ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سم خودخواهی(درخت یوپاس)
زمان کنونی: 09-26-2025, 01:39 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: نرگس فیاض
آخرین ارسال: نرگس فیاض
پاسخ: 1
بازدید: 875

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سم خودخواهی(درخت یوپاس)
05-25-2013, 03:04 PM
ارسال: #1
سم خودخواهی(درخت یوپاس)
شنیده ام که در اندونزی درختی به نام "یوپاس" وجود دارد.این درخت سم ترشح میکند وچنان انبوه وپر است که هر گیاهی را که در پای آن رشد میکند ،نابود میکند.این درخت پناه میدهد،سایه دارد ونابود میکند .متاسفانه باید بگویم که من کسانی را میشناسم که مانند این درخت هستند. این آدمها خودپسند ند.آنها همه چیز را برای خود میخواهند که مرکز توجه واقع شوند.هیچ علاقه ای به کمک به دیگران ندارند،ولی از همه به نفع خود بهره میجویند،آنها مانند درخت "یوپاس" خاصیتی برای اطرافیان ندارند وباعث شکوفایی ،رشد وباروری دیگران نمی شوند.
از طرف دیگر یادم میآید وقتی کوچک بودم سعی میکردم روی ریل راه آهن را بروم.چند قدم بیشتر نمیتوانستم راه بروم وتعادل خودم را از دست میدادم .اما اگر با دوستم روی ریل قرار میگرفتیم میتوانستیم یکدیگر را بگیریم وتعادل خود راحفظ کنیم .در این صورت میتوانستیم تا آن سر دنیا برویم.
من وتو حق انتخاب داریم ،میتوانیم مثل درخت یوپاس باشیم ."سم خودخواهی " ترشح کنیم .فقط به خود وخواسته هایمان بیندیشیم.
در خود خواهی جا خوش کنیم یا اینکه همزمان با رشد و زندگی به دیگران یاری دهیم.میتوانی زندگی را در خدمت دیگران باشی ،یا با خودپسندی گمراه کننده آن را هدر دهی .یا باید از مردم سوء استفاده کنی یا با آنها دوست شوی .هر دو باهم ممکن نیست.
"زیگ زیگلار"
"توماس آکمپیس" هم میگوید:
"به ندرت همسایه مان را با همان ترازویی میکشیم که خودمان را وزن میکنیم!"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS