ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هم اکنون محتاج نظراتتان. زمان کنونی: 09-23-2025, 11:30 PM |
|||||||
|
هم اکنون محتاج نظراتتان.
|
02-12-2012, 03:16 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
هم اکنون محتاج نظراتتان.
سلام دوستان.
بازهم کسی نظر خاصی نداد بجز اندکی بزرگوار. کمکم دارم به این نتیجه میرسم که ارائه ی ایده ها نه تنها فایده ای نداره بلکه احتمال مورد سو استفاده قرار گرفتن ایده هارو هم افزایش میده. به هر حال: میخواستم بگم که یک نوع چای سنتی ایرانی وجود داره به اسم بادرنجبویه که خوشبو،خوش طعم،ومفید برای اعصاب و روان هست. میخواستم بگم اگه این رو بسته بندی کنیم مورد استقبال قرار میگیره. اگه تولید شد به نظر شما اسمش همین باشه یا بخاطر سختی تلفظ عوض شه.؟ اسم خود محصول رو میگم نه شرکت. |
|||
02-12-2012, 03:25 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: هم اکنون محتاج نظراتتان.
چند وقت پيش يك چاي ايراني بود كه تليغات خوبي رو شروع كرده بود.و تو نمايشگاه يا مغازه ها چاي رايگان رو به صورت يك قاش در يك بسته بندي كوچك در اورده بود براي امتحان.بعد از امتحان خريد.
براي تبليغات اينكار خوب هست. بيشتر در كشور چاي خارجي مصرف ميشه.براي تغيير هر چيزي اول بايد امتحان كرد اگر مورد قبول مصرف كننده بود خريد خواهد كرد و ادامه دار خواهد بود. موف باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-12-2012, 04:02 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(02-12-2012 03:16 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: سلام دوستان. ازت ميخوام اين طرز فكرت رو درست كني ايده هاي زيادي توي اين انجمن توسط دوستان بطور رايگان قرار گرفته كه اتفاقا بخاطر همين صداقت در گفتار و رو راستي در ارائه اصل ايده باعث شده بقيه هم نظر بدهند. منم در مورد خواص اين گياه شنيدم اما زياد معروف نيست و كار ميبره تا مردم به اون عادت كنند. اما شما يه كار كلي تر بكن اونم اينكه همه دم كردني ها مثل گل گاوزبان-چاي سبز و ... و همين بادرنجبويه رو در بسته بندي هاي جذاب ارائه كني بخصوص بصورت تيبگ البته نميدونم تا حالا اين كار شده يا نه. آسانسور
|
|||
02-12-2012, 04:13 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام دوست من
بستگي داره چطوري بخواي تبليغاتش كني. اگه جاهايي مثل عطاري ها بخواي بفروشي خب همين اسم خوبه. اگر بخواي اينترنتي بفروشي خب ميشه اسم هاي مجازي زيبا و جذاب براش گذاشت و بعد اسم اصلي رو روي جعبش داد. مثلا اكسير آرام بخش يا هرچيز توي اين مايه ها كه يه حالتي مشتري جذب بشه. توي بازارم فكر ميكنم يه اسم كلي روش باشه بعد روي جعه اسم اصليش قيد بشه بهتره. اينطوري كسايي كه گياهش رو بشناسن به اون نام معرفيش ميكنن به بقيه و اونايي كه گياهو نميشناسن به اسم تبليغاتيش معرفيش ميكنن. اين روزا همه دنبال آرامش پيدا كردن پس ميشه القاب مناسبي براش پيدا كرد همچنين نظر دوست ديگمونم جالب بود. خيلي ها چشمشون به جايزه هم هست حتي يك قاشق كوچيك. موفق باشي ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
02-12-2012, 06:00 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ممنون از نظرتون.
parsajoon منظورتون اینه که با هم مخلوط بشه؟ |
|||
02-12-2012, 06:16 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(02-12-2012 04:02 PM)parsajoon نوشته شده توسط:دمنوش های گیاهی به صورت تیبگ الان توسط یک شرکت ارائه میشه و بیشتر هم محصولش رو به کافی شاپ ها میده البته به نظرم نباید ایرانی باشه. اما این کار حتما جواب میده و بازار خوبی داره.(02-12-2012 03:16 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: سلام دوستان. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
02-12-2012, 08:16 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(02-12-2012 06:00 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: ممنون از نظرتون. هركدوم مجزا شبيه به همين چاي كيسه اي خودمون. با توجه به گران بودن مخصوصا گل گاوزبان اينطوري مردم براحتي ميتونن دونه اي تيبگ بخرن. براي اسم هم روي اصليترين خاصيتش مانور بده. موفق هستي موفقتر باشي آسانسور
|
|||
02-12-2012, 09:20 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
اسمش رو عوض کن . راحتی تلفظ اسم موجب تبلیغات عمومی میشه
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
02-12-2012, 10:43 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
باد رنجبويه بيشتر بصورت افشره و عرقيات گياهي عرضه ميشه تيبگشو من تا حالا نديده ام گياهان دارويي امروزه بازار مصرف خوبي داره فكر كنم اگه كسي با مطالعه و تحقيق وارد اينكار بشه ضرر نميكنه اگه سري به فروشگاههاي زنجيره اي بزنيد ميبينيد كه چاي سبز رفاه كه مخصوص لاغري هم زده چه فروش خوبي داره
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: