ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ساختن وسایل دکوری و تزئینی (ولی کاربردی) زمان کنونی: 09-23-2025, 09:29 PM |
|||||||
|
ساختن وسایل دکوری و تزئینی (ولی کاربردی)
|
08-23-2013, 12:54 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ساختن وسایل دکوری و تزئینی (ولی کاربردی)
سلام به همه عزیزان.
من 22 سالمه و گرافیک خوندم.چند وقته شروع کردم به ساخت بدلیجات با طرح های مدرن،شمع و جاشمعی.گلدان.مجسمه سفالی.لیوان سفالی.دیوارکوب.و کلا وسایل دکوری. کارهام اصلا تکراری نیست و تو بازار اصلا نیست.درواقع کارای خاصی هستن یه نمایشگاه هم گذاشتم ولی فروش خوبی نداشتم.هرکی میدید خوشش میومد وقیمت ها رو هم کم گذاشتم حتی به بازارهای روزانه هم کارامو دادم.به یه مغازه هم کارامو امانت سپردم ولی الان بعد از یک هفته نتیجه ای نداشته.میشه لطفا درمورد بازاریابی این وسایل منو راهنمایی کنید.اصلا نمیدونم برای فروشش چکارکنم.کاتالوگ هم زدم. ممنون راستی من ساکن شیرازم. |
|||
08-23-2013, 01:36 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ساختن وسایل دکوری و تزئینی (ولی کاربردی)
سلام
درصورت امکان عکسی از کارهاتون بذارید و همچنین قیمت هاشون. |
|||
08-23-2013, 07:02 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
دوست عزيز
انتطار نداشته باشين توي يك هفته بازار خوبي پيدا كنين.مخصوصا الان كه هيچ مناسبت عشقولانه اي هم نيست . اين جور كارا براي فروشش زمان بيشتري نياز داره اگه به كارتون ايمان دارين بايد صبر كنين و در موقعيت هاي مناسب عرضه كنين توي مسير ميلياردر شدن مواظب باشيم دچار توهم نشيم ، قواعدي كه توي جامعه هست ، گاها خلاف قواعد ذهني ماست اونوقت باعث ميشه همه چي رو ببازيم |
|||
08-23-2013, 11:03 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام
1 هفتست!! وايسا ديگه!!! چرا فكر ميكنين كارهاتون تكه؟ شايد تك باشن ولي جالب نباشن! خيلي از اجناس تك هستن چون اصلاً جذاب نيستن!! قيمت هاتون رو بر چه اساسي گذاشتين و اينكه ميگين كمتر از اجناس ديگه!! رو چه حسابي ميگين؟ سود مغازه دار رو مي دونين چفدره؟ با اجناس مشابه چطوري كار ميكنن؟تسويه شون چجوريه؟ كاتالوگ زدين واقن؟! يعني ابتداي كار با هزينه بالا شروع كردين؟ اينكه كارتون رو با قدرت و هزينه شروع كنين مشكلي نداره ولي بازاريابي و مشتري يابي رو اصلاً در نظر نگرفتين، و فقط رويايي كار كردين. تند صحبت ميكنم چون لازمه. نه اينكه من لازم ميدونما!!! نه خداي نكرده! چون خيلي خام شروع كردين، ميخوام بهتون بر بخوره! و اينجاست كه فكرتون و خلاقيتتون شكل ميگيره، تكون ميخورين و عادتهاي ذهنيتون آماده ميشه واسه شكستن. اگر نوع نوشتنم باعث رنجش شما شده، درست عمل كردم، پس عين كودك رفتار نكنين و پاشين لطفاًً! اين نشستن فقط حس ترحم آدم رو جلب ميكنه.!!! نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
10-21-2013, 08:05 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(08-23-2013 11:03 AM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط: سلامسلام.پاسخ شما رو خوندم و منم تقریبا مثل همین خانم فکر میکنم.یعنی میگین باید از کجا شروع کرد؟ باید چه کار کرد؟چه طوری فکر کنبم؟؟؟؟؟ در دنیای من همه چیز عالی ست |
|||
10-22-2013, 12:23 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
تو همين سايت تو تاپيكهاي مختلق سرچ كنين وسايل تزئيني و بشينين بخونين، متوجه ميشين نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
10-22-2013, 12:33 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
برای کاراتون یک اسم انتخاب کنید و یک لوگو که در کارهاتون بزنید و شروع به بازاریابی کنید و در نمایشگاه های مانند جمعه بازار و هفتگی و غیره شرکت کنید.
قطعا زمان زیادی می خواهد تا محصولاتان در بین مردم جا بیوفته.سعی کنید تبلیغات گسترده در شهرتان انجام دهید. |
|||
10-26-2013, 02:16 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
جمعه بازار پارکینگ پروانه
میتونی بری اونجا و کارات عرضه کنی فروش خیلی خوبی داره هرچند خیلی درباره بدلیجات فروشنده و تولید کننده هست ولی من خودم دیدم یک خانوم که کارهایی معمولی هم می ساخت در عرض صبح تا ظهر حدود 500 الی 600 هزار تومن فروش داشت میتونی بازاریاب بزاری اونجا کارات و بفروشه و برات سفارش بگیره یا خودت بری خیلی شلوغ میشه و فروش خوبی هم داره البته اگه بتونی جایی بگیری |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنمای دربارهٔ گلهای تزئینی | Mahyar.avd | 1 | 713 |
06-14-2017 07:59 PM آخرین ارسال: Mahyar.avd |
|
بدون سرمایه ولی با مکان | FarshadN | 3 | 1,715 |
04-11-2017 07:52 PM آخرین ارسال: parynaz |
|
![]() |
راهنمایی برای واردات لوازم تزئینی و دکوری لوکس | Seyfi2947 | 0 | 1,879 |
02-09-2017 11:13 AM آخرین ارسال: Seyfi2947 |
![]() |
مشاوره در مورد فروش لوازم دکوری و تزئینی | Seyfi2947 | 0 | 1,654 |
02-09-2017 10:18 AM آخرین ارسال: Seyfi2947 |
دوره اصول حسابداری : آشنایی با اصول کاربردی مالی? | cwar | 0 | 528 |
05-07-2016 04:29 PM آخرین ارسال: cwar |
|
درخواست راهنمایی در مورد تولید و پخش وسایل تزئینی و صنایع دستی | حمید رضا غ | 19 | 6,101 |
09-03-2014 04:44 PM آخرین ارسال: hadi128128 |
|
شروع کردم ولی نمیدونم فروشگاه رو چجوری راه اندازی کنم | طبیعت | 2 | 1,196 |
06-30-2014 04:14 PM آخرین ارسال: MARYAR |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: