ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سالن تخصصی مانیکور و پدیکور و کاشت ناخن زمان کنونی: 09-24-2025, 07:12 PM |
|||||||
|
سالن تخصصی مانیکور و پدیکور و کاشت ناخن
|
02-07-2014, 05:08 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سالن تخصصی مانیکور و پدیکور و کاشت ناخن
من فوق لیسانس یه رشته فنی و مهندسی هستم و اصلاً در زمینه کارهای آرایشی تجربه ندارم، اما الان مدتهاست که تو فکر راه اندازی یه کسب و کار برای خودم هستم.... به نظر شما اگرمجوز یه سالن زیبایی بگیریم راه اندازی سالن زیبایی خوبه؟؟
سال 1393 سال رسیدن به آرزوها[/size][size=large] |
|||
02-08-2014, 10:58 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سالن تخصصی مانیکور و پدیکور و کاشت ناخن
شک نکنید موفق میشید.اما قبلش کاملا از توانایی و علاقه ی خودتون نسبت به این حرفه مطمئن شید.
|
|||
02-08-2014, 11:12 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
مجوزش چهار میلیون و پونصد تومن بود فکر کنم... اگه علاقه داشته باشید خیلی خوبه. در آمدشم خوبه. ما عروسمون آرایشگر هستش... اگه سوالی داشتید در خدمتم
.....ما فرق داریم.....
|
|||
02-09-2014, 12:48 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
به نظر منم عالیه به شرط اینکه مسلط به کارت باشی
یکی از آشنایان با کمی خلاقیت و هوش تونست مشتری های خوب و ثابتی جذب کنه و الان درامدش فوق العادست اول چند تا سی دی از سایت های اینترنتی تهیه کرد اما خب خیلی مفید نبودن و در واقع دردی دوا نمیکردن. دوره کاشت و طراحی هم هزینه بر بود خیلی و ایشون توان پرداخت نداشت. اما شانس آورد با یه خانمی که حرفه ای بود و اموزش راه دور داشت آشنا شد و واسه ناخن سه یا چهارتا سی دی آموزشی خرید با یک هزینه مختصر که خیلی راحت و ساده طرح ها رو آموزش میداد. بعد به جای اینکه خرج کنه و خودش ریسک تاسیس سالن رو بپذیره رفت با سالن های دیگه صحبت کرد که و عکس کارا رو بهشون نشون داد گفت من میتونم اینا رو انجام بدم به همین ظرافت و که بتعث شد چند سالن باهاش قرارداد ببندن طوری که آرایشگاه ها برای مشتری هاشون وقت میدادن و اون مثلا ساعت 9 تا 11 میرفت یک سالن 11 تا 1 سالن دیگه و بعد از ظهر هم دو سه جای دیگه همینطور قرارداد داشت. به مدت کوتاه یک درآمد فوق العاده داشت بدون هزینه زیاد و دیدن دوره های طولانی.الانم برای خودش سالن داره که خیلی هم موفق و راضیه شما هم کافیه اراده کنی و با کمی تیزهوشی راه رو پیدا کنی و شروع کنی دوست من :10_004:
آرام باش
توكل كن تفكر كن آستين ها را بالا بزن! آنگاه دستان خداوند را ميبيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند |
|||
02-10-2014, 06:14 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ممون از همه دوستان که پاسخ منو دادند، فقط میشه منو بیشتر راهنمایی کنید که از کجا باید شروع کنم؟؟ بعد هم به نظر شما بعد از این همه درس خواندن دنبال یه کاری که اصلاً ربطی به تحصیلاتت نداره رفتن اصلاً درسته؟؟؟
سال 1393 سال رسیدن به آرزوها[/size][size=large] |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: