ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
گياه گوشتخوار زمان کنونی: 09-26-2025, 10:02 PM |
|||||||
|
گياه گوشتخوار
|
02-13-2014, 10:59 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
گياه گوشتخوار
سلام
به خدمت اساتيد و ديگر دوستان يه موضوعي چندوقته برام سوال شده كسي در مورد گياه گوشتخوار چيزي مي دونه طرز تهيه نگه داري پرورش توليد انبوه فروش موارد استفاده و.... باتشكر چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد من نه آنم كه زبوني كشم از چرخ فلك |
|||
02-13-2014, 12:27 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: گياه گوشتخوار
(02-13-2014 10:59 AM)ali1371 نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز ![]() جالبه که دیشب مجله خلاقیت خریدم و نوشته بود یکی از 7ماه پیش شروع کرده به پرورش گیاه گوشت خوار و به سوددهی خوبی هم رسیده. البته کسی که این کارو شروع کرده رشته تحصیلیش مربوط به کشاورزی بود و ظاهرا پرورش این گیاه کمی تخصصیه! اگه فکر میکنید میتونید یا اگه فکر میکنید نمیتونید... فکرتون درسته!
|
|||
02-16-2014, 11:04 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
دوستان اساتيد
كسي در اين مورد تجربه نداره؟ ![]() چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد من نه آنم كه زبوني كشم از چرخ فلك |
|||
02-16-2014, 12:08 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
تکثیرش از طریق کشت بافت هست و نیاز به تخصص و آزمایشگاه داره با بذر و قلمه و ... به نتیجه نمی رسید بقیه موارد را نمی دونم
به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
02-16-2014, 09:29 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام ودرود برشما
ببین دوست عزیز پرپرش گیاه گوشتخوار خیلی خیلی سخت نیست ولی یکم مشکل و نیاز به زمان نسبتا زیادی داره همچنین یه مدلهایی هست که پشه و .. رومیخورن وبرای توی خونه خیلی گیاه جذابی هست اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: