ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مدیریت تایپیک های انجمن زمان کنونی: 09-24-2025, 07:19 AM |
|||||||
|
مدیریت تایپیک های انجمن
|
03-02-2012, 03:14 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: مدیریت تایپیک های انجمن
(03-02-2012 02:50 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: کامیار جان منم در تاپیک بازاریابی و تبلیغات کار میکنم و میتونی مدیریت این تاپیکو به منو آقا مهدی بسپاری. ناصر جان خیلی وقت است مدیریت آن دست آقا مهدی است اما مدتی است که مطلبی گذاشته نشده است. ![]() |
|||
03-03-2012, 12:45 AM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
آخ آخ آقا مهدي از وقتي كه كارگاهش داير شد ديگه انجمن و مديريت را فراموشششششششش كرد
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-03-2012, 11:23 AM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
نه بابا
ما هر روز با ناصر حدود 40 دقیقه در رابطه با اینکه در آینده چطور با بچه های انجمن ارتباط هامونو بیشتر کنیم،صحبت می کنیم(تلفنی) روزایی هم که پیش همیم دوباره همین روال تکرار میشه البته با تایم بیشتر در ضمن مگه میشه آدم جایی که در اون از نو متولد شده رو فراموش کنه بالاخره اوایل کارافرینه و ماهم باید سخت کار کنیم تا کم کم کار که بزرگ شد اونو مدیریت کنیم. من تا آخر راه باهاتون هستم. من حالا حالا ها شماهارو ول نمی کنم.بهترین دوستان من تو این انجمن هستند من هیچ موقع رهاشون نمی کنم.(بدون اغراق گفتم) اگر این انجمن نبود ما هنوز اندر خم یه کوچه بودیم. زیر سایه مرتضی علی شادمان و پیروز باشید. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
11-23-2012, 07:08 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
سلام
بنده هم درخواست يه تاپيك اختصاصي در مورد پرورش قارچ دكمه ايي و صدفي دارم ميخوام با ياري خدا اين مبحثا كاملا در اختيار دوستان بزارم تا مشكلي براي توليد كارگاه نداشته باشن چون ديدم زياد سوال ميشه باتشكر مردانيان اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
11-24-2012, 08:10 AM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
امیدوارم به هر کسی که در هر رشته ای استاد هست و میتونه مدیریت داشته باشه یه تاپیک مخصوص قرار دهند فقط در همون تاپیک اون مساوئل گفته شود تا اینقدر انجمن شلوغ نشود.
|
|||
11-24-2012, 10:18 AM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
تایپیکها زمانی شلوغ می شوند که عزیزان می نویسند.بسیار خوب است. عالی است و.....
کاش از دکمه سپاس و یا دکمه امتیاز استفاده شود. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: