ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
طوفان ذهنی (پارک بادی) زمان کنونی: 09-24-2025, 05:09 AM |
|||||||
|
طوفان ذهنی (پارک بادی)
|
04-12-2013, 10:07 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-12-2013 05:32 PM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
طوفان ذهنی (پارک بادی)
![]() با سلام به همه دوستان یکی از دوستان خوبم قصد ورود به زمینه پارک های بادی رو داره و میخواد از این طریق کسب درامد کنه ولی هیچ اطلاعاتی در این رابطه نداره! از من خواسته کمکش کنم ولی متاسفانه بنده هم در این زمینه اطلاعاتی ندارم. کسی از دوستان اگه اطلاعاتی در این رابطه داره خوشهال میشم بزاره اینجا تا همه استفاده کنن دوستان خوبم هر چیزی در این رابطه به ذهنتون میخوره لطفا بگید از یه پیشنهاد در مورد مکان اون تا یک ایده جدید و یانحوه گرفتن زمین از شهرداری و یا هر چیز دیگه ای... ![]() فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
04-12-2013, 01:46 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]()
میتونه اشتراک ماهانه بده تا هرکی هر وقت خواست بیاد استفاده کنه البته هرکی منظورم هر بچه ای هست.
|
|||
04-12-2013, 05:30 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: طوفان ذهنی (پارک بادی)
دوستان کمک کنید لطفا
![]() فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
06-23-2013, 02:49 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
اگه منظورتون مکانی سرپوشیده برای بچه های زیر 8 سال هست:
مکان : ترجیحا زیرزمین تمیزی در مرکز شهر محل پر تردد- دارای سیستم تهویه -گرمایش وسرمایش- و سرویس بهداشتی وارتفاع 3بیش از مترچون سرسره بادی ها ارتفاعشون نزدیک 3 متر هست. بعد کفپوش و وسایل رو خریداری کنید یه آقایی رو تو خراسان شمالی -بجنورد میشناسم زده کارش گرفته خواستید پ-خ بدید تا شماره شو بدم که بهتون بگه چی بخرید چی نخرید؟ واسه تبلیغات هم یک سیستم که داخل مجموعه آهنگ های شاد کودکانه میخونه ومجهز شده به بلندگو یی به سمت خیابان که اهنگ هاصداش تو خیابون تا حدودی برسه، خودش جذب کننده مشتریه- یک قفسه هم بذارید وکتابهای روانشناسی کودک وسی دی هم بفروشید . تخفیف های خاصی واسه روزهای اعیاد یا تکرر استفاده بچه ها بذارید. کارتهای تخفیف چاپ کنید. آب سردکن-جاکفشی وزدن برچسب های کارتونی هم یادتون نره- اگه تهران هستید یه سر به بوستان سمت پونک بزنید هم بازی هم آموزش ومشاوره و هم اتاق تولد وتئاتر هم دارند. هزینه های شهرداری از همین آقا بپرسید. موفق باشید. |
|||
06-23-2013, 11:32 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
من فکر میکنم تو فضاهای آزاد هم کم هزینه تر هست و هم قدرت جذب مشتریش بیشتره، البته فکر کنم منظور آقا ابراهیم هم همینه. فضا هم معمولا از شهرداری اجاره میشه. اگه چند تا ماشین شارژی هم خریداری بشه و تو یه فضایی در کنارش کار بشه درآمد خیلی بیشتر میشه.
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان