ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کارگاه کوچک بوجاری زمان کنونی: 09-24-2025, 05:10 AM |
|||||||
|
کارگاه کوچک بوجاری
|
05-15-2013, 04:09 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: کارگاه کوچک بوجاری
(05-15-2013 03:10 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: بغیر از نمک چه افزودنی هایی میشه به تخمه اضافه کرد؟ چندسالی هست در تهران گلپر هم اضافه میکنن البته بیشتر به تخم جابونی یا همون ژاپنی ولی چندجا دیدم به تخم آفتابگردان هم اضافه کردن و هر دو مورد رو خوش طعم و خوش مزه میکنه
...
|
|||
05-15-2013, 07:19 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(05-15-2013 02:00 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: بنظر شما این طرح در قالب مشاغل خانگی شدنیست ؟ خیر کارشلوغی هست جا باید زیاد داشته باشی بعد از شستن نیاز به خشک شدن دارد انبار اولیه گرمای زیاد محیط بخاطر تف دادن صدا دستگاه ها حتما باید درمنطقه غیرمسکونی باشد تا مشکلات همسایه هارو نداشته باشی بهت نکته اصلی روگفتم اگرمیخوای بری تواین کار چون تجربه کافی هم نداری اول برو سراغ بازاریابی وفروش |
|||
05-15-2013, 07:28 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
دستگاههای بو دادن تخمه افتابگردان از قیمت حدود 250 تومن به بالا هستند .
شما میتوانید یک شیوه و یا ایده جدید برای بو دادن تخمه اجرا کنید و تمام رقبا را از مسیر رقابت خارج کنید.مثل تخمه افتابگردان با طعم سرکه نمکی و.... مهم نیست از کم شروع کنید مهم اینست که در مسیر این راه شیوه هایی که میتونه برای رشد کارتان به کمک شما بیاد را در عمل به کا ببندید و روز بروز کارتون رو گسترش بدید. به کم قانع نباشید و بازار هدفتون رو عمده فروشهای سطح شهر برگزینید. با راهکارهایی محصولتون رو به یک شیوه خاص ارائه کنید و در کیفیت اون سنگ تمام بگذارید. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
05-15-2013, 10:36 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
ممنون و سپاسگزارم جناب گلدمن عزیز و جناب میر عباس عزیز
راستش من تو فکر بودم برای شروع کار از عمده فروشی ها تخمه خوب و با کیفیت بگیرم و بدون دستگاه از طریق گاز خونگی اونا رو تقت بدم و با بسته بندی یا بدون بسته بندی وارد بازار کنم و بعدها بفکر گسترش باشم اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
05-15-2013, 10:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-15-2013 10:47 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
تخمه بسیار خوب در شهرستانهای خوی و شاپور (آذربایجان شرقی )پیدا می شود و قیمت امروز 92/2/25 آن هر کیلو 8 هزار تومان است.(تخمه خام)
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-15-2013, 10:54 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
کار را شروع کنم خودم میتوان برای سال آتی یا همین امسال شروع به کشت کنم(با زمینهایی که اطراف اصفهان دارم
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
01-11-2014, 05:23 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(05-15-2013 07:28 PM)mir abbas نوشته شده توسط: دستگاههای بو دادن تخمه افتابگردان از قیمت حدود 250 تومن به بالا هستند .برای سرکه ای کردن آجیلها نیاز به بلور سرکه ( سرکه ای که بصورت نمک بلوری باشه ) هست. نمیدونم نمک سرکه وجود داره یانه !!! بر احوال آن مرد بايد گريست كه دخلاش بُوَد نوزده، خرج بيست! |
|||
01-11-2014, 05:41 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
همونطور که دوست عزیز گفتن شیوه تفت آجیلها متفاوته و باید بدونی کدوم آجیل رو چه زمانی و به چه نحوی تفت بدی . برای اینکه بلور نمک روی مثلا تخمه بشینه و بهش بچسبه فک کنم ماده خاصی اضافه میکنن. من شدیدا پایه اینکار هستم. در حال حاضر سوپرمارکت دارم . یه روز تو ی مغازه عمده فروشی آجیل تخمه آفتابگردان ریز ( اندازه لوبیا) در بسته های پنج کیلویی دیدم که قیمتش کیلویی 4700 تومان بود . تخمه شمشیری رو در مغازه کیلویی 12000 تومان میفروختم .با خودم گفتم ی بسته بخرم ببینم استقبال میشه یا نه. فروشش از تخمه شمشیری که کیلویی 10 تومان میخریدم و 12 تومان میفروختم بهتر شد. بسته بندی میکردم بصورت 50 و 100 گرمی و به قیمت 500 و 1000 میدادم . اندازه ریزی داشت خوب تفت خورده و بو داده شده بود و مردم بیشتر میپسندیدن .الان تصمیم گرفتم بسته بندی کنم و ی کاغذ با ی طراحی و اسم مرتبط داخل بسته بندی قرار بدم و به مغازه های دیگه بفروشم . اگه بتونم به تخمه ها طعم فلفلی یا سرکه ای بدم فروشش بیشتر میشه .
بر احوال آن مرد بايد گريست كه دخلاش بُوَد نوزده، خرج بيست! |
|||
03-16-2014, 07:09 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(05-15-2013 01:14 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: درود و صد درود بر میلیاردرهای انجمنسلام دوست عزیز به نظر من ایده شما عالیه و حتما" جواب می ده .من خودم واردکننده تخمه آفتابگردان آرژانتینی هستم.این تخمه را به کارگاه ها کیلویی 4000 تومان می فروشم. توی بازار مخلوط شده چند تا از جنسام رو باهم دیدم که 9000 تومان می فروشند( لازم به توضیحه که کارگاه ها جنس درجه یک و دو را می خرند و با هم مخلوط می کنند.). من حتما" در آینده نزدیک کارگاه بوجاری و تفت تخمه آفتابگردان می زنم. حداکثر سرمایه ای هم که نیاز داره حدوده 150 تومنه. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آیندهتان را میسازد | r2013.samadi | 10 | 3,390 |
09-18-2022 03:39 PM آخرین ارسال: soni70 |
کمک جهت فروش کارگاه خانگی | rm123 | 12 | 3,315 |
07-24-2015 06:51 AM آخرین ارسال: حسین انصاری21 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: