتی‌اکسیدانی دارند و مصرف آنها موجب افزایش حافظه می‌شود. درواقع سبزی‌های تازه با خنثی‌کردن رادیکال‌های آزاد می‌توانند حالت ارتجاعی رگ‌های خونی را حفظ کنند و موجب خون‌‌رسانی بهتر به مغز و اعصاب ‌شوند و بدین‌ترتیب از کاهش توانایی‌های فکری و حافظه پیشگیری کند.

سبزی‌ها انواع مختلفی از گیاهان هستند که در حقیقت اگرچه ترکیبات یکسانی ندارند اما از نظر مواد تشکیل‌‌دهنده مشابه هم هستند. به‌عنوان نمونه تمامی گیاهان با درصدهای متفاوتی از نظر وجود آب، چربی، میزان کم یا زیاد فیبر و رنگ با هم مشترک هستند اما در مواردی نیز برخی از مواد تشکیل‌‌دهنده فقط در یک نوع گیاه وجود دارد و این مسئله باعث متمایز بودنشان می‌شود. به‌طور کلی اگر از نظر وجود B1، B6، B5، روی، املاح، پتاسیم و منگنز جدولی را درنظر بگیریم و در آن 10گیاه را در کنار هم قرار دهیم، اگرچه ممکن است گاهی اوقات درصد آنها شبیه به‌هم باشد اما به‌هم ریختگی خاصی از نظر ترکیبات، قابل مشاهده است.

از سوی دیگر، با توجه به اینکه هر گیاه املاح و ویتامین خاص خود را دارد، باید توجه داشت که مصرف نوع خاصی از آن باعث ورود پتاسیم، آهن، روی، منگنز یا ویتامین C بیشتر به بدن می‌شود و در نتیجه تمامی مواد مورد نیاز و ضروری با خوردن یک نوع سبزی دریافت نخواهد شد. بنابراین مصرف مخلوط سبزی خوردن به‌عنوان یک عادت غذایی مناسب توصیه می‌شود.

نگهداری سبزی خوردن در یخچال

برای نگهداری سبزی خوردن در یخچال، ابتدا آن را پاک کنید و بشویید. سپس در پارچه نازکی بریزید و داخل یخچال بگذارید. درصورتی که مقدار سبزی زیاد است، برای اینکه سالم‌تر بماند، پس از پاک‌کردن، قسمتی را به‌صورت نشسته داخل کیسه بریزید و در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف بشویید.

حتما سحری بخورید

افرادی که در ماه مبارک رمضان سحری نمی‌خورند، دچار افت قند خون و انرژی می‌شوند که این مسئله بر کل سیستم بدن آنها تأثیر منفی می‌گذارد.دکتر منصور رضایی، متخصص تغذیه گفت: ضعف و بی‌حالی، کاهش کارایی مغز، بی‌حوصلگی و کاهش آستانه تحمل افراد تنها بخشی از اثرات منفی نخوردن سحری است. وی افزود: نخوردن سحری سبب می‌شود که فرد روزه‌دار بیش از سایرین، در وعده افطار میل به خوردن غذا داشته باشد و حتی در برخی موارد پرخوری و یا بدخوری کند که این امر روی سوخت‌وساز بدن تأثیر منفی دارد.وی گفت: به‌دلیل آنکه ماه رمضان امسال در فصل تابستان است، باید در وعده سحری غذاهایی مصرف شود که نیاز به آب و عطش را کاهش دهد و از مصرف غذاهای پرچرب، پرنمک، پرپروتئین و پرادویه نیز خودداری شود.

دکتر رضایی گفت: برخی از افراد تصور می‌کنند که اگر در وعده سحر، کله‌پاچه میل کنند، دیرتر گرسنه می‌شوند، درحالی‌که کله‌پاچه غذایی است پرچرب، پرنمک، پرپروتئین و پرادویه و اینها همه باعث می‌شود که فرد روزه‌دار زودتر تشنه شود.

این متخصص تغذیه افزود: از مصرف انواع فست‌فودها و غذاهای سرخ‌کردنی نیز در وعده سحر، به‌دلیل داشتن نمک و روغن زیاد باید پرهیز کرد چرا که نیاز بدن به آب را در طول روز افزایش می‌دهد. بهتر است در وعده سحر، غذاهای پرکالری کربوهیدرات‌داری که به شکل نشاسته باشند نظیر نان، برنج، سیب‌زمینی، انواع آش و سبزیجات سبک مصرف شود چراکه با مصرف آنها افراد کمتر دچار افت قند خون می‌شوند و این امر به‌دلیل آن است که به‌دنبال سوخت‌وساز کربوهیدرات‌ها نه‌تنها نیاز بدن به آب کاهش می‌یابد بلکه هنگام سوختن کربوهیدرات‌ها، مقداری آب و مایعات نیز تولید می‌شود.

برای وعده سحری چه بخوریم؟

سحری یکی از وعده‌های غذایی اصلی در‌ماه مبارک رمضان است و بسیاری از پزشکان و متخصصان تأکید ویژه‌ای بر خوردن سحری دارند. کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی‌گفت: برای وعده غذایی سحر بهتر است غـــذاهای حـــــــاوی کربوهیدرات‌های پیچیده، میوه، سبزی‌ها و آب کافی مصرف شود زیرا کربوهیدرات‌های پیچیده شامل برنج، مرغ، ماهی، سویا، ‌گوشت، تخم‌مرغ، میوه تازه و سبزی‌ها دیرهضم است بنابراین احساس گرسنگی کمتری در طول روز ایـــجاد می‌شود.

دکتر فروزان صالحی اضافه کرد: همچنین در سحر از نوشیدن چای زیاد باید اجتناب شود، زیرا کافئین موجود در چای، باعث دفع مقادیر زیادی آب و نمک‌های معــــــــدنی مورد نیاز بدن می‌شود. به گفته این متخصص تغذیه، بهتر است در سحر آب کافی (دو لیوان) نوشیده و از خوردن نمک، فلفل و ترشی خودداری شود.

دکتر صالحی خاطرنشان کرد: خوردن چند خرما یا کشمش و مقداری عسل در سحر بسیار مناسب است. وی توصیه کرد: پس از سحری، دندان‌ها مسواک زده و نخ دندان شود و همچنین برای خوشبو ماندن دهان، قسمت داخلی لب‌ها، سقف دهان و زبان را نیز مسواک کنید.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: افراد باید از مصرف غذاهای سرخ شده، چرب، ادویه‌دار و حاوی قند بالا خودداری کنند و هنگام سحر از خوردن مواد غذایی در حجم بالا بپرهیزند. وی با تأکید بر اینکه داشتن برنامه بهداشتی و تغذیه‌ای مناسب در ایام‌ماه مبـارک رمضان ضروری است؛ توصیه کرد: روزه‌داران حتی‌الامکان سعی کنند که برنامه غـــذایی جدید به‌گونه‌ای باشد که منجر به افزایش وزن نشود.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS