ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
حرف حساب زمان کنونی: 09-24-2025, 05:53 PM |
|||||||
|
حرف حساب
|
10-02-2012, 02:14 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-02-2012 02:25 PM، توسط mohammad.b.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
حرف حساب
سلام دوستان عزیز
حالتون خوبه اقا درسته نوشتمه حرف حساب ولی منظورم اون چیزی که شما فکر میکنید نیست اسم یه برنامه تلویزیونی هستش که یکی دوهفته پیش باهاش اشنا شدم برنامه خوبیه چند روز پیش خواستم بیام معرفیش کنم تو انجمن گفتم بابا همه که مثل من نیستن که از همه چیز عقبن حتما بچه ها همه باهاش اشنایی دارن ولی بعد گفتم اگه حتی یه نفر باهاش اشنایی نداشته باشه و من به اون معرفیش کرده باشم برای من کلی می ارزه چون به یه نفر سود رسوندمه که متاسفانه یکی دو روز اینترنتم قطع بود خوب بریم سر اصل مطلب یه برنامه تلویزیونی هستش که هر روز صبح از شبکه 1 سیما بعد از اخبار ساعت 9 پخش میشه موضوع اصلیش در مورد کارافرینی /مشاغل خانگی/توسعه و ایجاد طرح و ایده ها ی شخصی/نحوه بهره وری و موضوعاتی که تو انجمن میخونیم کلا چیز خوبیه حتما حتما اونو ببینید با تشکر زمان پخش : هر روز صبح بعد از اخبار ساعت 9 از شبکه 1 سیما موقعیتی که هرگز در آن نبوده اید را قضاوت نکنید |
|||
10-02-2012, 10:43 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: حرف حساب
دوستان اگه کسی میتونه این برنامه رو ضبط کنه و تو همین تایپیک قرار بده اخه تایمش طوریه که شاید خیلی ها نتونند نگاه کنند
من خودم صبح ها تو مغازه از دی وی دی پلیر نگاش میکنم که نمیشه باهاش ضبط کرد اگه کسی این کار رو بکنه خیلی لطف کرده منتظر دوستان هستیم با تشکر موقعیتی که هرگز در آن نبوده اید را قضاوت نکنید |
|||
10-03-2012, 01:50 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: حرف حساب
تشکر محمد جان من این برنامه را الان خیلی وقته نگاه میکنم.
خیلی برنامه مفیدی هستش. البته ساعت دقیقه شروعش 9.25 تا 9.30 هست تا 10 صبح. یه دکتری به اسم دکتر شاه حسینی کارشناس این برنامست که خیلی راهنمایهای مفیدی میکنه.و یکی از کارافرینهای خوب ایرانه. همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نظر شما چیست ؟ حساب پس انداز مخفی آری یا نه؟ | m-jalalvand | 5 | 1,950 |
12-14-2013 06:59 PM آخرین ارسال: shamsa |
|
این حرف ها را به خود بزنید تا روحتان شاد شود | m-jalalvand | 0 | 561 |
10-15-2013 09:17 AM آخرین ارسال: m-jalalvand |
|
به حساب عشق چک نکشید | mohammadshamosi | 0 | 962 |