ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

همسایه میلیونر
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:25 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mosafere55
آخرین ارسال: mosafere55
پاسخ: 21
بازدید: 7431

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امیتازات : 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همسایه میلیونر
12-20-2011, 10:01 PM
ارسال: #21
RE: همسایه میلیونر
سبحان جان من اسم اینو ولخرجی نمیذارم اگه به وبلاگ من سر بزنی لینکی دارم با عنوان خاطرات یک میلیاردر حتما این وبلاگو بخون البته با اینکه دوست عزیزم آقای بهنام کیامرزی چند وقتی است وبلاگشو بروز نمیکنه اما چون دوبار ایشون رو از نزدیک دیدم و با هم صحبت کردیم در اینجا خاطره ای از ایشان رو برات تعریف میکنم این دوست میلیاردر من میگه مدتی بود دیگه خونه ای دوست داشتم رو خریده بودم به درآمد کافی رسیده بودم و دیگه فکر کردم که نیازی به تلاش بیش از حد نیست درآمد کافی داشتم اما بعد از مدتی دیدم دارم افسرده میشم برای مقابله با افسردگی بعد از کلی فکر کردن به این نتیجه رسیدم که من راهی بجز تلاش و کار ندارم میگه رفتم و یه ماشین خریدم صد میلیون قسطی. گفتم باید کار کنم و قسطای این ماشینو بدم میگفت بزودی با افزایش تلاش و کار برای پرداخت وام افسردگی من برطرف شد. امیدوارم روزی بتونم هم خودم به جمع حضوری میلیاردرهای آینده ایران بیام و هم دوست میلیاردرم رو دعوت کرده و با خودم بیارم تا از کارهاش و تجربه هاش بگه و البته حتما آقا سبحان باید اونجا باشه و گرنه لذت این دیدار کمتر میشه
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS