ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ابداع سیگار سالم توسط دانشمندان زمان کنونی: 09-23-2025, 11:05 PM |
|||||||
|
ابداع سیگار سالم توسط دانشمندان
|
01-08-2012, 01:29 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ابداع سیگار سالم توسط دانشمندان
ایرنا: دکتر «بوریس دزیلکوویسکی» و «کولسکی آندراکو» از دانشگاه «کورنل» در نیویورک گفتند: از دیدگاه بهداشتی بهترین کار نکشیدن سیگار است اما سیگاری که کمتر سمی باشد میتواند سالانه به میلیونها نفر که سعی در ترک سیگار دارند کمک کند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این روش میتواند به کاهش اثرات خطرناک دود تنباکو کمک کند زیرا رادیکالهای آزاد خود گروه بزرگی از عوامل سرطانزا هستند. لیکوپن رنگدانه قرمز روشن و فتوشیمیایی است که در گوجه فرنگی و سایر میوهها و سبزیجات قرمز و عصاره هسته انگور یافت میشود. استفاده از عصارههای طبیعی این آنتی اکسیدان (لیکوپن) در ف/ی/ل/ت/رهای سیگار، به شدت میزان رادیکالهای آزاد سرطانزا را که از فیلتر سیگار میگذرند، کاهش میدهد. عملا این تحقیق میتواند به جایگزینی فیلتر سیگار با یک افزودنی غیرمضر رادیکال آزاد منجر شود که این خود به تولید یک سیگار کمتر مضر کمک میکند. این یافته در مجله Visualized Experiments منتشر شده است. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-08-2012, 12:59 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ابداع سیگار سالم توسط دانشمندان
سلام
سیگار چیه که سالمش چی باشه |
|||
01-08-2012, 01:16 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
دردی خانمانسور.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-08-2012, 02:40 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
اين خبر را به دليل ايده يكي از دوستان در زمينه سيگار گياهي در انجمن قرار دادم شايد براي اجراي ايده شان مفيد باشد
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-09-2012, 01:24 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
مشابه اين سيگارها در داخل كشور زياد توليد شده..
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
01-09-2012, 12:20 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
تاثیرات سیگار تنها بر جسم نیست بلکه به مرور اراده و دیگاه و استراکچر فکری انسان را از بین میبرد.
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
شكار فيل توسط حرفه هاي مختلف | totia | 0 | 810 |
12-19-2011 02:32 PM آخرین ارسال: totia |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان