ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تعجب میکنم.
زمان کنونی: 09-26-2025, 11:03 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 19
بازدید: 4545

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعجب میکنم.
08-26-2011, 12:15 PM
ارسال: #11
RE: تعجب میکنم.
(08-26-2011 11:42 AM)melika330 نوشته شده توسط:  
(08-25-2011 11:14 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  تاسیس کارخانه قند حبه و زدن قندهای حبه ای معمولی و حبه ای رنگی برای عموم و مراسم ها.
بازار اشباع است ولی میتوان با ترفندهائی بازار را دست گرفت.قبلا اشاره کردم فعلا از کارهای دیگران که بازار دارد کپی شود.
مهم حرکت است.

بخصوص قند طعم دار
برای بازارش چه پیشنهادی می شود؟

بازار فروش همیشه وجود دارد. باید از رنگهای بخصوصی که مورد تائید بهداشت است استفاده کرد.تا کنون این مدل قند زده نشده . فقط نمونه هائی وجود دارد که بالای حبه یک گل است.برای اینکه بهتر در جریان کار قرار بگیرید و از فروش آن مطمئن شوید می توانید با کارخانجان تولید قند حبه صحبت کنید تا مزدی برایتان بزنند.شکر را سعی کنید خودتان تهیه کنید. قیمت شکر را بپرسید و سپس قیمت قند حبه ای راسئوال نمائید.در فروش رنگی قیمت 20در صد بیشتر است.در قزوین در شهرک صنعتی لیا این کارخانه ها هستند و در استانها و شهرهای خود با مراکز شهر صنعتی سر بزنید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-30-2011, 12:38 PM
ارسال: #12
(08-25-2011 10:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  دستگاه خرد کردن قند و بسته بندی:
http://www.istgah.com/firekeys/kid_353/k...24523.html

درصورت امکان لطفا هزینه مورد نیاز برای انجام این کار را بفرمایید
و همچنین براورد تقریبی سود حاصله

عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند
و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-30-2011, 01:09 PM
ارسال: #13
(08-30-2011 12:38 PM)dara نوشته شده توسط:  
(08-25-2011 10:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  دستگاه خرد کردن قند و بسته بندی:
http://www.istgah.com/firekeys/kid_353/k...24523.html

درصورت امکان لطفا هزینه مورد نیاز برای انجام این کار را بفرمایید
و همچنین براورد تقریبی سود حاصله

دارا جان من لینک را گذاشتم که خودتان در مورد قیمت دستگاه بپرسید. قیمت قند شکسته را هم از سوپرمارکتها سئوال نمائید.و سودتان را برآورد نمائید.این کار کمی دوندگی دارد.از بانک برای وامش سئوال شود.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
02-09-2012, 08:22 PM
ارسال: #14
(08-26-2011 11:42 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط:  
(08-25-2011 11:14 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  تاسیس کارخانه قند حبه و زدن قندهای حبه ای معمولی و حبه ای رنگی برای عموم و مراسم ها.
بازار اشباع است ولی میتوان با ترفندهائی بازار را دست گرفت.قبلا اشاره کردم فعلا از کارهای دیگران که بازار دارد کپی شود.
مهم حرکت است.

بخصوص قند طعم دار
برای بازارش چه پیشنهادی می شود؟

خیابان ناصرخسرو،کوچه ی داروییها،پاساژ داروییها.
برید اونجا اسانسهای طعم دهنده(گرپ فروید،لیمو،نعناع و...) تهیه بشه البته نمیدونم با قند چجوری حل بشه که آبش نکنه اما در مورد نعناع اطلاعاتی دارم.
بازار فروشش هم البته اگه نعناع باشه تو شهرهای زیارتی مثل مشهد،قم و...و صادرات به کشورهای زیارتی مثل مکه،کربلاو... و البته 6 میلیون معتاد داخل کشور گزینه ی خوبیه.

02-10-2012, 04:23 PM
ارسال: #15
یه پیشنهاد در مورد خرد کردن قند دارم

اکثر قند ها بصورت مربعی و مکعبی هستند اگه بشه بصورت دایره یا مخروطی زده بشه یعنی متفاوت بودن

بعدم کیفیت قندها خیلی مهمه بنظر من طعم قند یزدی از همه ببهتره

اکثر ادارات و شرکتها استقبال میکنن

خود من تو یه شرکت دوماه مسئول تدارکات بودم

یه دفعا باید میرفتیم خرید یهو باید 50 کیلو قند میخریدیم

بخاطر جلسات پیش بینی نشده مهندسین

پس میتونی یکی از بازارهای فروشت رو روی شرکتها و ادارات بزاری

در ضمن یه تجربه دارم قند رو داخل پلاستیک نریز یه بوی خاصی میگیره

تو کارتن باشه خیلی بهتره در وزن های 10 کیلیویی و 5 کیلیویی

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
04-03-2012, 12:27 AM
ارسال: #16
(02-10-2012 04:23 PM)محمــد61 نوشته شده توسط:  یه پیشنهاد در مورد خرد کردن قند دارم

اکثر قند ها بصورت مربعی و مکعبی هستند اگه بشه بصورت دایره یا مخروطی زده بشه یعنی متفاوت بودن

بعدم کیفیت قندها خیلی مهمه بنظر من طعم قند یزدی از همه ببهتره

اکثر ادارات و شرکتها استقبال میکنن

خود من تو یه شرکت دوماه مسئول تدارکات بودم

یه دفعا باید میرفتیم خرید یهو باید 50 کیلو قند میخریدیم

بخاطر جلسات پیش بینی نشده مهندسین

پس میتونی یکی از بازارهای فروشت رو روی شرکتها و ادارات بزاری

در ضمن یه تجربه دارم قند رو داخل پلاستیک نریز یه بوی خاصی میگیره

تو کارتن باشه خیلی بهتره در وزن های 10 کیلیویی و 5 کیلیویی

قند داخل کارتن احتمال ورود حشرات و مورچه ها رو داخل خودش داره . حالا رد و خاک که جای خودش رو داره !!!!

به نظر من داخل پلاستیک بسته بندی شده خیلی بهتره .

==

راستی اگه کسی این کار رو انجام داده اطلاع بده
04-03-2012, 12:56 AM
ارسال: #17
(08-24-2011 09:30 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط:  سلام بر دوستان عزیز
میگم نظرتون درباره کار کردن با سایت ایران مارکت سنتر چیه؟
نمیدونم چقدر اطلاع دارین... کار این سایت گرفتن تبلیعات از شهرهای مختلفه بعد این تبلیغات رو توی سایتهای مختلف میذاره... صاحبان این سایتها وظیفه تبلیغات برای فروش را دارن.
من حدود یه هفته پیش توی سامانه ابن سایت پیام گذاستم که بهم اطلاعات بدن... تا حالا 3بار باهام تماس گرفتن.... فراره اونا برام سایت رو راه بندازن و من برای فروش تبلیغ کنم ... کارایی مثل تبلیغ گسترده با اس ام اس مخابرات و... یه من گفتن راه اندازی سایت به شکل ساده 115 هزارتومن و حرقه ای 250 هزارتومن هست
این سایت به نظر خودم معتبر تر از سایتهای دیگه هست... چون توی خریدهای اینترنتی که تا بحال انجام دادم اسم این سایت رو در فاکتور پستچی دیدم.
میخوام بدونم قبلا با این حور سایتها کارکردین؟وتجربه ای دارین که راحت تر تصمیم بگیرم؟

ایران مارکت سنتر شرکتیه که به اداره پست متصله و :

1 = فروشنده های زیادی عضو اون هستن و محصولاتشون رو در سایت ایران مارکت می گذارن - بازاریابها اونا رو تبلیغ می کنن و محصولات به فروش می رسه .
قسمتی از سود به فروشنده و قسمتی به بازاریاب و قسمتی هم به ایران مارکت و پست میرسه . ( این روش سود زیادی برای فروشنده نداره )

2 = عده ی زیادی از این شرکت سایت خریداری می کنن و خودشون مستقیما محصولاتشون رو در سایتهای خودشون می زارن و خودشون تبلیغ می کنن و به صورت آنلاین یا اینترنتی می فروشن . 5 درصد از سود به ایران مارکت و 5 درصد هم به پست و بقیه سود به فروشنده میرسه .

3= عده زیادی برای این شرکت بازاریابی می کنن حالا یا یه سایت ( پرتال تبلیغاتی ) ازش می خرن و یا از کنترل پنل اعضا محصولات رو به طرق مختلف تبلیغ می کنن . که از فروش محصول درصدی سود می برن .

به نظر من :

1=بازاریابی برای این شرکتها سود زیادی نداره
2=فروشنده هایی هم که محصولاتشون رو میزارن در اختیار بازاریاب هم سود چندانی نمی کنن
3=فقط باید فروشنده خودش از این شرکتها سایت بخره و مستقل تبلیغ کنه و بفروشه . سود خوبی داره ( بسته به محصول مورد نظر )
05-07-2012, 06:01 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2012 06:02 PM، توسط reza_egbali.)
ارسال: #18
در مورد قند فکر کنم اگه به شکل قلب و دایره خرد کنید و اگه بتونین کمی رنگش را قهوه ای کنین بهتر به فروش برسد.

برويد اي دلتان نيمه که در شيوه ما مرد با هر چه ستم هرچه بلا مي ماند

دستاورد های بزرگ حاصل فداکاری های بزرگ است و هیچگاه نتیجه خودخواهی نخواهد بود.

شماره تماس با بنده 09367874307
05-08-2012, 09:45 AM
ارسال: #19
الان تولید قند به صورت شکلهای مختلف خیلی طرفدار داره مثل گل مثل کله قندهای کوچیک مثل اشکال هندسی مختلف من چندین مدلشو خریدم
جناب قربانیان عزیز
من فکر میکنم دوستان از ریسک کردن کمی میترسن دلیل استارت نزدنشون به احتمال قوی اینه واقعا حق دارند ولی الان دیگه وقته عمله فقط هممون باید ترس از ریسک و ضرر رو کنار بزاریم و یا علی بگیمو شروع کنیم

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  منم شروع کردم...شریک هم باشه قبول میکنم jenuse 0 848 02-01-2017 06:50 PM
آخرین ارسال: jenuse

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS