ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دوربین مدابسته
زمان کنونی: 09-24-2025, 11:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: shayan1409
آخرین ارسال: سزار3
پاسخ: 7
بازدید: 1322

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوربین مدابسته
12-08-2014, 02:36 PM
ارسال: #1
دوربین مدابسته
با سلام خدمت اساتید
من در زمینه نصب دوربین مداربسته، دزدگیر اماکن، گیت فوشگاهی و سیستم اعلام حریق فعالیت می کنم. از دوستان خواهش دارم برای جذب مشتری بیشتر و روشهای بازاریابی راهنمایی و کمک کنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-15-2014, 06:06 PM
ارسال: #2
RE: دوربین مدابسته
سلام من هم تو همین کارم آقا دست زیاد شده تبلیغات هم کردم پیامکی ، کاغذی و... فایده ای نداشت
12-15-2014, 06:31 PM
ارسال: #3
بازاریاب پورسانتی بگیرید .هیچ هزینه ای براتون نداره اما باید با گرفتن بازاریاب سودتون را باهاش شریک بشوید نه اینکه قیمت بالاتر بدهید و بازاریاب نتونه بفروشه
مثلا بهش بگویید هر چقدر فاکتور شد 5درصد مال تو .

به نظر من یکی از کم بازده ترین روشهای تبلیغاتی برای این کار همین پیامک دادنه .من که هر کسی از اطرافیان را می بینم من جماه خودم. بدون خواندن پیغام پاکش می کنند

سعی کنید چند مورد کار بزرگ سازمانی حتی بدون سود انجام بدهید رزمه کاری در سیستم امنیتی خیلی مهمه .مثلا مشتری که اومد بهش بگویید فلان بانک یا فلان اداره را امنیتشون با ما است خیلی برای مشتری جذابه
01-01-2015, 07:58 PM
ارسال: #4
سلام ایا داشتن مغازه مهم هست چون من سیار کار میکنم
01-02-2015, 01:04 AM
ارسال: #5
منم سیار کار میکنم ب نظرم مغازه زمانی خوبه که شما چندسال کار کرده باشید و حسابی جا افتاده باشید.وگرنه در ابتدای کار اصلا معنی نداره.روش استخدام بازاریاب بهترین روشه

آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
01-02-2015, 06:18 AM
ارسال: #6
سلام دوست گرامی
یکی از دوستان نزدیک من کارش همینه و اتفاقا بسیار موفقه . من چون زیاد پیشش می رم چیزهایی رو که اونجا دیدم می نویسم شاید به کارتون بیاد .
این دوست من در اصل مغازه اش تزئینات ماشینه . روکش ، دزدگیر ، لوازم لوکس و ... .
حدود دو سال پیش که می خواست دزدگیر اماکن رو هم به خدماتش اضافه کنه اولین کاری که کرد یه دوربین مداربسته برای مغازه ی خودش بست بعدش یه مانیتور بزرگ گذاشته بود توی مغازه اش طوری که همه ی مشتری ها خودشون رو توی مانیتور می دیدن .همین مانیتور موجب می شد که مشتری هایی که نیاز به دزدگیر و دوربین اماکن داشتن درباره ی این موضوع ازش سئوال می پرسیدن . کم کم مشتری ها شناختنش و تا اونجایی که من می دونم در حال حاضر خودش بیشتر بیرون مغازه است و مشغول انجام همین کار .
انصافا هم سود خوبی داره . چون علاوه بر سودی که روی فروش دوربین و تجهیزات می گیره دستمزد خوبی هم بابت نصب و خدمات می گیره
ببینید دوست گرامی توی این شاخه چون مسئله ی امنیت دربین هست من فکر می کنم نداشتن مغازه یا دفترکار کمی در جلب اعتماد مشتری تاثیر منفی بذاره . به نظر من شما اگه نمی خواهید مغازه یا دفتری راه بندازید بهترین کار اینه که با شغلهایی که می تونن برای شما مشتری جور کنن همکاری کنید . مثلا مغازه های لوکس و دزدگیر ماشین ، تزئیناتی های ساختمان و یا شرکت های ساختمانی
________
با آرزوی موفقیت

خانمانسوز بود آتش آهی گاهی
ناله ای می شکند پشت سپاهی گاهی
گر مقدر بشود سلک سلاطین پوید
سالک بی خبر خفته به راهی گاهی
قصه ی یوسف و آن قوم چه خوش پندی بود
به عزیزی رسد افتاده به چاهی گاهی
راستی اگر همه ی این ای کاش ها هم می شد
با شوق دیدارت چه می کردم ؟
03-29-2015, 05:31 PM
ارسال: #7
سلام دوستان.... من یکی از آشناهای نزدیکم توکار واردات دوربین م دار بسته و سیستم های امنیتیه هر کی خواست بگه تو خصوصی شمارشو میذارم براش تا باهاش کار کنه... از خوزستان هم هست...

گاه جـــــمـلـه ای از تو … حـــــمـلـه ای میشود به او !

واژگانت را سازگار کن !
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS