ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بنظرتون چیکار کنم؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: farzad879
آخرین ارسال: م.ع
پاسخ: 5
بازدید: 1220

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بنظرتون چیکار کنم؟
09-17-2013, 12:04 AM
ارسال: #1
بنظرتون چیکار کنم؟
با سلام دوستان و اساتید خوب انجمن
من و یکی از ذوستام یه شرکت تعاونی خدمات کشاورزی ثبت کردیم و هدففمون تولید و بسته بندی محصولات کشاورزیه
میخاستم راهنماییم کنید بنظرتون چه چیزایی بسته بندی کنیم بهتره (امسال تولید نداشتیم و باید مواد اولیه رو بخریم)
و یه سوال در مورد مجوزای بهداشته که برای چه محصولاتی میخاد و شرایطش چیه ؟
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-17-2013, 12:43 AM
ارسال: #2
RE: بنظرتون چیکار کنم؟
(09-17-2013 12:04 AM)farzad879 نوشته شده توسط:  با سلام دوستان و اساتید خوب انجمن
من و یکی از ذوستام یه شرکت تعاونی خدمات کشاورزی ثبت کردیم و هدففمون تولید و بسته بندی محصولات کشاورزیه
میخاستم راهنماییم کنید بنظرتون چه چیزایی بسته بندی کنیم بهتره (امسال تولید نداشتیم و باید مواد اولیه رو بخریم)
و یه سوال در مورد مجوزای بهداشته که برای چه محصولاتی میخاد و شرایطش چیه ؟
ممنون

شما بهتره اول بگيد توي كدوم شهر فعاليت ميكنيد تا دوستان بتونن راهنمايي كنن، محصولي رو انتخاب كنيد كه توي شهر خودتون توليد زيادي داره .

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
09-17-2013, 12:48 AM
ارسال: #3
من یکی از شهرستانهای زنجانم
09-17-2013, 02:33 PM
ارسال: #4
دوستان کسی نظری نداره؟
09-17-2013, 08:14 PM
ارسال: #5
سلام میتونی خشکبار کشمش و حبوبات که سمت غرب کشور بیشتره بسته بندی کنید موفق باشید
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شماره تماس دامداری ها و گاوداری ها رو از کجا پیدا کنم؟ webmilyard 7 19,965 11-02-2016 06:59 PM
آخرین ارسال: فرشاد سروی
  می خوام یک زمین دیم بخرم. چیکار کنم؟! شاهکار طبیعت 2 1,008 04-25-2015 08:00 PM
آخرین ارسال: mas

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS