ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سجده شكر زمان کنونی: 09-25-2025, 02:04 AM |
|||||||
|
سجده شكر
|
12-22-2011, 06:23 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سجده شكر
بايد اعتراف كنم كه من هرروز سجده شكر بجاي مي آورم و پروردگار متعال را بخاطر اينكه اين انجمن و اعضاي صميمي و دوست داشتني آنرا به بنده معرفي فرمودند شكر ميگزارم خيلي وقت بود كه از يك افسردگي مزمن رنج ميبردم و شديدا احساس تنهايي ميكردم اما از وقتيكه با اين انجمن آشنا شده ام انگار از نو متولد شده ام و ديدگاهم نسبت به زندگي متحول شده است حالا ديگر احساس ميكنم خانواده اي دارم به وسعت همه دلهاي پاك و خدا جوي سرزمينم كه جاي خالي پدر و مادر و برادر و خواهر را برايم پر كرده اند و هيچوقت تنهايم نميگذارند هنگام غروبست و من در شهري غريب ميگويند وقت غروب بهترين زمان اجابت دعاست مخصوصا اگر غريب هم باشي پس دست به دعا برميدارم و سعادت سلامت و موفقيت همه شما دوستان خوب و مهربانم را از بارگاه الهي استدعا ميكنم- اللهم اجعل عواقب امورنا خيرا-آمين يا رب العالمين
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
12-22-2011, 08:31 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سجده شكر
آقا رضا،برادر گلم
امکان ندارد که یک روز به یادتان نباشم. حتی امروز که همه در نمایشگاه جمع شده بودیم، آقای پولکی عزیز، همیشه یاد حرف ها و پست های زیبایت می افتادیم و خوشحال از وجود برادر عزیزمان بودیم! ![]() |
|||
12-22-2011, 08:46 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
برادر پولكي شما هم در اين مدت كوتاه براي ما جز اصلي خانواده شده ايد و اگر يك روز به سايت نياييد و حرف هاي شما را نخوانيم نگرانتان مي شويم
امديوارم به زودي زود شما را ملاقات كنيم من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
12-22-2011, 09:17 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
من همیشه همچین انجمنی رو خالی میدیدم, تا اینکه با جذب این انجمن البته کمی دیر تونستم با عزیزانی آشنا شوم که امید و پشتکار را سرلوحه خود قرار داده اند.
موفقیت بیشتر را برای همه بچه های این انجمن آرزو می کنم همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
12-22-2011, 10:59 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
پولكي جان صداقت و محبت و معرفت تمامي وجود شمارو دربرگرفته...
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
12-23-2011, 01:06 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(12-22-2011 08:31 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: آقا رضا،برادر گلمممنونم هم از شما هم از خواهرم مريم خانم و هم از بقيه دوستان و همراهان هميشگي شرمنده همه عزيزان هستم ازينكه هنوز فرصتي پيش نيامده تا بتوانم گامي هرچند كوچك در خدمت به اهالي انجمن بردارم و دين خودرا ادا نمايم اگر عمري باقي باشد به اميد خدا جبران مافات خواهم كرد % تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
12-23-2011, 01:13 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-26-2011 05:31 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
رضا جان امروز با بعضی از عزیزان ذکر خیر شما بود. خیلی دوستت داریم و ما هم بخاطر آشنائی با شما سجده شکر بجا می آوریم. موفقتر باشی.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-26-2011, 04:53 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
جناب پولکی عزیز،
چنین گفت سعدی: بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش زیک گوهرند، چو عضوی به در آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار. ما هم مثل شما شاکریم هم از بابت نعمت انجمن و هم از آشنایی با عزیزانی همچو شما دوست گرامی. پایدار باشید. 09121349276
![]() ![]() |
|||
12-27-2011, 12:50 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
آقا رضای عزیز
جانا سخن از زبان ما میگویی واقعا جو بسیار مثبتی در انجمن حاکم است و دوستان حقیقتا میخواهند به هم کمک کنند با پوزش از همه دوستان فارس زبان چون اهل شعر و ادبی یک رباعی از دکتر ابراهیم اقبالی از اساتید ادبیات دانشگاه تبریز برایت هدیه میکنم با این امید که وقتی ردپایی از ما میمانددر ذهن ها ماندگار شود. بیرگون بو چمن بو باغچا من سیز قالاجاق گوللرکوچه سینده بیر پوزوق ایز قالاجاق چوخ سیخما فلک قانادسیز اوجوندا منی آخیرکپنک دن بیر اوچوم توز قالاجاق |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان