ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
موسسه مرغداری و تولیدات جانبی زمان کنونی: 09-25-2025, 06:35 AM |
|||||||
|
موسسه مرغداری و تولیدات جانبی
|
07-05-2013, 10:53 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
موسسه مرغداری و تولیدات جانبی
درود دوستان_ یه خونه داریم خارج از محدوده شهری بررسی کردم جای خوبیه واسه مرغداری از دوستان اگه کسی اطلاعاتی درمورد مرغداری خصوصا مرغ تخم گذار داره بده. خودم یه طرح نوشتم اما میخوام اطلاعاتمو کامل کنم و بقول معروف بی گدار به اب نزنم. 1. بنظرتون با مرغ خونگی شروع کنم یا جوجه ماشینی بگیرم؟ 2. کسی اطلاع داره که تخم مرغ حتما باید تاریخ تولید و انقضا داشته باشه یا نه؟ 3. درمورد غذای مرغای تخمگذار هم اگه دوستان اطلاعاتی دارن بدن. پیشاپیش از همه دوستان خلاق ومیلیاردرهای هموطن تشکر میشه
![]() |
|||
07-06-2013, 11:01 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: موسسه مرغداری و تولیدات جانبی
سلام عزیز
اول بگم که خوش اومدی و خوبه که میخوای یه کسب و کار تولیدی راه بندازی...اما چند نکته رو بگم تا بیشتر بدونی : 1- مرغداری و کلا تولیدات دام و طیور و .... باید حتما با مجوز صورت بگیره وگرنه شدیدا به مشکل بر میخوری.... برای مجوز هم باید بری دامپزشکی تا بررسیهای لازم رو انجام بدن و بعد بهت مجوز بدن..... 2- مرغ تخمگذار سرمایه بسیار زیادی میخواد ولی بازدهی خیلی خوبی هم داره.... چرا که از زمان شروع تولید هر روز قادر به فروش محصول خواهی بود و ..... 3- جیره مرغ تخم گذار تفاوتهای زیادی با مرغ گوشتی داره و به چند مرحله تقسیم میشه که مثلا جیره زمان تولیدش باید کلسیم بسیار بالایی داشته باشه.... 4- هنوز اجباری به درج تاریخ تولید روی تک تک تخم مرغها تو خیلی از شهرا نیست ولی اکثر شهرای بزرگ این قانون رو دارن که باید حتما تاریخ تولید و انقضا روش درج بشه... 5- راستی اینکه بخوای با مرغ خونگی شروع کنی یا مرغ صنعتی به خودت ارتباط داره...مرغ خونگی ابدا نمیتونه به میزان مرغ صنعتی و اصلاح نژاد شده تولید کنه ولی بازار مصرف خودش رو داره و میشه تخم مرغ رسمی(محلی) رو به قیمت بالاتری فروخت..... در کل هرکاری رو میشه انجام داد ولی کارهایی که نیاز به مجوز دارن رو تا زمانی که به مشکل برنخوردی میشه انجام داد ولی به دردسر و دادگاه و شکایت بهدش نمی ارزه....... بحث مواد غذایی بدلایل بهداشتی خیلی مهم هست و افرادمتخلف سریعا به دادگاه فرستاده میشن.... |
|||
07-06-2013, 12:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-06-2013 12:54 PM، توسط کاوه7.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: موسسه مرغداری و تولیدات جانبی
مرسی دکتر جان از راهنماییتون
مرسی دکتر جان از راهنماییتون |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنمایی در مرد خدمات ارائه شده در مغازه لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر | majid yousefi | 1 | 3,475 |
03-01-2018 11:08 PM آخرین ارسال: Iman001 |
|
زدن موسسه فرهنگي | eram | 2 | 1,276 |
12-15-2011 11:59 PM آخرین ارسال: shahram......32 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان