ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
شما پیشنهاد دهید زمان کنونی: 09-25-2025, 07:25 PM |
|||||||
|
شما پیشنهاد دهید
|
01-24-2012, 01:05 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
شما پیشنهاد دهید
لطفا فقط از نظر اقتصادی پیشنهاد دهید:
اگر شما مسئول بودید برای تثبیت بازار ارز و سکه چکار میکردید؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-24-2012, 02:21 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: شما پیشنهاد دهید
طرح جایگزینی پول ملی رو با کارشناسان بررسی میکردم ببینم ایا میتونه تاثیری داشته باشه یا نه و تصمیم میگرفتم در واحد پولی جدید سعی کنم قیمت ارز رو واقعی کنم.
در کوتاه مدت هم سعی میکردم تا اونجا که میتونم ارز بریزم تو بازار. هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
01-24-2012, 02:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-24-2012 02:23 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
عرضه نا محدود سکه و ارز با قیمت جهانی و واحد!
البته بستگی به منابع و بودجه دولت نیز دارد. (مشکل فعلا در این بخش است.) و صد در صد تغییر سیاست خارجی! و کارشناسی درست و صادقانه و مطلع کردن مردم از عواقب بازار دلالی و جوابگو بودن در برابر مردم!(نه سکوت کردن) واقعی شدن قیمت ها خوب است اما برای صادرات ، دانشجویان و بیماران باید مورد حمایت ارز دولتی قرار بگیرند! ![]() |
|||
01-24-2012, 04:02 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
صلح با جامعه ی جهانی !
ولی به عنوان یک ایرانی ! بهترین کاری که میتونستم بکنم تحریم بازار بود ! ![]() |
|||
01-24-2012, 10:33 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
افزایش سود سپرده بانکی باعث می شود مردم پولهای خود را بجای خرید سکه و ارز که ثبات ندارند پس انداز کنند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-25-2012, 09:49 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
اقاي قربانيان از اين سوال ها پرسيدن كه من عاشقشم : با ايده هاي بكر خودم كشور رو نجان بدم
اول يك سامانه كشوري تهيه ميكردم براي رصد وجلوگيري از دلال بازي........ همه صرافي ها وطلا فروش ها يك تابلو نخر دارند با يك سيستم كشوري وصل ميشدن به مركز مديريت ونظارت ونرخ روز طلا وسكه براي همه داده ميشد..... يك مجازات بسيار سنگين هم ميزاشتم براي متخلفين از اين نرخ هاي اعلام شده تا كسي هوس دور زدن قانون بسرش نزه........ بعد با سرمايه هاي مردم چه ميكردم؟ اول يك سرمايه كنار ميزاشتم براي فرهنگ سازي درخصوص نحوه مديرت پول........همه رو براي سرمايه گذاري تو بورس...... تشويق ميكنم.......(( واقعا بورس ايران سالانه 100% سود به سرمايه گذاران حرفه ايش داده))) امارم دقيق هست بعد اوراق مشاركت براي ساخت وساز هاي عظيم كشور با سود بالاتر بعد فرهنگ سازي براي تجميع سرمايه دارها وترغيب سرمايه دارها براي سرمايه گذاري مستقيم در بخش هاي اقتصادي ايران براي توليد بيشتر و تجميع سرمايه دارهاي كوچك در قالب تعاوني وشركت هاي كوچك يك نكته ديگه كه به ذهنم رسيد...بحث بورس هست....... بورس ساعت معامله....زمانش.... وشركت هاي كه در بورس هست رو گسترش بديم.....مثل بورس هاي اروپايي وامريكايي....كه 24 ساعته ميشه در بورس خريد وفروش كرد......... بنظرم فعلا اينها بهترين گزينه ها براي اقتصاد ايران هست |
|||
01-25-2012, 02:50 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
دراين خصوص اين مطلب رو هم بخونيد بد نيست
ایرنا:یحیی آل اسحاق ، با تاكید براینكه هم اكنون بانك مركزی مشكلی از نظر عرضه سكه و ارز ندارد ، گفت : هرچند كه این بانك توانایی ارایه ارز و سكه براساس درخواست بازار را دارد اما مشكل ایجاد شده تقاضاهای غیر واقعی است كه در سطح بازار شكل گرفته است . وی راه اندازی ستاد یا كمیته ای مشخص با فرماندهی واحد برای تنظیم بازار ارز و سكه و ممانعت از بیان اظهار نظرهای مختلف از سوی مسئولان را خواستار شد و گفت : اگر می پذیریم شرایط كنونی ویژه است و علل و عوامل متعددی در تشدید فضای روانی جامعه اثر دارد ، باید اظهار نظرها و تصمیم گیری ها در قالب وحدت فرماندهی باشد . آل اسحاق می گوید : اگر قرار باشد هر یك از مسئولان به تناسب جایگاه خود وارد موضوع ارز و سكه شود ، با وجود حسن نیت كامل ، به طور حتم آثار خروجی آن بر روی بازار چندان خوشایند نخواهد بود و مشكلی را حل نمی كند . رییس اتاق تهران ، معتقداست :در شرایط حاضر باید سخنگو و ستادی واحد موضوع را مدیریت كند و از چند گانگی در تصمیم گیری ها و یا اظهار نظرها پرهیز شود. وی وجود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه سرگردان در اقتصاد كشور را مورد توجه قرار داد و گفت : این میزان نقدینگی خارج از تصمیم گیری های بانكی ، یكی از مهمترین علل آشفتگی بازار است . به گفته وی ، تصمیم اخیر شورای پول و اعتبار در خصوص افزایش نرخ سود بانكی باید هرچه زودتر عملیاتی شود چرا كه دو روز پس از اعلام این خبر كه در نهایت ابلاغ نشد ، باعث گردید تا نرخ ارز و سكه در بازار كاهش یابد و از سویی بازار بورس نیز فعال تر گردد . آل اسحاق تصریح كرد : اجرایی شدن تصمیم شورای پول و اعتبار منجر به افزایش اعتماد به تصمیم گیران كشور می شود ، اما اعلام نشدن نتایج این جلسه فضا را ملتهب می كند . وی ادامه داد : افزایش نرخ سود بانكی از مبانی برنامه پنجم توسعه است و براین اساس به بانك مركزی اجازه داه شده تا براین مبنا عمل كند و این درشرایطی است كه واقعیت های اقتصادی این موضوع را نیز به مسئولان نظام بانكی دیكته می كند . رییس اتاق تهران به رسوب كالاها در گمركات كشور اشاره ای داشت و گفت : گروهی از این كالاها به دلیل بوروكراسی ، برخی برداشت ها از مقرارت و مقررات در گمركات همچنان معطل مانده و اجازه ترخیص داده نمی شود درحالی كه برخی از این محموله ها مانند مواد دام خوراكی درحال فاسد شدن است . وی پیشنهاد داد با اتخاد تدابیر مناسب و ویژه بلافاصله و دراولین فرصت این كالاها ترخیص شود تا شاهد بروز مشكل در بازار عرضه و تقاضا در شرایط حساس كنونی نباشیم . آل اسحاق با استناد به سخنان اخیر وزیر صنعت ، معدن و تجارت مبنی براینكه ارز مورد نیاز ثبت سفارش های رسمی به صورت ارز مرجع و توسط بانك مركزی تامین می شود ، بنابراین تولید كنندگان و وارد كنندگان مواد اولیه سرمایه ای و كالای اساسی نباید نگران باشند، گفت : علاوه بر تامین این بخش از نیاز كشور باید در مورد تقاضای مسافران و دانشجویان نیز تصمیم مناسبی گرفت . رییس اتاق تهران گفت : عمده نیاز مسافران به ارز و دانشجویان در كف بازار مشاهده می شود و برای اینها باید نظام مشخص عملیاتی را راهبری كرد تا این تقاضاها سروسامان داده شود . از نظر آل اسحاق جنگ روانی ایجاد شده از سوی دشمنان منجر به نامنظم شدن بازار عرضه و تقاضا شده كه دراین خصوص رسانه ها با ایفای نقش سازنده خود و اطلاع رسانی مناسب به مردم می توانند به آرامش بازار كمك كنند . رییس اتاق تهران می گوید : اگر بپذیریم كه بدخواهان به دنبال بر هم زدن نظام ارزی كشور هستند ، بنابراین یقین پیدا می كنیم كه هر گونه بیان گفتار و رفتار التهاب آمیز در جهت برنامه های آنها خواهد بود . تقاضا برای سكه جهت حفظ ارزش و دارایی یكی از دیگر موضوعاتی بود كه آل اسحاق به آن پرداخت و گفت : بخش زیادی ازاین تقاضاها وارد بازار می شود و برای این باید نظام پیش فروش در پیش گرفته شود . رییس اتاق تهران تاكید كرد: اگر بانك مركزی درقبال پیش فروش سكه ها در قالب تقاضاهای خرد ، كارتی مهمور به بانك مركزی را به مشتری عرضه كند ، خریدار می تواند از آن برای رفع نیازهای خود به عنوان سكه استفاده كند و درحقیقت این سند پیش خرید ، جای سكه را می گیرد و از این طریق به نوعی كمبود سكه جبران می شود . آل اسحاق همچنین گفت: اگر بانك مركزی بتواند در باره پیش فروش ارز نیز اندیشه ای كند، تا حدودی از فشار بازار كاسته می شود . وی افزود: بانك مركزی می تواند با دادن تعهد به وارد كنندگان منبی براینكه نیاز ارزی آنها را برآورده می كند ، هزینه ریالی را از آنها دریافت كند كه از این طریق نیز علاوه براینكه نگرانی از باب تامین نیازهای مردم در جامعه شكل نمی گیرد ، به مرور مقدار زیادی از تقاضا را جبران می كند . |
|||
01-25-2012, 03:49 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
تک نرخی شدن ارز می تواند در آرام کردن بازار بسیار مفید باشد.
|||
01-25-2012, 07:35 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سود سپرده بانکی تا 21درصد افزایش یافت. این حرکت باعث سقوط قیمت دلار و ارز شد.
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فکر می کنید سکه تا کجا پایین میاد؟ آینده طلا و سکه به نظر شما؟ | mosafere55 | 12 | 2,774 |
11-26-2012 04:25 PM آخرین ارسال: mohamad021 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: