ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


بنیاد بیل و ملیندا گیتس
زمان کنونی: 06-16-2024, 06:54 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: karafarin
آخرین ارسال: بهداد
پاسخ: 3
بازدید: 866

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بنیاد بیل و ملیندا گیتس
03-14-2013, 05:47 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-14-2013 05:50 PM، توسط karafarin.)
ارسال: #1
بنیاد بیل و ملیندا گیتس
بنیاد بیل و ملیندا گیتس بزرگ‌ترین انستیتو خیریه در جهان است. این بنیاد در سال ۲۰۰۰ میلادی به‌دست بیل و ملیندا گیتس بنیانگذاری شد و در سال ۲۰۰۶ میلادی به‌دست وارن بافت به دو برابر گسترش یافت.

هدف‌های اصلی بنیانگذاری این بنیاد افزایش تندرستی و کاهش تهی‌دستی بسیار بالا در گستره جهان است و در آمریکا گسترش‌دادن شانس‌های آموزشی و دسترسی به تکنولوژی اطلاعات و داده‌ها می‌باشند. مرکز این بنیاد در شهر سیاتل در ایالت واشنگتن در آمریکا جای دارد و به‌دست سه تن از عضوهای هیات مدیره به نام‌های بیل گیتس و همسرش ملیندا گیتس و وارن بافت اداره می‌شود. دیگر مدیران بنیاد ویلیام اچ گیتس و پتی استونسیفر (CEO) می‌باشند. حجم کمک‌های انجام‌شده این انستیتو نزدیک به ۳۳ میلیارد دلار است.
محتویات

۱ تاریخچه
۲ هدیه وارن بافت
۳ کارها
۴ منابع

تاریخچه

این بنیاد در آغاز به‌دست بیل گیتس در سال ۲۰۰۰ میلادی با سرمایه ۱۰۶ میلیون دلار بنیانگذاری شد. در طول دو سال کار این انستیتو، سرمایهٔ آن به ۲ میلیارد دلار افزایش یافت.

بنیاد بیل و ملیندا گیتس به‌دست بیل گیتس و همسرش ملیندا در ژانویه سال ۲۰۰۰ میلادی از درهم‌آمیختن دو بنیاد آموزش گیتس و ویلیام اچ گیتس به‌وجودآمد. بنیاد آموزش گیتس از بنیاد کتابخانه گیتس که در سال ۱۹۹۶ میلادی گشایش شده‌بود شکل گرفت. در ماه ژوئن سال ۲۰۰۶ میلادی گیتس تصمیم خود را برای بیرون آمدن از کارهای روزمره مایکروسافت و گذاشتن کامل وقت خود همراه با بونو، خواننده گروه ایرلندی یوتو، که نامش در ژورنال تایم برای کارهای خیرخواهانه در سال ۲۰۰۵ میلادی آورده شده‌است تا ماه ژوئیه سال ۲۰۰۸ میلادی اعلام کرد.

در ماه مه ۲۰۰۶ میلادی بنیاد بیل و ملیندا گیتس جایزه اسپانیایی شاهزاده آستوریاس را برای همکاری‌های جهانی و میان‌کشوری به‌دست‌آورد.
هدیه وارن بافت

در ۲۵ ژوئن سال ۲۰۰۶ میلادی، وارن بافت (پولدارترین مرد جهان در سال ۲۰۰۸ میلادی به گفته ژورنال فوربس) قول داد ۱۰ میلیون سهم از سهام کلاس «ب» شرکت برکشایر هاتاوی به ارزش ۳۰٫۷ میلیارد دلار را در چندین سال به بنیاد بدهد. بافت شرایطی را تعیین کرد تا این اهدای بزرگ به بنیاد حجم کمک‌ها را به آسانی افزایش ندهد اما به‌عنوان یک همکاری سازنده حجم کمک‌ها و بخشش‌های سالیانه بنیاد را به دو برابر افزایش دهد.

شرایط وارت بافت برای دادن این کمک به بنیاد بیل و ملیندا گیتس دربردارنده موردهای زیر است :

بیل یا ملیندا باید در هنگام مدیر بودن زنده باشند.
این بنیاد کار خود را با نماد خیریه پی بگیرد و ادامه دهد.
هر سال مبلغی به اندازه حجم اهدایی سال پیش برکشایر به‌علاوه پنج درصداز دارایی‌های خالص از بنیاد بیرون رود.

بافت فرصتی دو ساله را به بنیاد برای کاری شدن شرط سوم داده‌است. بنیاد گیتس ۵٪ از سهام (۵۰۰٬۰۰۰ سهم) را در ژوئیه سال ۲۰۰۶ میلادی دریافت کرده‌است و ۵٪ باقی‌مانده را در ژوئیه سال‌های ۲۰۰۷ میلادی (۴۷۵٬۰۰۰ سهم) ٬ ۲۰۰۸ میلادی (۴۵۲٬۲۵۰ سهم) و تا پایان دریافت خواهد کرد.
کارها

از سال ۲۰۰۶ میلادی، بنیاد ۳۳٫۷ میلیارد دلار را کمک کرده‌است. برای این که این بنیاد کار خود را با نام خیریه پی بگیرد و ادامه دهد می‌بایست هر ساله ۵٪ از دارایی‌های خود را وقف کند. به این نگونه حجم اهدایی بنیاد هر ساله دست‌کم پولی برابر ۱٫۵ میلیارد دلار خواهد بود.

از سال ۲۰۰۶ میلادی، بنیاد به چهار بخش دربردارنده کارهای اصلی (ارتباط‌های همگانی، اعتبارها، منبع‌های انسانی) با مدیر بودن شریل اسکات و سه برنامه اهدایی زیر سازمان‌بندی شد:

برنامه تندرستی جهانی
برنامه گسترش جهانی
برنامه‌های مرتبط با ایالات متحده آمریکا

بر پایهٔ گزارش روزنامه وال استریت ژورنال در تازه‌ترین برنامه، بنیاد بیل و ملیندا گیتس صدها میلیون دلار در زمینه تشویق تهی‌دستان به پس انداز در سراسر جهان هزینه خواهد کرد.

به علاوه، بر پایه‌گذارش منتشر شده به دست بنیاد بیل کلینتون در ۱۸ دسامبر ۲۰۰۸، بنیاد بیل و ملیندا گیتس میان ۱۰ تا ۲۵ میلیون دلار به این بنیاد کمک کرده است

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D9%8...8%AA%D8%B3
این یک اتفاق فوق‌العاده و مهم بود. دو تن از ثروتمندترین مردان جهان همدیگر را در آغوش گرفتند و همگان آن را تحسین کردند و برایشان کف زدند. این اتفاق، روند و شکل جدیدی از مشارکت را نشان می‌دهد که در آن دو تن از بزرگ‌ترین ثروتمندان جهان دارایی خود را ادغام کردند و بخش زیادی از پول خود را هدیه کردند تا کمک کنند جهان مکان بهتری برای زندگی مردم فقیر شود.

در سینما، چنین صحنه‌ای تقریبا ناممکن به‌نظر می‌رسد؛ به‌خصوص زمانی‌ که مردان این صنعت به‌دلیل رفتارهای خودخواهانه و بزهکارانه در صدد عناوین خبری قرار دارند. در ۲۶ ژوئن وارن بافت، قول داد که بخش زیادی از ثروت ۴۴ میلیارد دلاری خود را به بنیاد خیریه‌ای که به‌وسیله بیل‌گیتس ثروتمندترین مرد جهان تاسیس شده است، اهدا خواهد کرد، این بخشش پس از تصمیم بیل‌گیتس مبنی بر استعفا از مایکروسافت، بزرگ‌ترین کمپانی تولیدکننده نرم‌افزار، اتفاق افتاد. گیتس گفت: او از مایکروسافت کناره‌گیری خواهد کرد تا وقت خود را صرف اداره بنیاد خیریه‌ای کند که او و همسرش آن را تاسیس کرده‌اند.

هدیه آقای بافت که حدود ۳۷ میلیارد دلار است، خیلی بیشتر از ۶ میلیارد دلاری است که او به بنیاد خیریه‌ای اهدا کرده است که همسر و سه فرزندش آن را تاسیس کرده‌اند و البته حتی از ۳۱ میلیارد دلاری که آقای گیتس اهدا کرده است هم بیشتر است. این درحالی است که دو انسان نیکوکار پیشرو در ایالات متحده جان راکفلر و اندرو کارنگی به ترتیب ۶/۷ میلیارد دلار و ۱/۴ میلیارد دلار را (به ارزش امروز) صرف امور خیریه کردند.

بنابراین آقای بافت رکورد اقدام انسان‌دوستانه و خیرخواهانه را شکست. او می‌گوید استراتژی out source را برای بخشش پول خود به‌کار گرفته است، همان شیوه‌ای که او از آن پول درآورده است: پیدا کردن یک موسسه خوب با مدیران بااستعداد و حمایت کردن آن‌ها وی سرمایه‌گذاری درازمدتی در کمپانی‌های مختلف مانند کوکاکولا، امریکن‌اکسپرس، ژیلت و دیزنی دارد و معتقد است که بیل‌گیتس می‌تواند با هدیه او خیلی بهتر از او کار کند، فقط از آن‌‌جایی که او تمایل دارد یک کرسی در هیات‌مدیره کمپانی که او سرمایه‌گذاری می‌کند، داشته باشد، در بنیاد بیل‌گیتس و همسرش او یکی از افراد هیات‌امنا خواهد بود. او در واقع گیتس‌ها را حمایت می‌کند. به‌نظر می‌رسد که آقای بافت هدیه را مشروط به شرایطی کرده است که مهم‌ترین آن استعفای گیتس از مایکروسافت است. علاوه بر این پول آقای بافت مادامی در جریان خواهد بود که یکی از آن دو (بیل‌گیتس و همسرش ملیندا) به‌طور فعالی در اداره بنیاد خیریه مشغول باشند.

بنیاد گیتس نهایتا می‌تواند سرمایه‌ای حدود ۶۰ میلیارد دلار داشته باشد که در واقع این سرمایه آن بنیاد را بزرگ‌ترین بنیاد خیریه در جهان ساخته است. اهداف بنیاد خیریه آقای گیتس نه‌فقط انسان‌دوستانه و فداکارانه است، بلکه در چشم‌انداز و هدف از دیگر بنیادهای خیریه بسیار متفاوت است و مهم‌ترین آن امحای فقر و بیماری در کشورهای درحال توسعه است.

بیل‌گیتس می‌گوید او از هدیه وارن بافت دوست قدیمی خود بهت‌زده شده است. کار آقای بافت می‌تواند، هدایای مشابه از میلیاردرهای دیگر را به‌همراه بیاورد. بنیاد گیتس الهام‌بخش تعداد رو به افزایش ثروتمندان نسل غول‌های فناوری که به دنبال گیتس به صحنه آمدند مانند موسسان ebay و گوگل شده است. اما برای اینکه رویا و پیش‌بینی دومین “دوره طلایی نیکوکاری و انسان‌دوستی ” به تحقق بپیوندد، نسل جدید باید نسبت به اسلاف خود یعنی کارنگی و راکفلر کارهای بیشتر و موثرتری غیر از بخشش پول خود انجام دهند.

آقای گیتس و بافت می‌دانند که نیکوکاران بسیاری پول‌های خود را تاکنون هدر داده‌اند، به‌همین دلیل آن‌ها تلاش دارند تا بهترین استفاده را از این پول در جهت اهداف خود بکنند. آن‌ها حتما دلایل زیادی برای بخشش دارایی خود داشتند. بافت هیچ اعتقادی به ثروت موروثی ندارد و گیتس از مادر خود آموخته است که باید هرچه کسب می‌کند را بازگرداند. آقای گیتس پس از گزارش توسعه جهان متقاعد شد که با بخشیدن و اختصاص دادن پول خود می‌تواند نقش موثری در توسعه جهان درحال حاضر داشته باشد، تا اینکه منتظر دوران پیری شود و سپس فعالیت خیرخواهانه را آغاز کند.

گیتس و بافت از نیکوکاران اولین دوره طلایی بسیار آموخته‌اند و به‌واقع آن‌ها، الهام‌بخش این دو بودند. آن‌ها که در دوران صنعتی ثروت و دارایی به‌هم زده بودند، بنیاد‌های خیریه بزرگی تاسیس کردند تا جامعه امریکا را مدرنیزه کنند. بافت کتابخانه عمومی نیویورک را به‌عنوان محلی که هدیه خود را اعلام می‌کند، انتخاب کرد که خود محصول همکاری میان دو ثروتمند نیکوکار یعنی راکفلر و کارنگی بود. نوه جان راکفلر در سن نود سالگی نیز از نیکوکاران بزرگ در ایالات متحده محسوب می‌شود.

راکفلر تاثیر زیادی بر دو عرصه‌ای گذاشت که مورد توجه بنیاد گیتس هم قرار دارد، بهداشت و آموزش بنیاد وی کمک به تاسیس و راه‌اندازی دانشگاه‌های مدرن تحقیقی کرد. امروزه گیتس با روحیه مشابهی، می‌خواهند چنین مشکلاتی را در مدارس ایالات متحده از میان بردارد. راکفلر کیفیت تعلیم و آموزش پزشکان در ایالات متحده را بهبود بخشید و برای تب زرد، واکسن کشف کرد. او همچنین به “انقلاب سبز” در کشاورزی کمک کرد و به قحطی در بخشی از نقاط جهان پایان بخشید و زندگی حدود ۵/۱ میلیارد نفر را نجات داد، کاری که گیتس علاقه‌مند است بتواند به انجام آن نایل آید.

بنیاد گیتس یک شروع تاثیرگذار نه‌فقط به‌دلیل افزایش آگاهی مردم درباره ایدز و فقر در کشورهای درحال توسعه داشته است. او میلیاردها دلار بخشیده است و میلیاردها دلار را از دیگر کانال‌ها و مجاری جذب و به حرکت انداخته است و در واقع کمک به شکل‌گیری سیاست دولتی در این خصوص کرده است. این بنیاد درحال حاضر به‌عنوان بنیاد پیشرو در کارهای انسان‌دوستانه شناخته می‌شود و رویکرد جدیدی را در دوران مدرن درباره فعالیت‌های خیرخواهانه و انسان‌دوستانه در میان فعالان صنعت به‌وجود آورده است.

البته همگان درباره موفقیت بنیاد وی مطمئن نیستند. بسیاری از کارشناسان معتقدند، اگرچه هدیه هنگفت آقای بافت، فرصت‌ها را افزایش داده است، اما به‌همان اندازه هم مخاطره با خود به‌دنبال دارد، به‌ویژه اینکه، بنیاد گیتس با دو آزمایش مهم درحال حاضر مواجه است: چگونه در مقیاس بزرگ‌تر و وسیع‌تری عمل کند و چگونه از پیچیدگی مشکلاتی که سعی دارد حل کند، پرهیز و اجتناب کند.

براساس نظرات و سخنان بافت، بنیاد گیتس ارزش‌های مثبت و خوب برای پول معرفی می‌کند. “هر دلار، خیلی موثر”. آقای گیتس مطمئن است که پول آقای بافت را می‌تواند به نحوی به‌کار گیرد که بهترین نتایج را در پی داشته باشد.

او می‌گوید با توجه به مشکلاتی که ما با آن مواجه هستیم و می‌خواهیم حل کنیم، پول آقای بافت به ما امکان بیشتری می‌دهد، اگرچه با در نظر گرفتن پول آقای بافت هم که میزان پول برای امور خیریه را سالانه دو برابر می‌کند، یعنی حدود ۳ میلیارد دلار، برای هر نفر فقیر در جهان فقط یک دلار می‌توان اختصاص داد.

علاوه بر این، دو برابر کردن فعالیت هم اصلا کار ساده‌ای نیست. نزدیکان گیتس می‌گویند او درحال حاضر جدال برای بخشش حدود ۵ درصد دارایی‌اش است که سالانه به‌طور قانونی تعهد کرده است. یکی از مشاوران وی می‌گوید خیلی دشوار است که شما بتوانید گروه‌هایی پیدا کنید که قادر باشند حدود ۱۰ میلیون دلار پول اعطایی دریافت کنند و بتوانند با آن کاری بکنند.

ملیسا برمن یکی از مشاوران بنیاد خیریه راکفلر می‌گوید، فقدان تمرکز بر روی کار و هدف مشخصی، یکی از مشکلات بنیادها و موسسات خیریه در سال‌های اخیر بوده است ولی با این ‌همه وی معتقد است بنیاد گیتس قادر است اندک‌اندک وارد عرصه‌ها و حوزه‌های جدید شود و عرصه کار خود را گسترش دهد. تاکنون موسسه از اینکه تعداد زیادی پرسنل دایم استخدام کند، اجتناب کرده است. بنیاد گیتس بسیاری را از کمپانی‌های داروسازی تشویق کرده است تا برای مردم فقیر دارو تولید کند و در عین حال با دولت‌ها و برخی دیگر از موسسات خیریه هم خوب کار کرده است.

به هرحال همچنان که آقای بافت می‌گوید: “نیکوکاری، کاری سخت‌تر از تجارت و فعالیت اقتصادی است. در کار اقتصادی شما تلاش دارید تا راه‌ها و گزینه‌های ساده‌تر را انتخاب کنید، اما در کارهای انسان‌دوستانه، مهم‌ترین مشکلات آن‌هایی هستند که “پول و فکر” از اینکه درگیر آن‌ها شوند، اجتناب کرده‌اند.

بنیاد گیتس برای اعتبار، پروژه‌های مختلف و دشوار را اجرا کرده است و آماده اجرای آن است. آقای بافت معتقد است، چیزی که او درباره بیل‌گیتس تحسین می‌کند، این است که آن‌ها بیش از او آماده اشتباه کردن هستند. برای مثال بنیاد گیتس، هزینه “ائتلاف جهان برای واکسن و ایمن‌سازی” را تقبل کرده است. برنامه‌های ملی در پنج سال خاتمه خواهد یافت و البته توسط یک ناظر خارجی، نظارت می‌شود. آن‌هایی که جلوتر از زمان تعیین شده حرکت کنند با بودجه اضافه ۲۰ دلار برای هر واکسن کودک تشویق می‌شوند. آن‌هایی که مطابق برنامه پیش می‌روند، بودجه آن‌ها مطابق طرح پرداخت می‌شود و آن‌هایی که تاخیر دارند، برای حل مشکلات آن‌ها تدابیری آغاز می‌شود.

آقای گیتس معتقد است آن‌ها برای انجام کارشان به ایمان نیاز دارند تا بتوانند از اشتباهات خود هم درس بگیرند. آقای گیتس اظهار داشت که گاهی آن‌ها در اجرای یک طرح، ناگزیر از اتخاذ رویکرد وسیع‌تری نسبت به طرحی که در دست داشتند، شدند. برای مثال در برنامه‌ای که برای مبارزه با ایدز داشتند، آن‌ها ناگزیر شدند تا به روسپی‌ها کمک کنند تا منابع درآمد جدیدی پیدا کنند.

اما به هرحال نگرانی‌هایی که درباره نحوه تخصیص پول و انجام و اجرای هداف وجود دارد، نباید هیجانی که با پول اعطایی بیل‌گیتس و وارن بافت ایجاد شده است را از بین برد. تجربه و سابقه نشان داده است مادامی که موسس بنیاد در اداره آن کاملا فعال است، کار خوب پیش می‌رود. مهم‌ترین موضوع در یک اقدام انسان‌دوستانه تخصیص مناسب و خوب پول است و همچنان‌ که تحلیل‌گران می‌گویند، گیتس آدمی نیست که شما نتوانید خبرهای بد را به او بگویید و این به این معناست که او آماده است تا اشتباه کنند و از اشتباهات درس بگیرد

سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: سیدمهدی هاشمی , بهداد , 0625 , کیمیاگر , zoofanoon
03-14-2013, 06:39 PM
ارسال: #2
RE: بنیاد بیل و ملیندا گیتس
این بنیاد تبلیغاتی باری تبدیل به برند شدن آقافا و خانم گیتس هست.
همین و بس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 0625 , zoofanoon
03-14-2013, 09:46 PM
ارسال: #3
RE: بنیاد بیل و ملیندا گیتس
خارق العاده ترین موجوداتی که در جهان میشناسم دو نفر هستند :
1 - باب پراکتر
2 - بیل گیتس

واقعا به بودنشان در این جهان افتخار میکنم نه بخاطر پولشون بلکه بخاطر وسعت نگرششون
باب که تیم راز را در جهان با 57 فیلسوف و افراد موفق جهان رهبریت میکنه تیمی متشکل از 40 میلیون عضو داره کل نگرش دنیا رو عوض میکنه . انسانها دارند به روز میشوند .باب میگه کاری به فقر - تنگدستی - حرفهای مردم ندارم اون چیزی برام مهمه اینکه مردم تیم راز از زندگیشون راضی هستند و این یعنی قدرت خودشون
با سپاس 10_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 0625 , sir-mahyar , کیمیاگر , zoofanoon
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS