ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

جنایت!!!
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:12 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: MARYAR
پاسخ: 7
بازدید: 1013

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنایت!!!
01-05-2013, 05:17 PM
ارسال: #1
جنایت!!!
پیشنهاد میدم این مطلب رو تا آخر بخونین

تا حالا فکر کردین که منظور از جنایت چیه؟؟؟
حالا با من همراه شوید تا به جای برسیم که واقعا تأمل برانگیزه!

میریم سر اصل مطلب:
اگر جمعیت ایران رو 75 میلیون نفر فرض کنیم و اگر فرض کنیم همین جمعیت یک وعده غذایی خود رو در یک برنج بخورند
در همین وعده اگر هر نفر فقط و فقط یک دانه برنج رو نخورد و دور بریزد میشود 75 میلیون دانه برنج.
حالا اگر معیار وزن هزار دانه برنج رو در نظر بگیریم (هزار دانه برنج رو شمرده و وزن کرده) که طبق آمارها حدودا 20 تا 60 گرم هست.
اگر ما دست کم بگیرم و معیار رو روی 25 گرم بگذاریم با یک محاسبه ساده ببینید به چه نتیجه ای می رسیم:
اگر 1000 دانه 25 گرم وزن داشته باشد 75 میلیون دانه برنج 1875000گرم معادل 1875 کیلو گرم می باشد.
یعنی اگر هر نفر ایرانی در یک وعده غذایی یک دانه برنج دور بریزد در مجموع 1875کیلوگرم برنج دور ریخته می شود
حالا اگر این یک وعده رو در تعداد روزهای سال ضرب کنیم می شود 684375 کیلو گرم

یعنی در یک سال در صورتی که هر نفر ایرانی فقط و فقط یک دانه برنج دور بریزد در مجموع 684375 کیلو گرم برنج دور ریخته می شود!!!!!
آیا این یک فاجعه یا یک جنایت علیه خودمون نیست؟؟؟

حالا اگر آمار افرادی که شب رو با شکم گشنه می خوابند (اگه خوابشون ببره) و افرادی که در آرزو خوردن یک بشقاب برنج هستن رو هم بدونیم شاید برای اینکه یک دانه برنج از دستمون زمین می افتاد و گم میشد گریه میکردیم!!!
حالا آیا واقعا هر فرد فقط یک دانه برنج دور می ریزه؟؟؟ یا برای کلاسش هم که شده نصف بشقابش دست نخورده دور میریزه؟؟؟

چقدر حس بدیه که الان فکر میکنم من هم یک جانی هستم!
حالا این محاسبات رو ببرین روی سایراقلام و اجناس مثل گندم (نان)، گوشت و ....
اصلا محاسبات رو ببرین رو رفتار افراد!
اگر هر فردی فقط 10 دقیقه شانه از زیر بار مسؤلیتش خالی کنه ببینین چه فاجعه ای رخ می ده!
آیا فکر می کنید دزدی اینه که از دیوار خونه مردم بالا بریم؟؟
نه اگه وظیفه مان رو درست انجام ندیم، شانه از زیر بار مسؤلیتمون خالی کنیم دزدی کردیم!!
اگه کارمند جواب مشتری رو درست نده دزدی کرده!!
اگه معلم خوب درس نده دزدی کرده!!
اگه من مسؤل ، بین برادرم و یک غریبه در خدمت دهی تفاوت بگذارم دزدی کردم!!

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-05-2013, 05:17 PM
ارسال: #2
RE: جنایت!!!
آیا اسراف غیر از اینه؟؟؟
من تفسیر به رای نمی کنم ولی ما از ظاهر این آیات چه می فهمیم؟؟؟
«وَنَضَعُ الْمَوَازِينَ الْقِسْطَ لِيَوْمِ الْقِيَامَةِ فَلا تُظْلَمُ نَفْسٌ شَيْئًا وَإِن كَانَ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِّنْ خَرْدَلٍ أَتَيْنَا بِهَا وَكَفَي بِنَا حَاسِبِينَ
ما ترازوهاي عدل را در روز قيامت برپا مي‏كنيم، پس به هيچ كس كم‏ترين ستمي نمي‏شود، و اگر به مقدار سنگيني يك دانه خردل (كار نيك و بدي) باشد، ما آن را حاضر مي‏كنيم، و كافي است كه ما حساب كننده باشيم.» آيه 47 سوره انبياء

«يَا بُنَيَّ إِنَّهَا إِن تَكُ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِّنْ خَرْدَلٍ فَتَكُن فِي صَخْرَةٍ أَوْ فِي السَّمَاوَاتِ أَوْ فِي الأَرْضِ يَأْتِ بِهَا اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ لَطِيفٌ خَبِير
پسرم! اگر به اندازه سنگيني خردلي (كار نيك يا بد) باشد، و در دل سنگي يا در (گوشه‏اي از) آسمان‏ها و زمين قرار گيرد، خداوند آن را به حساب مي‏آورد و حاضر مي‏سازد، خداوند دقيق و آگاه است.» لقمان، آيه 16.

«لا يَعْزُبُ عَنْهُ مِثْقَالُ ذَرَّةٍ فِي السَّمَاوَاتِ وَلا فِي الأَرْضِ وَلا أَصْغَرُ مِن ذَلِكَ وَلا أَكْبَرُ إِلاّ فِي كِتَابٍ مُّبِين
به اندازه سنگيني ذره‏اي در آسمان‏ها و زمين، از علم او دور نخواهد ماند، و نه كوچك‏تر از آن و نه بزرگتر، مگر اين كه در كتابي آشكار (لوح محفوظ) ثبت است.» آيه 3 سبأ

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-05-2013, 05:23 PM
ارسال: #3
من معمولا پاک پاک می کنم ظرفم رو. خیلی مواقع هم ب شوخی بهم میگن شکمو یا گشنته بریزیم غذا هست چرا بشقاب شخم میزنی و .... اما واقعیت اینه از بچگی یاد گرفتیم یک دانه برنج هم یک دانه برنج هست. راجع ب باقی موارد هم همینطور.
ممنون بابت مطلب خوبتون

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
01-05-2013, 06:43 PM
ارسال: #4
باتشکر
امار جالب و تأمل برانگیزی است
حالا اضافه بر اصراف نامحسوسی که در مورد عموم مردم ذکر شد یک سری ریخت و پاشهای محسوس و نامحسوس در سازمانهای دولتی، نیمه دولتی، تالارها و مراسم مختلف عروسی و عزاداری و همچنین جشنهایی مانند نیمه شعبان و ماه مبارک رمضان و ایام محرم و... وجود دارد ما یک زمانی غذای روزانه و مناسبتهای خاص شرکتها را تامین میکردیم مثلاً طبق قرارداد به یک شرکت روزانه 600 غذا به اضافه دسر میدادیم حالا ممکن بود 50 نفر زیر آمار غذا بخورند و 50 غذا دور ریخته میشود چرا؟ چون شرکت دولتی است و بردن غذا به بیرون ممنوع است! تازه حجم غذایی که در بسته های یکبار مصرف قرار داده میشود متناسب با مقداری نیست که افراد میخواهند بخورند و اکثر اوقات مقداری از آن اضافه مانده و راهی سطل زباله میشود.
در تالارها که اوضاع جنایت بارتر است!
بشقابهایی که نیمه پر رها میشوند در آمار صدها و هزاران چه مقدار است خدا میداند!
یک مسئله جالب همین هفته گذشته یک روز قبل از اربعین فروشگاه بزرگ اهوازمال که به سبک هایپراستار و امثال آن جدیداً افتتاح شده برنج دانه بلند در بسته های 10کیلویی را به مناسبت اربعین حسینی با تخفیف ویژه عرضه کرد طبق گفته ها این فروشگاه در عرض یک روز حدود 3500کیسه یعنی 35000کیلو برنج فروخت!
تازه فروش به هر نفر محدود به دو کیسه میشد! و صفهای طولانی در بیرون فروشگاه تشکیل شده بود!
و یک روز بعد میبینیم که هزاران تن برنج به طور همزمان در هزاران خانه و محله طبخ میشود و تاظهر همانروز نصف آن دور ریخته میشود!
نه به آن نیاز و صف کشیدنها و نه به این بی نیازی و اصراف ها!!!
و از این دست موارد بسیار است...

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
01-05-2013, 06:47 PM
ارسال: #5
به نظر من بهتره به جای اینکه بگیم فلان مجلس فلان جشن و یا سازمان دولتی داره ریختو پاش می کنه ابتدا از خودمون و خانوادمون شروع کنیم. و نگیم که حالا که اونا اینجوری هستن صرفه جویی های من بی فایده ست
یه جمله معروف هست که می گه برای ساخت جامعه ت اول از خودت شروع کن

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-05-2013, 08:56 PM
ارسال: #6
خیلی متشکرم از مطلب خوبتون این مطلب یک تلنگری بود به ما که یک کم به فکر فرهنگی که متاسفانه در مملکت ما رواج پیدا کرده و روز بروز داره پر رنگ تر میشه و ان چیزی نیست جز فرهنگ مصرف گرایی بی رویه و رها کردن و دور ریختن وسائلی که حالا حالاها میشه از اونها استفاده کرد باشیم.
هر چند وقت مسافرت به مناطق محروم و دور افتاده برای هر فرد ازاده ای نیاز است تا قدر نعمتهای خداوند را بدرستی درک کند.
یک پیشنهاد هم که از همینجا میشه به بزرگان انجمن داد اینه که در زمان مناسب ترتیب یک مسافرت گروهی باتفاق بچه های انجمن را به مناطق محروم بدهند مطمئنا اجر معنوی بزرگی در بر خواهد داشت.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
01-06-2013, 11:40 PM
ارسال: #7
کاشکی ما لحظه ای در این مطیب تامل کنیم چند بار بخونیم و عمل کنیم...
نگاهی به دخترکان معصوم گل فروش یا فال فروش انداخته اید؟؟؟

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS