ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مزایای بازخورد کتاب خواندن زمان کنونی: 09-26-2025, 03:07 AM |
|||||||
|
مزایای بازخورد کتاب خواندن
|
04-16-2016, 09:13 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مزایای بازخورد کتاب خواندن
درود دوستان اولین جایی که به ذهنم میرسه که بیام مشورت کنم و راهنمایی بگیرم اینجاست چون همه واقعا از دل و جون مایه میزارن مرسی
![]() برم سر اصل مطلب... ببینید من طرحی رو دارم که میتونم به طور دقیق بگم چند نفر الان دارن فلان کتاب رو میخونن... مثلا یک ناشر میاد به من میگه میخوام این کتابم رو منتشر کنم بعد از انتشار من میتونم به طور دقیق بهش بگم چند نفر همین الان دارن کتابشو میخونن یا اینکه مثلا چند نفر از ساعت چند تا چند کتاب میخونن یا دسته بندی های مختلف مثلا چند نفر رمان میخونن،اونایی که رمان میخونن ساعت چند میخونن؟؟یا امثال اینها... یا اماری که میتونم به دولت بدم راجع به امار کتاب خونی که چند نفر کتاب میخونن چه دسته ای و چه ساعتی... خب میخوام ببینم با این کار چه ارزشی خلق میشه؟؟ ایا برا ناشر مهمه که بدونه چند نفر کتابش رو میخونن یا ساعت چند؟؟چقدر مهمه؟؟چقدر حاظرن براش هزینه کنن؟؟این feed back تا چه حد اهمیت داره؟؟ این سیستم چه تاثیری میتونه روی دیگر صنایع داشته باشه؟؟(که صد درصد داره) راجع به تاثیر توی دیگر صنایع ی جایی شنیدم مثلا ملت بعد از دیدن ی مسابقه فوتبال میرن چای ساز رو روشن میکنن تا چایی بخورن خب شرکت برق همه ی اینارو هم در نظر میگیره که بتونه پیش بینی کنه اون لحظه برق کم نیاره پس فوتبال تا این حد روی شرکت برق هم تاثیر داره//... ممنون میشم از اساتید نظرشون رو بگن هر چند کوچک تا بتونیم به هم کمک کنیم مرسی... ![]() |
|||
04-16-2016, 01:34 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مزایای بازخورد کتاب خواندن
سلام کاظم جان
من چیزی به ذهنم نمی رسه. با توجه به اطلاعاتی که دادی، فکر نمی کنم استفاده ای بشه ازش کرد. فقط اگر منِ ناشر بدونم که مشتری من الان داره کدوم کتابمو می خونه، می تونم الان بهش پیامک بزنم و بگم بابت این که الان داری کتاب ... رو می خونی، ازت متشکریم. و یا مثلا نظرتو در مورد این کتاب در سایت ما ثبت کن. این ها تبلیغات و مشتری مداریه. hemmat110.com
|
|||
04-16-2016, 07:43 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(04-16-2016 01:34 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: سلام کاظم جانسلام مرسی سهیل جان از نظرت... اره خب اینم میشه اما دنبال ی چیز با ارزش ترم مثلا شاید بتونه روی رسانه هم تاثیر بذاره اینطوری که بعد اوج ساعت کتاب خونی برنامه ها یا فیلم های مربوط به اون دسته از کتاب رو پخش کنن...اما بازم کمه ![]() |
|||
04-16-2016, 08:54 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
اگر جزییات بیشتری از ایده رو مطرح کنی شاید بیشتر بتونیم ارزش آفرینی ایده رو کشف کنیم. و حتی شاید پخته ترش کنیم.
hemmat110.com
|
|||
04-16-2016, 09:59 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
اوکی چشم...
ببینید ی چیزی تو مایه های اینترنت اشیاء هستش... یعنی ی تراشه توی کتاب جاسازی میشه و به سرور ما اطلاع میده که این کتاب در حال خوندنه فقط در همین حد و هیچ اطلاعات دیگه ای از کاربر نمیگیره مثلا بخوایم شماره موبایلشو بدست بیاریم که پیامک بزنیم بهش،نه اینطوری نیست فقط میفهمیم که چند نفر دارن میخونن به طور دقیق... همین هم تکنولوژی بسیار بالایی رو میطلبه اینکه تا چند سال قراره پیام بفرسته برای ما بدون اینکه اون تراشه شارژ بشه یا اصلا نیاز به منبع تغذیه داشته باشه و خیلی مسائل دیگه... پس واقعا باید ی ارزش افرینی قابل توجهی داشته باشه تا مقرون به صرفه باشه... |
|||
04-16-2016, 10:35 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
اگر این اطلاعات به شکل ارزانتر جمع آوری بشه، شاید این ایده توجیه داشته باشه.
این که از تراشه ای بخواد استفاده بشه، سرمایه بر هست. و این تراشه چه جوری تشخیص می ده که کتاب در حال خوانده شدنه؟ اگر با باز بودن کتاب تشخیص می ده، این اطلاعات دقیق نخواهند بود. چون برخی برای برهم زدن آمار، کتب را باز می ذارن و ... مشکل شارژ هم هست که خودت اشاره کردی. ضمن این که تولید این تراشه چه قدر هزینه داره؟ و این اطلاعات چه قدر درآمد؟ اما راه حل های دیگه ای هست که شاید اطلاعات ریزی که تو بهش اشاره کردی رو جمع آوری نکنه. اما برخی اطلاعات مربوط به مطالعه کتاب رو می شه به دست آورد : اول ایده ای که خودم دارم هست و تا حدی هم اجرا شده توسط دیگران : شما وارد سایت می شی و بین کتب جست و جو می کنی و کتب مورد نظر رو انتخاب می کنی و کتاب به صورت آنلاینه و همونطوری مطالعه می کنی. این سایت می تونه اطلاعاتی رو جمع آوری کنه. که هر کتاب توسط چند نفر مطالعه شد؟ چند بار؟ آیا همه ی کتاب مطالعه شد یا نیمه کاره رها شد؟ و چه افرادی یا چه تحصیلاتی؟ با چه جنسیتی و در چه گروه سنی ای و ... دوم امانت کتاب هست که کتاب ها امانت داده بشن و آمار امانت گیرنده ها جمع آوری بشه و خودشون نظرسنجی ای پر کنن که بنویسن چه ساعاتی کتاب رو مطالعه کردن و ... سوم اپلیکیشن کتاب صوتی است که خود اپلیکیشن می تونه اطلاعات کاربر و کتاب، ساعات مطالعه، تعداد صفحات و ... رو به طور دقیق به شکل و گیرنده ای که برنامه نویساش انتخاب کردن، ارسال کنه. یه راهی هم هست که فقط برخی مردم ازش استفاده خواهند کرد و اونم زیاد اطمینان بخش نیست اطلاعاتش و اصلا کامل هم نیست؛ سایتی راه اندازی بشه که هر کسی کتابی رو شروع می کنه، یه استارت ثبت کنه و هر دفعه که مطالعه می کنه، اطلاعاتش رو وارد کنه. این می تونه اپلیکیشن موبایل هم باشه که راحت تر و دردسترستر باشه. دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه ![]() hemmat110.com
|
|||
04-17-2016, 07:05 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
بله همینطور که گفتم مسائل فنی زیادی داره که به چندتاش خودتون اشاره کردین که به اونها هم فکر شده ولی خب اره درست میفرمایید منم دنبال ی چیزی میگشتم توش که بشه ازش پول دراورد که توجیه اقتصادی داشته باشه که بازم باید روش فکر بشه...
بی نهایت ممنونم ازت سهیل جان مرسی از لطفت. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کتاب تبلیغاتی | odise | 2 | 633 |
07-17-2015 03:44 PM آخرین ارسال: odise |
|
برنامه ونرم افزار ساخت کتاب الکترونیکی | mteam | 24 | 5,559 |
05-10-2012 02:03 PM آخرین ارسال: mteam |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: