ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
رضا قوچان نژاد گـــــــــــــــــــــــل کاشت. زمان کنونی: 09-23-2025, 11:47 PM |
|||||||
|
رضا قوچان نژاد گـــــــــــــــــــــــل کاشت.
|
06-18-2013, 07:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-18-2013 07:47 PM، توسط دهدار.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
رضا قوچان نژاد گـــــــــــــــــــــــل کاشت.
صعود سرافرازانه تيم ملي فوتبال کشورمان به جام جهاني 2014 برزيل را تبریک می گویم
رضا قوچان نژاد گـــــــــــــــــــــــل کاشت. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این پیروزی با تبریک مقام معظم رهبری،رئیس جمهور،رئیس جمهور منتخب،رئیس مجلس،رئیس قوه قضاییه،وزیر ورزش و ... همراه بود. ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
06-18-2013, 07:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-18-2013 07:54 PM، توسط دهدار.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: رضا قوچان نژاد گـــــــــــــــــــــــل کاشت.
متن پيام رهبر معظم انقلاب به اين شرح است:
بسمه تعالي پيروزي تيم ملي فوتبال، مردم و بويژه ورزش دوستان کشور را شادمان کرد. از عزيزاني که اين شادماني را پديد آوردند متشکرم، خسته نباشيد. سيد علي خامنه اي ------------------------------ بسم الله الرحمن الرحيم صعود مقتدارنه و دلنشين به جام جهاني فوتبال که با تلاش خستگي ناپذير و غيرت و هوشمندي جوانان عزيز و برومندمان بدست آمد را به ملت بزرگ و به ويژه ورزشکاران سربلند ميهن صميمانه تبريک عرض مي نمايم. اين اتفاق مبارک يک بار ديگر بر شايستگي هاي جوانان و ملت سربلند صحه گذاشت و نوار افتخاآفريني قهرمانان ورزشي ما را طولاني تر و درخشان تر کرد. ضمن تقدير از همه دست اندرکاران و مربيان از خداوند منان براي همگان سلامتي و عزت و موفقيت تحت عنايات امام عصر (ع)مسئلت دارم . برافراشته باد پرچم و نام و ياد ايران محمود احمدي نژاد بسم الله الرحمن الرحيم صعود سرافرازانه تيم ملي فوتبال کشورمان به جام جهاني 2014 برزيل مايه مباهات و خوشحالي همه ايرانيان و آناني که به سربلندي ايران اسلامي ميانديشند، گرديد. اين موفقيت ارزشمند را به ملت بزرگ ايران، به ويژه جامعه ورزشي کشور و ورزشدوستان صميمانه تبريک ميگويم. اطمينان دارم اين موفقيت مقدمه اي براي پيروزيهاي بزرگتر و حضور مقتدرانه ايران اسلامي در تمام عرصهها خواهد بود. اينجانب نيز خود را در شادي ملت بزرگوار ايران سهيم دانسته و براي يکايک ايرانيان در عرصههاي گوناگون عزتآفريني، آرزوي بهروزي و تعالي دارم. رييسجمهور منتخب دکتر حسن روحاني بسمالله الرحمن الرحيم صعود افتخارآفرين و غرورانگيز جوانان غيور تيم ملي فوتبال در عرصه رقابتهاي مقدماتي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل موجب شور و شعف ملت شريف و بزرگ ايران شد. در حالي که مردم آگاه ايران در روز جمعه 24 خرداد با خلق حماسه سياسي جهان را متحير خويش کردند، فرزندان غيرتمند ملت بار ديگر شکوه و عظمت اين کشور بزرگ را در حماسهاي ديگر رقم زدند. جوانان قوي تن و قوي دل جمهوري اسلامي ايران که مفتخر به صعود تيم کشورمان در اين رقابتها شدند، شادي و سرور به همراه جشن پيروزي را در جايجاي کشور پهناورمان به ارمغان آوردند. اينجانب از سوي خود و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ضمن تبريک پيروزي درخشان، صعود تيم ملي به مسابقات جام جهاني فوتبال سال 2014 برزيل به ملت بزرگ ايران، جامعه ورزشي کشور و مسوولان، مربيان و کادر فني و بازيکنان تيم ملي فوتبال کشورمان، اميدوارم جوانان سرافراز کشورمان در تمامي عرصهها و رقابتها پيروز و موفق باشند. علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي در پيام تبريک محمد عباسي با اشاره به غيرت و تلاش ايراني در راه صعود چهارم به رقابت هاي جام جهاني، آمده است: خداي بزرگ را شاکرم که اين توفيق دست داد تا امروز در سايه تلاش و همت بازيکنان و کادر فني تيم ملي فوتبال ايران، چهارمين صعود به رقابت هاي جام جهاني فوتبال براي ايران عزيز را شاهد باشيم. بي شک صعود به جام جهاني به عنوان تيم اول گروه اول انتخابي آسيا دستاورد بزرگي براي جامعه ورزش و فوتبال ايران به حساب مي آيد که جا دارد اين پيروزي بزرگ و ارزشمند را به نوبه خود خدمت رهبر معظم انقلاب، مسئولان دولت و مردم عزيز و سرافراز ايران تبريک عرض کنم. اميد آنکه دستاوردهاي ورزش همچنان کام ملت عزيز را شاد سازد. ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
06-18-2013, 08:09 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
این پیروزی بر هـــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــه مبارک.
خدایا بخاطر نعمتهائی که بمن داده ای همیشه تو را شاکرم. دیـــــروز سپری شده ، امــــروز را دوست دارم و از فـــردای خود نمی هراسم ( ویلیام آلن هوایت) |
|||
06-18-2013, 08:09 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
تيم ملي ايران با برتري يک بر صفر برابر کره جنوبي به عنوان تيم اول گروه راهي جام جهاني برزيل شد.
ملي پوشان ايران با يک نمايش منطقي و به دور از احساس توانستند با نتيجه يک بر صفر حسرتي که چهار سال پيش در کره در دل ايراني ها ماند، در همين کشور به اشک شوق تبديل شود. ايران در رقابت هاي مقدماتي با 5 پيروزي، يک تساوي و دو شکست با 16 امتياز به عنوان تيم نخست گروه خود راهي جام جهاني شد. نکته جالب کسب 9 امتياز از اين شانزده امتياز در سه بازي آخر بود. جايي که اميدها بسيار کم شده بود. شاگردان کي روش که در ديدارهاي اول چندان مطمئن نشان نداده بودند، در سه بازي اخير خود کاري کردند کارستان. گرفتن شش امتياز از کره جنوبي و دبل کردن تيمي که چهار سال پيش ايران را از جام جهاني محروم کرد، لذتي فراتر از پاسخ دادن به کري خواني هاي نه چندان دوستانه داشت. ايران پيش از اين در جام جهاني 1978 آرژانتين، 1998 فرانسه و 2006 آلمان شرکت کرده بود و با توجه به روند يکيدرميان حضور در جام جهاني اين بار نوبت ما بود که در بزرگ ترين رويداد فوتبالي جهان در عرصه ملي شرکت کنيم. مردان آريايي در جام جهاني نتوانسته اند از گروه خود صعود کنند، ايران تنها يک برد در جام جهاني به دست آورده که مقابل آمريکا در سال 1998 به دست آمده است. با توجه به برگزاري رقابت هاي مقدماتي در جام جهاني در ساير قاره ها ايران به عنوان سومين تيم راهي جام جهاني 2014 شد. پيش از اين ايران، ژاپن و استراليا صعود خود به جام جهاني را جشن گرفتند. ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
06-18-2013, 08:41 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-18-2013 08:41 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ما میتوانیم ...
صعود تیم ملی ایران را به مسابقات جام جهانی 2014 برزیل تبریک میگوییم ![]() |
|||
06-18-2013, 08:57 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
اینههههههههههههههه
مبارکه من بیرون بودم قیامت از شلوغی
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-18-2013, 10:00 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
وای بازی ایران لبنان ما تو استادیوم بودیم چه کرد تیم ملی کاش این بازی هم پایه پیدا میشد میرفتیم کره
اصلا ایران یکه یک از اون موقع که من ایران هستم حتی یک نفر این چوب منو دست نزده!!! تبریک تبریک به همه ورزش دوستان و اونهایی که وقتی ازشون میپرسی طرفدار کدوم تیمی ؟میگن:تیم ملی |
|||
06-18-2013, 11:12 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
به تمامی دوستان این پیروزی غرور افرین رو تبریک میگم.
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
06-18-2013, 11:39 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
این پیروزی سراسر شادی و غرور را به همه دوستان انجمنی ام تبریکککککککککککککک می گم
بزن کف قشنگه را به افتخار رحماننننننننننننن احمدی و کی روش من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کاشت توت فرنگی | dara | 2 | 808 |
05-10-2014 03:21 PM آخرین ارسال: soshiant |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: