ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تعاونی مسکن زمان کنونی: 09-24-2025, 12:45 PM |
|||||||
|
تعاونی مسکن
|
11-29-2011, 12:00 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-29-2011 12:25 AM، توسط mjdehghani.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تعاونی مسکن
هدف از ایجاد این بحث رسیدن به یک راه منطقی و اساسی برای ساخت و ساز آپارتمانهای ارزان قیمت جهت ارایه به اقشار متوسط به پایین جامعه می باشد .
از دوستان عزیز تقاضا دارم هرگونه نقطه نظر احتمالی را نیز بیان نمایند . باشد که موفقیتی چشمگیر در این زمینه حاصل گردد . با تشکر محمد جواد دهقانی طبق گفته قبلی . امروز تحقیقم رو برای ارزانتر شدن قیمت آپارتمانها شروع کردم . برای ارزانتر شدن قیمت تمام شده و در نتیجه قیمت ارایه شده به مشتری . سه عنصر اصلی در ساخت و ساز مد نظر می باشد که هر گونه تغییر در این سه مقوله موجب افزایش یا کاهش قیمت تمام شده می گرد . 1- زمین 2- مصالح 3- نیروی کار 1- زمین . زمین در این مورد نیاز به مرغوبیت متوسط دارد ، همانگونه که مسکن مهر جهت ارزانتر تمام شدن قیمت معمولاً در جاهای دور از مرکز شهر و ارزانقیمت تری بنا گردیده . در ضمن مرتع سازی نیز می تواند قیمت تمام شده زمین را کاهش دهد ولی احتیاج به مجوز هایی دارد که رایزنی هایی لازم دارد . 2- مصالح. قیمت تمام شده مصالح و همچنین استفاده صحیح ( کمترین پرت) نیز نقش بسزایی دارد . حذف واسطه ها نقش بسزایی در این امر دارد . مدیریت و نظارت دقیق نیز می تواند از هزینه پرت مصالح بکاهد. 3- نیروی کار . باز هم یک نمونه برداری از مسکن مهر کارهای عمده را می توان کنترات مناقصه ای گذاشت و از این بابت هزینه تمام شده را کاهش داد. مسکن مهر کارهای اجرایی را گاهاً تا 30% زیر قیمت عادی به افراد واگذار می کرد . در ضمن می توان در قراردادها مدت زمانی را جهت تحویل کار و همچنین حسن انجام کار مشخص نمود تا از بابت مدت زمانی نیز مشکلی نباشد . دوستان نقطه نظرات خود را اعلام نمایید . با تشکر حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
11-29-2011, 12:31 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تعاونی مسکن
مسگن مهر با توجه به اینکه تعداد آپارتمانهایش زیاد است امکانات آب و برق و گاز را راحت میتوانند به آنها بدهند.ولی اگر ما خارج از شهر بخواهیم این حرکت را انجام دهیم هیچ امکاناتی را نمی توانیم بگیریم. ضمنا زمینهای مسکن مهر را رایگان در اختیار انبوه سازان قرار می دهند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-29-2011, 12:49 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
من دارم در مورد همین تحقیق می کنم . مثل اینکه تو سالهای گذشته مصوبه برای واگذاری زمین به تعاونی های مسکن بوده برا انبوه سازی
حتماً می شود
|||
11-29-2011, 12:03 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-29-2011 12:14 PM، توسط mjdehghani.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
تا اون حد هم خارج از محدوده شهری نه . جایی که بشه زمین ارزونتر گیر آورد .
در ضمن اگه بشه زمین بزرگ خرید و به قطعات کوچکتر تفکیک کرد بهتره . در هر صورت اگه سرمایه اولیه هرچی بزرگتر باشه می شه قیمت تمام شده رو پایین آورد الان قیمت تمام کار ساختمان متری 350000 تومان هست اگه این رو بشه با مدیریت صحیح و خرید و اجرای صحیح کاهش داد . ( که شدنیه) حتماً می شود
|||
11-29-2011, 02:17 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
می شه تو سرمایه ی اولیه هم صرفه جویی کرد
حتماً می شود
|||
11-30-2011, 09:59 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
من فكر ميكنم اگه بشه در مناطق جنوب شهر زمينو خريداري كرد بهتر باشه چون هم ارزونتره هم در بافت شهري قرار داره و امكانات اب برق...بدون مشكل واگذار ميشه
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
11-30-2011, 07:02 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
برا شروع باید یک جایی انتخاب بشه که با در نظر گرفتن شرایط کمترین سرمایه رو بخواد .
میشه وقتی همه واحدهای یک آپارتمان پیش فروش آغاز کرد . میمونه فقط هزینه زمین و پروانه های ساخت . هر چی فکر می کنم می بینم برا شروع حداقل 50 تا رو می خواد . اونم برا زمین . حالا باید گشت راهکار پیدا کرد. حتماً می شود
|||
11-30-2011, 09:40 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(11-29-2011 12:31 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: مسگن مهر با توجه به اینکه تعداد آپارتمانهایش زیاد است امکانات آب و برق و گاز را راحت میتوانند به آنها بدهند.ولی اگر ما خارج از شهر بخواهیم این حرکت را انجام دهیم هیچ امکاناتی را نمی توانیم بگیریم. ضمنا زمینهای مسکن مهر را رایگان در اختیار انبوه سازان قرار می دهند.شما درست می فرمایید اما همانطور که من و شما می دانیم مسکن مهر دکانی بیش نبوده . زمینها که رایگان است قیمتها نیز با آپارتمانهای شخصی زیاد تفاوتی ندارند . در کاشان مسکنهای مهر در فاصله 5 کیلومتری شهر بنا شدند و قیمت تمام شده برای هر شخص تقریباً 450 هزارتومان به ازای هر متر تازه بدون کابینت و یک سری آپشنهای دیگر ![]() به نظر من این طرح اگر اجرا شود خیلی بیشتر و بهتر از مسکن مهر می گیرد . فقط راهکاری برای مشکلات پیدا کرد. حتماً می شود
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان