ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تخمه طالبی زمان کنونی: 09-24-2025, 10:58 AM |
|||||||
|
تخمه طالبی
|
05-03-2016, 12:26 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تخمه طالبی
سلام.
چند وقتیه تو فکر کسب و کار تخمه طالبی هستم. منظورم اینه که تخمه طالبی رو بگیرم خشک کنم تفت و بو بدم و بسته بندی کنمو بفروشم. در ضمن تخمه طالبی رو هم میتونم با حجم بالا بگیرم. ولی نیاز به راهنمایی دارم چون تجربشو ندارم. به نظرتون این نوع تخمه با وجود انواع تخمه کدو و افتابگردونو و...تو بازار فروش میره؟ یا اینکه اگه تخمه رو تولید کردم چجوری میتونم بفروشم؟ لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. من 24 سالمه ساکن تهرانم سر رشته ای هم از بازاریابی ندارم. ممنون. همیشه برد با قویتر ها نیست دیر یا زود برد با کسی است که بردن را باور دارد
|
|||
05-03-2016, 09:01 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تخمه طالبی
من قبلا برای مصرف خونگی این کار را کردم هم طالبی هم خربزه اتفاقا طعم بدی هم نداره اما بعید می دونم کسی بخره یا بهتر بگم براش درست پول بده باید خلاقیتی توش به خرج بدی که مشتری نگه آشغالهاش را رفته بو داده حالا مثلا کیلویی 5تومن می خواد بفروشه!!!
اگر می تونی حجم بالا یا بهتره بگم خیلی بالا ضایعات خربزه و طالبی و گرمک و.....تامین کنی بهتره خشک کنی آسیا بکنی و ببره یک آزمایشگاهی برات آنالیز کنند اگر پروتئین یا مواد معدنی مناسب داشته باشه شاید برای غذای دام بتونی بفروشی بدون اینکه ترکیباتش را لو بدی البته این کار نیاز به هزینه زیاد داره یا مثلا بررسی کنی شاید بشه ازش روغن گرفت بعد شیشه کنی چندتا خاصیت هم براش پیدا کنی ![]() |
|||
05-03-2016, 11:56 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
فکرت خیلی جالب و کم هزینه هست فقط همون بازاریابی محصول مشکله. من خودم هم طرحهای تولیدی کم هزینه زیاد سراغ دارم ولی مشکلم فروشش هست. ولی حتما قبل از اینکه تولید کنی باید بازاریابیشو انجام بدی اگر دیدی مشتری داره بعد شروع به تولید کن.
موفق باشید. اگر پول خود را گم کنی، چه چیزی داری؟ وجودت چقدر می ارزه؟ |
|||
05-03-2016, 06:16 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(05-03-2016 09:01 AM)moele نوشته شده توسط: من قبلا برای مصرف خونگی این کار را کردم هم طالبی هم خربزه اتفاقا طعم بدی هم نداره اما بعید می دونم کسی بخره یا بهتر بگم براش درست پول بده باید خلاقیتی توش به خرج بدی که مشتری نگه آشغالهاش را رفته بو داده حالا مثلا کیلویی 5تومن می خواد بفروشه!!! درسته که از اضافی طالبی بدست میاد و حکم اشغال رو برای خیلیا داره ولی من بعده اینکه به فکرش افتادم تحقیق کردم در موردش مثلا متن زیر تو یکی از سایت ها خوندم که فوائد تخمه طالبی رو نوشته: متن: براساس تحقیقی که در دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است، عصاره تخمه این میوه دارای ۳.۶ درصد پروتئین، ۴درصد چربی و ۲.۵درصد کربوهیدرات است که با ترکیب تغذیه ای شیر سویا مشابه است. محققان این دانشگاه معتقدند، شیر به دست آمده از تخمه طالبی را می توان جایگزین با ارزش شیر سویا محسوب کرد. همچنین این ماده برای نوزادان نیز مفید است. تخم و شبکه تور مانندی که دور آن است، غنی از فیبر و برای روده ها بسیار مفید است. خلط اضافه و احتقان را دفع می کند. تخمه این میوه سرشار از ویتامین A و C است. پروتئین موجود در آن، در حفظ سلامت مو و ناخن موثر است. پروتئین موجود در آن در ساخت آنزیم ها و هورمون های موردنیاز بدن، موثر است. منبع عالی آنتی اکسیدان از جمله ویتامین C و E است. آنتی اکسیدان احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد. همیشه برد با قویتر ها نیست دیر یا زود برد با کسی است که بردن را باور دارد
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: