ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مدرسه غیر انتفاعی زمان کنونی: 09-24-2025, 04:38 PM |
|||||||
|
مدرسه غیر انتفاعی
|
10-15-2013, 02:17 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مدرسه غیر انتفاعی
سلام.
من و دوستم در نظر داریم تو شهرمون یه دبیرستان غیر انتفاعی بزنیم. این دبیرستان اول با یک یا دو کلاس برای بچه های فنی کامپیوتر شروع خواهد شد چون خودمون دانشجوی نرم افزار هستم. میخواستم بدونم شهریه این مدارس چه قدره که ببینیم اصلا صرف میکنه. و اینکه ایا دو تا دانشجو بخواهد تاسیس کنه امکان پذیره ؟ و کلا هر چی که به ذهن خودتون میرسه در این مورد. مرسی |
|||
10-15-2013, 09:46 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مدرسه غیر انتفاعی
برای راه اندازی مدرسه، خیلی زحمت باید کشید.
علاوه بر مجوز های لازمه، سرمایه اولیه هم می خواهد. اجاره ساختمان، تجهیز مدرسه، پرداخت حقوق پرسنل، هزینه های مربوط ب برگزاری کلاس ها و ... کار خیلی بزرگ و پر دردسری هست. بدون داشتن تجربه ب هیچ وجه توصیه نمی کنم. مخصوصا در پایه دبیرستان ک با توجه ب اختلاف سنی نه چندان زیاد شما با عزیزان دبیرستانی، مطمئنا مشکلات زیادی خواهید داشت. پ.ن: پدر بنده چندین سال مدرسه غیرانتفاعی در پایه ابتدایی داشت. ب واسطه اون کار تا حدودی با مشکلات آشنا هستم. واقعا کار زمانبر، سخت و نفس گیری است. تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
10-15-2013, 04:46 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
تحقیقات و برسی کاملی داشته باشید و با اطلاعات درست جلو بروید تا خدای نکرده با گذشت زمان پشیمان نشوید
http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
10-15-2013, 06:58 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام.
به خاطرهمین میخوایم دبیرستان بزنیم.چون اگه ابتدایی بزنیم باید با بچه های کوچیک و اعصاب خورد کن سر و کله بزنیم. فک نکنم با بچه های دبیرستان اونم بچه های دبیرستان این دوره زمونه به اختلاف یا مشکل بخوریم. من دوره خودمون رو یادم میاد هم کلاسی ها من هموشون سن بالا و همیشه با معلم درگیر بودن.ولی الان دیگه از این نوع بچه ها کم پیدا میشه حالا اونم توی غیر انتفاعی. بعد اینکه درابتدا فقط یک یا دو کلاس خواهیم داشت که بتونیم کنترل کنیم. دولت زمین میده برای ساخت مدرسه وام هم میده.البته ما یه ایده ای داریم که فک نکنم نیازی باشه که زیاد دردسر بکشیم. دانشگاه فعلی ما داره نقل مکان میکنه و ما میتونیم یکی دوتا کلاس از رئیس دانشگاه اجاره کنیم رئیس دانشگاه ما ادم پول پرستی نیست و به علم و ... احترام میزاره و فک نکنم از لحاظ مالی به مشکل بر بخوریم نمیدونم پروفسور ثبوتی یا روفسور نصیری رو میشناسید یا نه. من حتی فک میکنم شاید کلاس رو رایگان بدن به ما(در این حد ![]() پرسنل انچنانی نخواهیم داشت ما اصلا ایده مون اینه که مثل دبیرستان نکنیم یعنی دانش اموز نباید احساس کنه باز تو مدرسه خسته کنه اموزش و پروش هست.همه میز ها تکی هستن و روی وایت برد درس خواهند دید و سایتمون کامپیوتری هم توی یکی از موسسات خصوصی خواهد بود. حالا نظرتون چیه ؟ مجوز گرفتینش سخته ؟ |
|||
10-15-2013, 07:18 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دوست عزیز
اخرین باری که به یک دبیرستان معمولی سر زدی کی بود؟ به اندازه اون نیرو وامکانات لازم داری آموزشگاه خصوصی که نمی خوای بزنی میخوای دبیرستان غیر انتفاعی بزنی |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کمک واسه بسته بندی غیر خوراکی بدون مجوز | elham67 | 5 | 1,947 |
12-02-2015 08:46 PM آخرین ارسال: saeedhashemi1371 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: