ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سهامداران 60پا بدانند.... زمان کنونی: 09-23-2025, 06:35 PM |
|||||||
|
سهامداران 60پا بدانند....
|
05-31-2014, 12:27 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سهامداران 60پا بدانند....
سلام دوستان.
این تاپیکو به حاطر اهمیتش جداگانه زدم. شسپا (نفت سپاهان) امروز صبح 50 ملیون صف خرید داشت و حجم مبناش هم 525 هزار هستش. قطعا انتظار میرفت امروز به میزان حجم مینا عرضهبشهتا فردا هم بتونه 4% مثبت رو تجربه کنه. اما تا این لحظه 1.2 ملیون سهم عرضه شده و صف 50 ملیونی تبدیل شده به 40 ملیون! این مقدار عرضه های زیاد کمی مشکوکه... خود شرکت که اعلام کرده آتش سوری که چهارشنبه رخ داد چون تحت پوشش بیمه بوده خسارتی وارد نمیکنه و شرکت و همچنین خطوط تولید هم آسیبی ندیدند. خلاصه کمی فردا حواستون باشه که اوضاع چطوریاست ، شاید حتی 2000 تومان هم نبینه سهم. البته من از افرادی شنیدم که واقعا سهم با ارزشیه ، اما این موضوع کمی خودم رو نگران کرده ، امیدوارم دیدگاهم اشتباه باشه. کسی اطلاعاتی داره تا به روشن شدن داستان کمک کنه؟ توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما
![]() |
|||
05-31-2014, 02:18 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سهامداران 60پا بدانند....
نفت سپاهان علاوه بر اینکه بازار خوب ایران رو در دست داره و رقیب چندانی نداره میتونه یه سهم با پتانسیل بالا باشه...مخصوصا اینکه محصولاتش رو صادر میکنه و نمیشه برای مشکل خاصی پیش بینی کرد، پیش بینی کردن سهمش تا 2200 هم بالا میره
امروز که فروشنده نداشت و پیشنهاد خرید بالای 1800 داشت من که از نخریدن پشیمونم چون به نظرم با این تقاضایی که داره از 2200 هم بالا تر میره |
|||
05-31-2014, 03:08 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: سهامداران 60پا بدانند....
(05-31-2014 02:18 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: نفت سپاهان علاوه بر اینکه بازار خوب ایران رو در دست داره و رقیب چندانی نداره میتونه یه سهم با پتانسیل بالا باشه...مخصوصا اینکه محصولاتش رو صادر میکنه و نمیشه برای مشکل خاصی پیش بینی کرد، پیش بینی کردن سهمش تا 2200 هم بالا میره بله واقعا به نکته مهمی اشاره کردید ، این شرکت بسیاری از محصولاتش رو صادر میکنه و واقعا شرکت قوی ای هستش. خود شرکت هم در اعلامیه ای گفته آتش سوزی هیچ تاثیر مالی رو شرکت نداره. ولی فقط عرضه ها ( اتفاقا از نظر من فروشنده داشت ! 1.4ملیون سهم عرضه شد یک روز بعد از عرضه اولیه و باعث آب رفتن صف خرید هم شد ! ) و افت 10 ملیونی صف خرید امروزش کمی نگرانم کرد. امیدوارم من اشتباه کنم ![]() توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما
![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان