ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کدام رو انتخاب کنم؟
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:17 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: مسعود کوچولو
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 8
بازدید: 1739

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام رو انتخاب کنم؟
05-09-2012, 05:00 PM
ارسال: #1
کدام رو انتخاب کنم؟
سلام دوستان.
راستش مدت زیادیه که میخوام یه کار تولیدی دیگه هم شروع کنم اما تا مراحل مطالعش تموم میشه یه ایده ی جدید و انحراف از طرح قبلی و...
میخواستم بپرسم چکار کنم تا بتونم یکی رو انتخاب کنم؟
چون میدونم که نباید چند تا کار رو با هم انجام بدم.اما این روزا ایده های فوق العاده ای به ذهنم میرسه.و انتخاب یکی از اونها کار سختیه برام.
پیشاپیش تشکر از نظراتتان...
ممنون.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-09-2012, 06:02 PM
ارسال: #2
RE: کدام رو انتخاب کنم؟
سلام دوست عزیزم

منم کم و بیش شرایطی مثل شرایط شما دارم ولی به این نتیجه رسیدم که به دنبال کاری برم که واقعا بهش علاقه دارم و سختیهاش رو میتونم پشت سر بزارم . شما مطمئن باش که هیچ کاری آسان نیست و تنها به درآمد کارها توجه نکن چون در اون صورت سختیهای اون کار تو رو دلسرد خواهد کرد .

به نظر من به دنبال کاری باش که شرایط زیر رو داشته باشه :

1- واقعا به اکثر جزئیاتش علاقه داشته باشی ( نه اینکه صرفا درآمد یا وجه اون کار تو رو وسوسه کرده باشه )
2- هم منفعت اخروی داشته باشه و هم منفعت دنیوی
3- با استعدادها و توانایی های تو همخوانی داشته باشه .
4-شرایط زمانی و مکانی انجام اون کار رو داشته باشی .
05-09-2012, 06:45 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-09-2012 06:46 PM، توسط P@RSA.)
ارسال: #3
سلام آقا مسعود
بنظر من به دو مقوله بازدهي در كوتاه مدت و بازدهي در بلند مدت تقسيم كن و شروع كن. بعضي از پروژه هاي شما تا جائيكه من ميدونم احتياج به مجوز و سرمايه اي قابل توجه داره كه جزء بازدهي در بلند مدت ميباشد و بايد شروع كني به آماده سازي مقدمات. امابعضي ديگر را كه بازدهي كوتاه مدت دارند را آغاز كن تجربه هم پيدا ميكني.
(البته حتما ميدوني الزاما هر ايده اي نميتونه يه كسب و كار خوب باشه و بايد شرايطي داشته باشه)
موفق باشي.

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-09-2012, 08:41 PM
ارسال: #4
به نظر من علاوه برشرلیط بالا که دوستان گفتند ببین در بین آشنایان و دوستان چه کسی تجربه و اطلاعات در اون زمینه رو دارد اگر همچین فردی در اطراف خود داشته باشید سریعتر پیشرفت می کنید
05-09-2012, 08:52 PM
ارسال: #5
دوست عزیز من خوندن پست ها ی زیرو بهت پیشنهاد میکنم
http://thecoach.ir/1390/06/12/%D8%A7%DB%...%86%D8%AF/
و
http://thecoach.ir/1390/06/14/%D8%AD%D9%...%88%D9%85/

هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
05-09-2012, 09:10 PM
ارسال: #6
باسلام ودرود
من راستش درمورداینترنت زیاد اشنایی ندارم.حالا اگه بخوام کسب وکاراینترنتی داشته باشم باید چکارکنم.میخوام از صفر شروع کنم .دوستان اگه کسی باشه راهنماییم کنه ممنون میشم

ازغم هجرتو من دل خسته ام/همچو مرغی بال وپر بشکسته ام/
بی تو ای صاحب زمان بیقرارم هر زمان........
05-09-2012, 09:42 PM
ارسال: #7
سلام مسعود گل
آقا این کاری است که من میکنم شاید به درد شما هم بخورد
من کار اصلی واردات با توجه به اینکه تا حدودی کار واردات فعلا خوابیده به دلیل طرح شبنم ولی بازم کار اصلی من هست.در سال 90 قبل از ماه آبان من به قدرت میگم بالای 15 تا مشتری و بالای n میلیون در آمد داشتم ولی در حال حاظر درآمدم شده ماهی n-3 ولی هنوز شغل اصلیم واردات چون تو این کار جا افتادم و با این وضع خراب به جای 15 تا مشتری 2 تا مشتری دارم.یعنی تو یه بازاری منو شناختند که با فلانی کار کنیم یعنی جا افتادم و هر کسی که منو بشناسه کارشو میده دست من چون منو با طرفم کار کردم و امتحانمو خوب پس دادم و به من اعتماد پیدا کرده . و در حال حاظر به جز واردات یکی دو کار دیگه هم دارم انجام میدم ولی اول خودتو تو کارت جا بنداز و بشناسنت بعد برو سراغ کار دوم سوم ...
05-09-2012, 11:47 PM
ارسال: #8
هر کدوم از ایده هاتو بزار تو یه کفه ترازو با همه نقاط خوب و بدشون ببین کدوم سنگین تره اونو انتخاب کن البته قبل انتخاب باز با یه فردی که تجربش بیشتره حتما حتما مشورت بکن چون هر سری یه فکر داری ولی در کل باید سبک و سنگین کنی ببینی کدوم کارت معایبش بیتره کدوم مزایاش بیشتره

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ثروتمند بودن را انتخاب کنید ceyton 0 797 01-04-2014 04:17 PM
آخرین ارسال: ceyton
  موفقیت برای افراد کم رو و خجالتی دلشاد حسین پور 5 2,496 11-10-2012 07:15 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS