ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امتحان زمان کنونی: 09-23-2025, 09:35 PM |
|||||||
|
امتحان
|
05-27-2012, 01:01 AM
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: امتحان
نه اتفاقا آقا مسعود شما به خودت نگاه نكن 90 درصد دانشجوها فقط براي خوش گذروني و مزه پروني و.. ميان دانشگاه
اين آدما نياز دارن كه يه دستي باشه تا تكونشون بده و بدونن كه دنيا جيب پدر مادر و بگو بخند نيست اين دست تكون دهنده بايد استاد باشه خدا شاهده كه من با كلي دعوا سايت را از دانشگاه مي گيرم حتي به من به خاطر سايت دادن حقوقم را 4/3 مي دن اما من قبول مي كنم براي اينكه دست از اين كارهاشن بردارن و ببينن دنيا و بازار چه خبره و شايد در كارگاه عملي به خودشون بيان با دنياي خلاقيت آشنا بشن هميشه ساده گيري و ساده انگاري فرصت خوبي نيست تا زماني كه شما جاي من نباشيد متوجه نگراني من براي آينده اين دانشجوها نيستيد من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-27-2012, 01:03 AM
ارسال: #52
|
|||
|
|||
اتفاقا همين الان داشتم با يكي از دانشجوهام راجع به كارهاش و ايده هاش مشورت مي دادم از طريق چت.
ايشون رويه من را قبول داشت، يعني مي گفت تاسختي جزئي از وجود آدم نشه اون روحيه خلاقانه آدم روشن نمي شه من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-27-2012, 01:19 AM
ارسال: #53
|
|||
|
|||
ممنون از احساس مسئولیتتون.
بنابراین بی ادبی های مندرو ببخشید. |
|||
05-27-2012, 01:22 AM
ارسال: #54
|
|||
|
|||
مي بينيد مسعود آقا يك طرفه به قاضي رفتيد
شما تا استاد نشيد تا تدريس نكنيد و اين خوره شبانه روزي كه در من هست را نداشته باشيد متوجه خرف هاي من نخواهيد شد شايد الان باز هم حق را به من نمي ديد من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پسرها و تقلب در امتحان | mohammadshamosi | 9 | 2,398 |
06-14-2012 12:01 PM آخرین ارسال: omid-shamoosi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: