ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
راننده نیسان زمان کنونی: 09-24-2025, 03:23 PM |
|||||||
|
راننده نیسان
|
12-04-2013, 09:04 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
راننده نیسان
با سلام خدمت دوستان
حدود 15 میلیون پول دارم و میخوام نیسان بخرم و باهاش تو باربریا کار کنم . نظر شمت چیه و اگه ایده ای دارید که میشه با 15 میلیون انجام بشه بهم بگید . دوستان اگه اطلاعی از درامد نیسان هم دارید بگید. ممنون |
|||
12-05-2013, 12:59 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: راننده نیسان
یکی نیست جواب بده
|
|||
12-05-2013, 09:49 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
به نظر من صبح تابعد از ظهر در شرکت های پخش مواد غذایی که اگهی ان را در روزنامه همشهری میتونی پیدا کنی استخدام شو هم حقوق بین 500 تا 700 با بیمه و بیمه تکمیلی هم میکنند و بعد ازظهر هم توی باربری های شهرتون کار کنید تاشب یهنی دو تاحقوق با بیمه و بیمه وتکمیلی و سابقه
|
|||
12-05-2013, 10:13 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
اگر قبلا راننده نبودید (بارکش ) به نظر من با یک وانت دست دوم شروع کنید ، بعد نیسان بخرید
هم طرز رانندگی با نیسان ، هم بارهایی که به نیسان می خوره و هم اخلاق مشتریهاش یک سبک خاصی هست که اگر تجربه بارکشی نداشته باشید ، اذیت می شین درامد هم با احتساب کلیه هزینه ها 1 صافی براتون راحت می اندازه ، تا دو سه برابرش هم با تلاش و سابقه می توانید به دست بیارید . البته لازمش داشتن مشتری ثابت هست که تو مرور زمان به دست می یاد به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
12-05-2013, 11:36 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
به عنوان کسی که از نزدیک با این کار آشناست میگم آینده جالبی نداره ولی بازم به خودتون بستگی داره
فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
12-05-2013, 01:46 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
بله مخصوصا اینکه هزینه سوخت و استهلاک و تعمیرات ماشین زیاد شده نمیصرفه
|
|||
12-05-2013, 02:14 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
نيسان دست دوم بگير و با مصالح فروشها كار كن، اگه كمپرسي باشه خيلي درآمدت خوب ميشه چون معمولاً نيسان كمپرسي خيلي كم گير مياد.
اگه نگران داغون شدن ماشين نيستي تو بازار آهن كار كن ولي بايد خيلي زرنگ باشه، چون كار گرفتن هميشگي تو بازار آهن سخته. و البته رانندگيت هم بايد عالي باشه، كلاً بار آهن زدن، كار هر كسي نيست. خيلي هم حواست بايد به ايمني و پليس بايد باشه، كار سختيه و ماشينت داغون ميشه ولي پول خوبي توش داره. نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
12-05-2013, 09:36 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(12-05-2013 11:36 AM)ebrahim.ev نوشته شده توسط: به عنوان کسی که از نزدیک با این کار آشناست میگم آینده جالبی نداره ولی بازم به خودتون بستگی داره بله درسته ، آینده خاصی نداره ولی باید دید انتخاب بین چی و چی هست ، با 10 15 میلیون سرمایه ، جز بهترین انتخاب هاست . (12-05-2013 01:46 PM)yunespc نوشته شده توسط: بله مخصوصا اینکه هزینه سوخت و استهلاک و تعمیرات ماشین زیاد شده نمیصرفه حمل و نقل همیشه لازمه داداشی ، کرایه ها هم خیلی بالارفته . ![]() همینطور که آقا محسن هم فرمودند ، کمپرسی هم خیلی خوبه مخصوصا تخلیه مصالح توی شهرهای بزرگ ، به شرطی که مصالح فروش دندون گرد نباشه ! اگر دنبال کار ثابت هم باشی می تونی اتاق کپسول گاز بزنی و کپسول توزیع کنی ، اونم کار خوبیه به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: