ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
راهنمایی برای ثبت شرکت کارت تخفیف زمان کنونی: 09-26-2025, 07:46 PM |
|||||||
|
راهنمایی برای ثبت شرکت کارت تخفیف
|
02-10-2014, 03:06 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
راهنمایی برای ثبت شرکت کارت تخفیف
سلام
بعد از مدتها(حدودا یک سال) این اولین پستی هست که ارسال میکنم اول یکم از خودم و کارام توی این مدت بگم فمن متولد اسفند 70 هستم دانشجوی ترم 6 مهندسی عمران توی این یک سال و نیم پیشرفت خوب و قابل قبولی از نظر مالی داشتم و خودمو از صفر یا میشه گفت زیر صفر شروع کردم و امروز به نتایج خوبی رسیدم اول یک وام گرفتم 12 میلیون و یه مغازه اجاره کردم و لباس زنانه میفروختم و سود خوبی میکردم. مدتی بعد از اون توی یکی از شهرهای اطراف هم نمایندگی پخش کاغذ گرفتم و یه مدت هر دو جا رو داشتم اما در همین مسیر تصادف کردم ومدتی از کار دور شدم و هر دو رو تعطیل کردم.تا عید سال قبل سرمایه کل من شده بود حدود 45 میلیون. شاید فکر کنید درآمد من اون زمان ماهی 4-5 میلون بوده. اما در واقع حدود 2 میلیون در ماه بود اما به دلیل اینکه خرج زیادی ندارم(دانشجو هستم و در کنار پدر و مادر) درآمد ماهیانه رو هم سرمایه گذاری میکنم توی کار.البته بعضی مواقع هم با شکست روبرو میشدم مثل اواخر سال قبل که امتیاز یه هفته نامه رو گرفتم اما نتونستم ادامه بدم.اما ضرر هم نمیکردم و همیشه پول خودمو در میورودم. بگذریم از اوایل سال قیل با یکی از آشناهایی که توی کار واردات ماشین و کلا آدم تاجری بود صحبت کردم و سرمایه خودمو بهش دادم که برام کار کنه و سود رو نصف کنیم و از اواسط سال هم یه وام 20 میلیونی دیگه گرفتم و تا امروز که هنوز هم با همون شریک هستم و اون برام کار میکنه.تا به امروز سرمایه خود رو بالای صد میلیون رسوندم و درآمد ماهیانه رو رسوندم حدود 7-8 میلیون اما بازم قانع نشدم که به همین اکتفا کنم (هدف من درآمد ماهیانه 25-35 میلیون در ماه از نیمه اول سال 94هست) از 3 ماه قبل وارد بورس شدم و غیر از اینکه با یه شغل پر درآمد آشنا شدم و درحال یادگیری این حرفه هستم به درآمدم هم اضافه میکنم. چه کنیم که باز هم نمیتونم آروم بشینم و میخوام کارای گسترده تری انجام بدم یکی از دوستان مجوز کانون تبلیغات داشت و مدتی بود که تعطیل کرده بود.من هم تازه با کارت تخفیف آشنا شدم و تو شهر ما اجرا نشده.تصمیم گرفتم که باهاش صحبت کنم که این پروانه کسب رو به من بده که باهاش کار کنم ایشون هم قبول کرد.در حال حاضر من مجوز و پروانه کسب رو دارم مکان رو هم آماده کردم.چاپخانه و چاپ بنر و ... هم یکی از دوستانم داره که قیمت خوب باهام حساب کنه. اما اینا کارای فرع هدف من هستن که بیلبورد تبلیغاتی بگیرم و تبلیغات محیطی انجام بدم هدف اصلی توزیع کارت تخفیف دیجیتال(عضو شتاب)هست اما اطلاعات کافی در این مورد ندارم. میخوام شرکت ثبت کنم که بتونم نمایندگی هم به شهرهای دیگه بدم.اما نمیدونم تو چه زمینه ای باشه! یه نفر میگه شرکت رو خودت جدا ثبت کن و کارای تبلیغات رو روی پروانه کسب انجام بده یکی دیگه میگه همین کانون تبلیغات رو شرکت کن و 90 درصد سهام رو خودت بگیر دوستان و اساتید بزرگوار اگه اطلاعاتی در مورد شرکت های کارت تخفیف دارن ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم و کدوم کار بهتره اگر هم ایده ای در این زمینه دارید یاپیشنهاد همکاری خوشحال میشم ![]() |
|||
02-10-2014, 11:48 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: راهنمایی برای ثبت شرکت کارت تخفیف
سلام دوست عزیز بسیار خوشحالم که شما انقدر موفق هستید و انقدر تشنه برای موفقیت بیشتر . من بهتون اصلا پیشنهاد نمی کنم شرکت کارت تخفیف ثبت کنید چون خودم یه مدتی رو تواین شرکتها کار کردم ، متاسفانه تعدادشون خیلی زیاد شده و فقط یکی دوتاشون اصولی کار می کنند (راهیان عدالت و ثمین) و خیلی هم قوی هستند . دوست عزیز نمی خوام انرژی منفی بهت بدم اما با این سرمایه خوب و عالی که سالها براش زحمت کشیدی میتونی خیلی کارهای دیگه راه اندازی کنی که سودش خیلی بیشتر از کارت تخفیف باشه . من تو راهیان عدالت کارمیکردم . متاسفانه انقدر افراد مختلف اومدن و از این شرکتها زدن و کلاهبرداری کردن که دید کلی مردم نسبت به این قضیه فوق العاده منفی شده . مدیرعامل راهیان عدالت یک مشاور داشت که بیزینس من بین المللی بود و 6ماهی بود از خارج اومده بود و فوق العاده برای شرکت مفید بود به همین دلیل راهیان شد بهترین تو این زمینه اما هزاران مشکل سرراه قرار می گرفت که بماند و تو حوصله این بحث نمیگنجه . باز اگر خواستی وارد اینکار بشی بنده پیشنهاد می کنم یکی از نمایندگی های راهیان عدالت رو تو شهرستانها بگیری به جای اینکه خودت راه اندازی کنی . چون راهیان داره نمایندگی هاش رو فعال می کنه اگه میبینی زیاد تو شهرستان نمایندگی نداره واسه اینه که حرفه ای کار میکنه و به هر قیمتی نمایندگی نمی ده . یه سرچ بزنی پیداش می کنی . اما بازهم توصیه من اینه که یه کار دیگه راه اندازی کنی توی انجمن جستجو کنی دوستان ایده های فوق العاده ای دارن . موفق و پیروز و سربلند باشی
هر لحظه بر ثروت و توانگری من افزوده می شود |
|||
02-10-2014, 11:54 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-10-2014 11:55 AM، توسط hamid.h.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز
ضمن آرزوی موفقیت بیشتر یه سوال داشتم : شما اولش گفتید نمایندگی پخش کاغذ رو داشتید بعلاوه یک مغازه لباس فروشی و از همین دو راه تونستید خوشبختانه موفقیت خوبی بدست بیارید که تبریک میگم ![]() با اینکه ربطی به موضوع تاپیک نداره میخواستم اگر ممکنه یه خورده بیشتر درباره نمایندگی پخش کاغذ توضیح بدید. کارتون چطور بود ؟ از کجا شروع کردید ؟ چطور بازاریابی کردید؟ سود کار چقدر بود؟ سرمایه اولیه چطور ؟ و ...... عذر میخوام که نتونستم کمکتون کنم چون متاسفانه هیچ گونه آشنایی با شرکتهای کارت تخفیف ندارم ! باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
02-10-2014, 12:06 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
آفرین به همت شما.
یک مساله رو در نظر داشته باشید: این مساله تو ایران جا نیفتاده و شرکت های مربوطه هم خوشنام نیستن، بنده خودم از این کارت ها گرفتم هیچ کاربردی نداشت حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
02-10-2014, 03:11 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(02-10-2014 11:54 AM)hamid.h نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز نمایندگی منظورم این نیست که از شرکت خارجی یا کارخانه نمایندگی داشته باشم یکی از دوستان مرکز پخش کاغذ زده بود و تو واردات کاغذ بود.من هم نمایدنگی ایشون رو در شهر اطراف گرفته بودم تو اون زمان با حدود 10 میلیون کاغذ شروع کردم.هزینه کرایه مغازه هم نمیدادم.فروش هر کارتن(5بسته) a4حدود 40-55 بود که سود هر کارتن حدود 4000 تومان بود.به صورت پخش عمده آموزش و پرورش و مدارس و بانک و 2-3تا مرکز کپی بزرگ رو جذب کرده بودم.بد نبود.اما با ایشون به مشکل برخوردم.سر حرفش نبود و هر زور حرفش رو عوض میکرد.چیزی که خیلی بدم میاد.قطع همکاری کردم.با مشکلاتی هم که برام پیش اومده بود تمایلی به کار در شهر دیگه رو نداشتم و کلا این کار رو به یکی از بستگان واگذار کردم و اون هم مدتی بعد تعطیل کرد تجربه خوبی برام بود که با هر کسی نباید کار کرد.حتی اگه برات سود داشته باشه. |
|||
02-10-2014, 03:18 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
کلا دیگه تمایلی برای گرفتم نمایندگی ندارم و بیشتر دنبال کارای مستقل هستم.
کارت تخفیف که نظرمو به خودش جلب کرده به این خاطر هست که توی شهر ما که مرکز استان هم هست اجرا نشده(نه به صورت مستقل و نه به صورت نمایندگی).هر چند اینجا سخت میشه مردم رو قانع کرد دوستان اگه نظر یا پیشنهاد دیگه ای هم دارمم چه در مورد کارت تخفیف یا هر چیز دیگه ممنون میشم ارائه بدن پروانه کسب کانون تبلیغات دارم با نام و سابقه معتبر(مدتی بدون استفاده بوده) + دفتر کار در جای نسبتا مناسب سرمایه تا حدود 20 میلیون و بیشتر نظرتون در مورد تلویزیون شهری چی هست؟!کسی از قیمتها اطلاعاتی داره؟! |
|||
02-11-2014, 12:37 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
دوست عزیز .. روی سیستم ها تخفیف کار کردم . توی شهرای بزرگ به دیلیل مهم بودن وقت و ترافیک و خیلی چیزا جواب نمی دهد .. توی شهرای کوچک چون افراد راحت تر می توانند به فروشگاه ها دسترسی پیدا کننند ..ولی در مجموع دردسرهای خیلی زیادی داره ... و واقعا درامد زایی اونجور که به نظر میاد نیست ..
روی ایده بهتری تمرکز کنید .. |
|||
02-14-2014, 01:40 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
دوستان قبلا فعال تر و پر انرژی تر بودن اما این چند روز که اومدم مثل اینکه فعالیت ها نسبت به قبل کم شده!
استاد قربانیان با حضور همیشگی، متن های پر انرژی و راهنمایی های عالیشون، آقای گل محمدی، آقای کاظمی و همه دوستان عزیز همچنین استاد گرامی آقای نامی که واقعا منو تحت تاثیر قرار دادن.حتی متن هاشونو یادداشت کردم و میخونم! امیدوارم همیشه و هر جا هستید موفق و پیروز باشید و باز هم مثل قبل فعال ببینمتون |
|||
02-14-2014, 07:49 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز
امیدوارم شاد وپر انرژی باشی ن همت و تلاش و نترس بودن در کار شما قابل تحسین هست ببین دوست عزیز چون شما الان امتیاز کانون تبلیغاتی رو دارید اینو میگم که یکی از راه های درآمد زایی خیلی بالا کار تبلیغات هست شما که الان کانون تبلیغاتی دارید چرا روی همین کار سرمایه گذاری نمیکنید؟ کار تبلیغات واقعا کار پرسودی هست به شرطی که کار نو و باکیفیت ارائه بدید اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نکات مهم در ثبت برند | fekre | 0 | 606 |
08-07-2019 03:37 PM آخرین ارسال: fekre |
|
شرایط و ضوابط ثبت شرکت تجهیزات پزشکی | sabti1 | 0 | 979 |
10-24-2017 12:27 PM آخرین ارسال: sabti1 |
|
تقاضای اموزش راه اندازی کامل شرکت هلدینگ | amirrazmi | 2 | 1,471 |
08-28-2017 06:05 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
تجربه ثبت شرکت دانش بنیان | alijoon_king | 0 | 752 |
05-30-2017 12:03 AM آخرین ارسال: alijoon_king |
|
![]() |
ثبت شرکت دانش بنیان | Elixir | 2 | 1,438 |
10-19-2016 04:07 PM آخرین ارسال: Benhour |
برای مشاغل خانگی میشه ثبت برند انجام داد؟ | imanhabibi | 3 | 1,665 |
09-17-2016 09:39 PM آخرین ارسال: sepehrplus |
|
![]() |
اقداماتی که باید بعد از ثبت شرکت انجام داد چیست؟ | kianfar83 | 3 | 4,489 |
07-30-2016 10:16 AM آخرین ارسال: behnam_r007 |
انتخاب موضوع شرکت | mahdi6940 | 0 | 784 |
05-10-2016 11:58 AM آخرین ارسال: mahdi6940 |
|
برای رتبه بندی شرکت زمان تاسیس باید اقدام کرد و یا بعد از آن؟ | rezaeee | 1 | 1,139 |
04-16-2016 10:59 AM آخرین ارسال: rezaeee |
|
راهنمایی برای اگهی تغییرات شرکت | saeed74 | 1 | 812 |
04-10-2016 05:54 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
محل ثبت شرکت مهمه؟ | rezaeee | 6 | 1,742 |
04-10-2016 05:28 PM آخرین ارسال: davaran |
|
شرکت تعاونی روستایی | bitumen | 0 | 700 |
04-09-2016 08:28 PM آخرین ارسال: bitumen |
|
بعد از ثبت درخواست تاسیس شرکت در سامانه الکترونیک چکار باید کرد؟ | rezaeee | 0 | 784 |
04-06-2016 10:54 AM آخرین ارسال: rezaeee |
|
ثبت شرکت | AHF-victory | 4 | 1,687 |
03-26-2016 01:34 PM آخرین ارسال: moriaa |
|
راهنمایی درباره ثبت شرکت هلدینگ | Mohammad_MBA | 1 | 809 |
01-23-2016 03:20 AM آخرین ارسال: business_nuts |
|
ثبت شرکت برای گلاب گیری | morteza1 | 4 | 1,127 |
01-03-2016 05:45 PM آخرین ارسال: davaran |
|
ثبت شرکت چجوری انجام بدم؟ | parsmob | 1 | 1,368 |