ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

لطفا راهنمایی کنید- همسر من...
زمان کنونی: 09-23-2025, 06:54 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: njavan
آخرین ارسال: nami
پاسخ: 16
بازدید: 4491

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا راهنمایی کنید- همسر من...
12-13-2011, 11:52 PM
ارسال: #11
RE: لطفا راهنمایی کنید- همسر من...
شما باید طرز فکر وبرخورد همسرتان را تغییر دهید . کار کردن زن در بیرون خانه از چند جهت مرد را به مقاومت در برابر آن وا می دارد. کنکاش کنید ببینید آن چیست و راهی برای آن پیدا کنید . شما برای کار کردن مراوده با جهان بیرون را لازم دارید فکر ای هم باشید .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-14-2011, 12:03 AM
ارسال: #12
به نظر من كمك گرفتن و حل كردن مشكلات به اين سبك هيچ فايده اي نداره..اطلاعات كم و محدودي داده ايد./هيچ كس بهتر از خودتان به شما كمك نخواهد كرد.

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
12-14-2011, 01:59 AM
ارسال: #13
امروز من و شهرام جان و نوید گل با هم بودیم. در رابطه با این مسئله هم صحبت کردیم.من اشاره کردم این مسائل فقط با تماس مستقیم و اطلاعات کامل می شود راهنمائی کرد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-17-2013, 01:15 AM
ارسال: #14
منم توی رشته خودم کار نمی کنم اتفاقا مثل شما برق خوندم من می گم ادم یه بار به دنیا میاد پس باید از زندگی لذت ببره وقتی شما کاری رو انجام می دی که بهش علاقه داری زندگیت عوض می شه مثل بچه ها که از بازی خسته نمی شن از کارت خسته نمی شی و این یعنی زندگی من یه سوال دارم شما با هر کاری که شوهرتون انجام می ده موافق هستید؟اون تاثیر می پذیره از شما؟معمولا این طور نیست یه کتاب بهت معرفی می کنم بخون اسمش اینه دختران خوب ثروتمند می شوند اگر... یه صحبتم هست که شما وقتی می خواید موفق شید باید تحمل نه شنیدنتون رو بالا ببرید امیدوارم راهتون رو پیدا کنید
01-18-2013, 12:45 AM
ارسال: #15
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
(12-12-2011 09:58 AM)njavan نوشته شده توسط:  باسلام من خانم 33ساله هستم لیسانس برق ولی به رشته ی تحصیلی خودم علاقه ای ندارم اما به اینترنت علاقه ی زیادی دارم بزرگترین مانع پیشرفت من درندگی همسرم هست برای هرکاری که میخواهم مشغول شوم اونقدربهانه میگیره وسنگ میندازه که ناامیدمیشوم خیلی دوست داشتم دربازاربازار معاملات ارزی جهانی فعالیت داشته باشم ولی آموزش بازار معاملات ارزی جهانی درشهرمون وجودنداره ولی چون کاراینترنتی سودآورهست وهمسرم هم خیلی متوجه کارکردنم دراینترنت نمیشه فکرمیکنم بهترین کارهست ولی نمیدونم بایدچیکارکنم وازکجاشروع کنم اگه میتونیدراهنماییم کنیدممنون میشم

با درود
به چی اینترنت علاقه دارید ؟! مثل اینکه بگید من به برق علاقه دارم !!
همسرتون اگه ارور می زنه ، باید دید چرا و چه کارهای قبلی شما باعث این رفتار می شه

سرمایتون چقدر هست
امکانات چی دارید (همه امکاناتی که در اختیار دارید از نیروی کمکی تا ادوات !)
هدفتون چی هست ، اگر صرفا درامد به چقدر برای شروع کار فکر می کنید.

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
01-19-2013, 12:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-19-2013 12:05 AM، توسط nami.)
ارسال: #16
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
باسلام من خانم 33ساله هستم
نامی: خب این جوانی یکی از سرمایه های بزرگ شماست.

لیسانس برق ولی به رشته ی تحصیلی خودم علاقه ای ندارم
نامی:باید اول ارامش و حوصله داشته باشید ،چرا اینقدر عجول و ناامید؟
داشته هایتان را اول ببینید.

اما به اینترنت علاقه ی زیادی دارم
نامی:شما فعلا به هیچ چیز علاقه ندارید و علت علاقمندی شما به اینترنت،بخاطر عادت کردنتان به اینترنت هست.کمی با خودتان خلوت کنید.راه بیرون امدن از مشکلات،پناه بردن به اینترنت و سایر چیزها نیست.
مشکل خودتان هستید ،پس خودتان را بیشتر بشناسید.

بزرگترین مانع پیشرفت من درندگی همسرم هست
نامی:بزرگترین مشکل شما،خودتان هستید و افکارتان

برای هرکاری که میخواهم مشغول شوم اونقدربهانه میگیره وسنگ میندازه که ناامیدمیشوم
نامی:کار یا زندگی،برایتان کدام ارجحیت دارد؟
آرامش را از خانه خود زدوده ای دخترم.
جوری حرف میزنی که ادم فکر میکنه ،دنیا به اخر رسیده و فقط با کشتن شوهرتون مشکل حل میشه.
عزیزم قدر شوهرتو بدون و اینکه انرژی برای کار داری بسیار عالیه ولی این راه فعلی که در پیش گرفته ای به بیراهه ختم خواهد شد و الان هم کمی به جاده خاکی رفته اید.

خیلی دوست داشتم دربازاربازار معاملات ارزی جهانی فعالیت داشته باشم
نامی:به برق علاقه ندارید،
به اینترنت علاقه کاذبی دارید
به بازار معاملات ارزی هم پناه آورده اید نه اینکه واقعا علاقه دارید.
خونسرد و با اصول فکر کن و قدم بردار
اول این عجولانه بودن رو حذف کن.

ولی آموزش بازار معاملات ارزی جهانی درشهرمون وجودنداره
نامی:اگر علاقمند حقیقی باشید که نیستید که اگر بودید پس یقین کنید که جوینده یابنده است.

ولی چون کاراینترنتی سودآورهست
نامی:فعلا هیچ کاری برای شما سود ده نخواهد بود.خودتان را با این افکار بیشتر گرفتار نکنید.
قدم به قدم دخترم.به کجا چنین شتابان؟

وهمسرم هم خیلی متوجه کارکردنم دراینترنت نمیشه فکرمیکنم بهترین کارهست
نامی:بهترین کار ؟معیارتان فرار و پنهان نمودن از همسرتان نباشد.
معیارتان اول آرامش در درون خود بعد انتقال به زندگی مشترکتون بعد براحتی انتقال به کارتون.پس:
برگردید از خودتان شروع کنید.

ولی نمیدونم بایدچیکارکنم وازکجاشروع کنم اگه میتونیدراهنماییم کنیدممنون میشم
نامی:خب ختم کلام و نتیجه گیری رو هم خودتون انجام دادید.یعنی با افکار فعلی و روشها و متدهایی که در هیچ کدامشان منطق و صبر دیده نمیشه ،خروجی هم همین میشه که خودتون گفتید که:
..........................برق
........................اینترنت
...................معاملات ارزی
..........................شوهر
.....................................
(ولی نمیدونم بایدچیکارکنم وازکجاشروع کنم)

هنوز تصمیمتون برای موفقیت و ثروت حقیقی و در کنار ان رسیدن به موفقیت مالی مصمم نیست.
پس :
1-عجله نکن
2-ناامید هرگز نشو
3-قدر نعمتها و داشته هایت از قبیل:جوانی،تخصص،همسری که نگرانتان هست و خیلی چیزهای دیگر را بدانید تا نعمت از زمین و اسمان برای شما سرازیر شود
4-فعلا هیچ کاری شروع نکن
5-دو تا حسنی که در متنتان دیدم مشورت گرفتن و صادق بودنتان بود پس همچنان مشورت کنید ولی اول بزرگترین مانع یعنی خودتان را کشف کنید.
6-مطالعه کنید
7-کمی عشق را به وجودتان نثار کنید تا همسر و فرزندان نیز از نور این عشق سهمی ببرند.
9-بعد از شناخت خود و داشته هایت ،اهدافت را مشخص کن
و اگر همین نکات ساده و خیلی راحت را رعایت کنید(کوه کندن که نیست)انوقت سوالهایتان عمیق و بزرگ خواهد شد و در نتیجه به جوابهای بزرگ و اصولی خواهید رسید

سعی کنید موفق باشید.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هر چند وقت یکبار باید مبل پارچه ای را تمیز کنید؟ mahyam 0 352 10-20-2021 04:21 PM
آخرین ارسال: mahyam
  من حدود 2 میلیون تومان سرمایه دارم میتونم باش چه کسب و کاری راه بندازم m0hammad 4 1,943 01-28-2018 04:44 AM
آخرین ارسال: selflove
  راهنمایی برای راه اندازی تولیدی نایلون و نایلکس amir_sky 3 3,115 11-17-2017 01:46 AM
آخرین ارسال: amir_sky
  دوستانی که در زمنیه بازاریابی تجربه دارن لطفا" راهنمایی بفرمایند . javadse 2 1,184 07-08-2017 04:00 PM
آخرین ارسال: شایان21
  راهنمایی برای راه اندازی مغازه ای که ماله خودمه alefghaf 1 1,249 01-12-2017 04:01 AM
آخرین ارسال: alefghaf
  ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! tondar12 22 10,500 11-19-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: alibahiraei
  راهنمایی برای ایجاد کار و تولید درآمد مطلوب با سرمایه اولیه 60 میلیون تومان IvIohammaD 10 6,863 10-23-2016 01:02 AM
آخرین ارسال: masoud_69
  لطفا راهنمايي كنيد؟ orginalove 0 525 10-20-2016 01:50 PM
آخرین ارسال: orginalove
  مشورت و راهنمایی در مورد کار کانون تبلیغاتی و بسته بندی؟ sepehrplus 2 954 09-28-2016 03:02 PM
آخرین ارسال: habib tousi
  راهنمایی برای ادامه یا تغییر le__o 12 3,511 08-24-2016 07:44 AM
آخرین ارسال: le__o
  مشکل بسسیار مهم من و کمک شما دوستان 100 3 883 06-11-2016 10:37 AM
آخرین ارسال: 100
  تندخوانی و تاثیر آن ( لطفا تجربه هاتون رو بنویسید ) TigNevesht 7 1,821 04-07-2016 09:32 PM
آخرین ارسال: TigNevesht
Shocked لطفا كمك كنيد yasamandy 3 1,117 01-09-2016 11:10 AM
آخرین ارسال: فارس
  نظرسنجی:شما کدام شغل را میپسندید؟حتما شرکت کنید.مهم است m_grate29 52 12,828 08-16-2015 12:45 AM
آخرین ارسال: zy13
  راهنمایی در رابطه با شروع مشاغل خانگی Skp 1 1,296 02-20-2015 09:05 PM
آخرین ارسال: فاطیما14
  آب در کوزه و من! ashena_73 6 2,107 09-23-2014 10:36 AM
آخرین ارسال: ashena_73
  راهنمایی padena 0 633 08-11-2014 08:09 AM
آخرین ارسال: padena
  برای سلامتی پدرم دعا کنید. zinka 31 5,932 06-16-2014 01:42 AM
آخرین ارسال: saeed_9_12
  راهنمایی تجارت در گیلان Miad jj 0 757 04-02-2014 12:05 AM
آخرین ارسال: Miad jj
  فقط یک دقیقه به این مطلب توجه کنید ... tehran1400 1 1,283 03-12-2014 12:32 PM
آخرین ارسال: amir-hosain

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS