ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اثرات وضعيت وخيم مالي زمان کنونی: 09-25-2025, 06:30 PM |
|||||||
|
اثرات وضعيت وخيم مالي
|
09-28-2012, 01:18 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: اثرات وضعيت وخيم مالي
مهدی جان خیلی ممنون به خاطر وقتی که گذاشتین.
1- فکر میکنم با 10 میلیون کارم راه بیافته. 2- بله.تا 2 نفر میتونم جور کنم. 3- ضامن کاسب فعلا ندارم. 4- خیر 5- تا ماهی 300 هزار تومان 6- باید کار شروع بشه.اگه وام با تنفس گیر بیاد بهتره. 7- خیر 8- بله حدود 2 تومان(ولی روش حساب نمیکنم هنوز) 9- ادامه تحصیل خیر، خدمت امریه از اردیبهشت باید برم. 10.نه خیر.ولی مشکلی برای گرفتنش ندارم. خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
09-28-2012, 04:28 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
با درود
مورد 8 را اشتباه نمی کنید ، الان یک سکه 1 تومن پولشه به (وزن و اندازش نگاه کنید) خانوم ها یک گردنبند یا چند جفت النگوشون چندین میلیون پولش هست و خودشون هم خبر ندارند ، یک بررسی دقیقتر بکنید نمی خواهیم بفروشیم ، برای ضمانت می خوایم روش می شه وام 1 ساله 4 درصدی گرفت (یک هفتم ارزش کلش ) مورد 10 را هر چه سریعتر اقدام کنید ، جز ملزومات وامه اگه مورد 4 را داشتید به راحتی وام 24 درصدی بدون سپرده گزاری می شد روش گرفت ببینید از اقوام کسی حاضره سند منزلش را براتون توی رهن بزاره ، حدود 10 روزه وامش جور می شه و وام آزاد هم براتون سراغ دارم یکی دو میلیون 7 8 روزه نیازه برای گرفتن 10 میلیون بهره حدود 30 درصد و اقساط حدود 700 تومان مورد 2 تون فرهنگی نیستند ، اگه باشند اونم یک راهی داره سریع می شه 7 تومن وام 20 درصدی گرفت که 3 4 تومن 10 روزه پول نیازه اقساطش هم حدود 300 تومن ببینید کدوم براتون بهتره بفرمایید تا بازش کنم به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
09-28-2012, 05:15 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
مهدی جان ممنون
1.طلا زیاد نداریم. یعنی 1/7 اون چیزی نمیشه. 2. مورد 10 را چشم. 3. مورد 4 را ندارم. مهدی جان با ضامن کارمندی اگه بتونی جور کنی که خیلی خوب میشه. من بقیه شرایطو ندارم! ممنون داداش. خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
09-29-2012, 12:53 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-29-2012 12:57 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
نگاه بهنام جان ، جواب شما خیلی راحته
یا شما باید از وام های دولتی استفاده کنی ، نظیر مهر امام رضا ، خود اشتغالی ، تعاون و ... که نیازمند مدارک مرتبط ، بودن بودجه ، کمی پارتی و .. هست که خودت باید دنبالش باشی ، نیازی به سپرده گذاری اولیه نداره ، سودش مناسبه ولی پدر آدم را در میارن تا بدن یا اینکه از وام های آزادی که تو بازار موسسات و بانک ها وجود داره استفاده کنی ، برای استفاده از این وام ها باز 3 حالت وجود داره اول اینکه یک مبلغ خاص را برای مدت معین سپرده می کنید و بعد از چند ماه وام می گیرد که خوب و بد داره و نهایتا من می تونم به شما بگم مال کدوم موسسه در حال حاضر بهترین شرایط را داره که شما می فرمایید سپرده اولیه را ندارید دوم اینکه روی سند ملکی از بعضی بانکها می شه وام بدون سپرده گذاری اولیه و ضامن و دردسر گرفت که اونم می فرمایید ندارید مورد سوم وام هایی هست که نرخ سودش از همه وام ها بالاتره ولی نیاز به اون سپرده گذاری اولیه نیست و با ضامن هایی که شما دارید هم می تونید اون وام را بگیرید . سود این وام ها معمولا از بالاترین نرخ سودی که اون موسسه یا بانک به مشتریاش پرداخت می کنه 2 3 درصدی بالاتره مثلا موسسه کوثر داره 26 درصد سود سپرده می ده ولی وام های آزادش سودش 29 درصده و به همین ترتیب بازم می گم ببینید کدوم به شرایط شما می خوره و آیا کاری که می خواهید بکنید اونقدر پتانسیل داره که بتونه اقساط و سود 30 درصدی را پوشش بده یا خیر یک نکته هم اینه که به جز دولت و بعضی طرح هاش هیچ بانک یا موسسه ای برای رضای خدا کار نمی کنه (به جر استثنا )، وام دادن برای اونها اولا باید سود داشته باشه دوما از بازگشتش مطمئن باشن ، اگه این دو تا شرط را براشون فراهم کنی همه شون از خداشونه بهت سرویس بدن با یک مورد دیگه که الان یادم افتاد ، اینه که اگه از فامیل کسی قصد خرید خودرو داشته باشه هم شما می تونی لیزینگی تهیه کنی و کمی زیر قیمت به ایشون بدی و پول نقد ایشون را بگیری ، فقط چون سند تو رهن می مونه باید کسی باشه که به شما اعتماد داشته باشه و مهم نباشه که سند الان به نامش نمی شه به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: