ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
خیاط مانتو زمان کنونی: 09-23-2025, 09:46 PM |
|||||||
|
خیاط مانتو
|
05-28-2014, 07:12 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
خیاط مانتو
سلام دوستان.
یکی از آشناها مغازه ای داره برای فروش مانتوها و شال های هنری. البته خودشم طراجه. مدتیه دنبال یه خیاط خوب و حرفه ای و البته ارزون می گرده که بتونه برای مغازه ش که الانم مشتری هاش خیلی زیاد شده مانتو با طرح های هنری بدوزه. هر کس توی انجمن این توانایی را داره یا اینکه کسی را توی این حرفه می شناسه لطفا معرفی کنید. با تشکر من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-29-2014, 12:31 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: خیاط مانتو
سلام
من خانمم اکثر مانتوهای خودش و چند تا از دختر های فامیل رو خودش میدوزه البته با مدل ها مختلف. کار باتیک هم مسلطه و روی مانتوهاش طرح هم میزنه ولی خانم معاونت ما کجا شما کجا ؟؟؟ من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد |
|||
05-29-2014, 07:03 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: خیاط مانتو
عالیه ولی چقدر خیف که راهمون دوره.
انشاله که موفق باشید. پس چرا شما از این هنر خواهرتون استفاده نمی کنید؟ هم برای فروش آنلاین هم عمده و هم دست فروشی؟؟؟ الان تو این فصل عالیه من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان