ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سوپر مارکت زمان کنونی: 09-24-2025, 02:24 PM |
|||||||
|
سوپر مارکت
|
01-07-2014, 07:07 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سوپر مارکت
سلام دوستان!
اونایی که دستی تو بازار دارن یا سوپری دارن اگه میشه بگن سرمایه مورد نیاز برای یه سوپری کوچیک چقدر هست؟ ( به غیر از پول پیش مغازه و کرایه ) ![]() ---------------------------------------------- دوستش دارم... بزرگیش را... سکوتش را... عظمتش را... اُبهتش را... تنهاییش را... حکمتش را... صبرش را... و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن ! خدا را میگویم... poshak_rim@ کانال تلگرام ----------------------------------------------- zajr تغییر نام کاربری به hesaab |
|||
01-07-2014, 07:36 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سوپر مارکت
من یه مقدار پول دارم میخواستم ماشین بخرم که تصمیم گرفتم بزنمش تو بازار فعلا...بنابراین میخوام یه سری جنس از کارخونه بگیرم پخش کنم... حدود 15 میلیون دارم
دوستانی که سوپری دارن نظرشون چیه؟ و اینکه مارکای معتبر و از کارخونه بگیرم بهتره یا مارکای ضعیفتر؟ |
|||
01-08-2014, 12:35 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-08-2014 12:37 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(01-07-2014 07:36 PM)davodmyar نوشته شده توسط: من یه مقدار پول دارم میخواستم ماشین بخرم که تصمیم گرفتم بزنمش تو بازار فعلا...بنابراین میخوام یه سری جنس از کارخونه بگیرم پخش کنم... حدود 15 میلیون دارم 15 میلیون برای کار پخش خیلی کمه ، 10 تا فاکتور بزنی تمومه ، به نظرم بهتره بزنی تو کار کیک و پیراشکی و باقلوا و گوشفیل فله ای ، فروشش خوبه ، سودش هم همینطور ، رقیب قدر قدرت هم کمتر داری پخش نان خشک و خونگی هم نباید کار بدی باشه زجر جان متاسفانه جواب شما را نمی دونم ولی حدثم اینه که با 20 میلیون بشه با حداقل ها مغازه را پر کرد ![]() به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
01-12-2014, 06:21 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
آره با این پول رو یسری جنسای خاص میتونی کار کنی،مثلا جوراب کلی بری بخری استند رومیزی بدی برات درست کنن یا از این آماده ها بخری هر مغازه که مثلا 100 هزار تومن جوراب خرید یه استند هم براش بزاری مخصوص جوراب.
یا همین چیزا که آقا مهدی گفت |
|||
01-12-2014, 06:24 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
خخخخ یکی هم جواب سوال منو بده
![]() ---------------------------------------------- دوستش دارم... بزرگیش را... سکوتش را... عظمتش را... اُبهتش را... تنهاییش را... حکمتش را... صبرش را... و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن ! خدا را میگویم... poshak_rim@ کانال تلگرام ----------------------------------------------- zajr تغییر نام کاربری به hesaab |
|||
01-12-2014, 06:44 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(01-12-2014 06:24 PM)zajr نوشته شده توسط: خخخخ یکی هم جواب سوال منو بده با یخچال ترازو قفسه واجناس 10 میلیون کافیه |
|||
01-13-2014, 09:38 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(01-07-2014 07:07 PM)zajr نوشته شده توسط: سلام دوستان!دوست خوب من، سوپری هر چه قدر هم کوچیک باشه اما باز باید اجناسش کامل باشه و مشتری وقتی اومد دست خالی برنگرده.من ک سوپر مارکت دارم اینها رو کامل لمس کردم و حتی یکبار مشتری برگشت گفت ما هر وقت امدیم شما ی چیزی کسر داشتید و دیگه نمیام. حداقل 15 میلیون باید داشته باشید و یادتون باشه اجناسی مث لبنیات(ماست و دوغ و پنیر) ک تاریخ مصرف کمی دارند زیاد نیاری و بعضی اجناسو با توجه ب فصل فروشش باید زیاد بگیری تا از طرح جایزههاشاستفاده کنی.مثلا آب سرکه قرمز در زمستان و قبل از ماه مبارک رمضانخیلی خیلی فروش داره پس باید 15 کارتن ب بالا بگیری تا سود خوبی برات داشته باشه یا نوشیدنی در تابستان باید زیاد بگیری اما در زمستان خیلی کم و هم چنین چیپس و پفک در زمستان فروش فوق العاده ایی دارد سوال دیگه ایی بود در خدمتیم http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: