ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

كار تيمي
زمان کنونی: 09-24-2025, 06:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
پاسخ: 5
بازدید: 1316

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كار تيمي
11-06-2011, 12:42 AM
ارسال: #1
كار تيمي
خود را عضوي از يك تيم بدانيد.

شما مي‌توانيد خود را عضوي از يك تيم بدانيد و با ديگران تشريك مساعي داشته باشيد. براي اين منظور بايد هفت اصل مهم را در فعاليت‌هاي روزانه‌ي خود در نظر داشته باشيد.

- گوش شنواي ديگران باشيد. سعي كنيد احساسات، نظرات و تجربيات ديگران را درك كنيد. عقايد و نظرات ديگران را جويا شويد.

- به فكر ديگران و خواسته‌هايشان باشيد. به دنبال استعدادها و توانايي‌هاي بي‌نظير همكاران خود باشيد و آنها را از يافته‌ها و تمجيدهاي خود بي‌نصيب نگذاريد.

- صداقت و يكرنگي را به حد كمال برسانيد. با رفتار خود چنان به ديگران القا كنيد كه مي‌توانند بي‌هيچ شك و شبهه‌اي به صدق گفتار شما ايمان داشته باشند.

- از بدگويي، سخن‌چيني و دامن‌ زدن به شايعات پرهيز كنيد. سعي كنيد فرهنگ و آداب ارتباط صريح، بي‌آلايش و با صداقت را پرورش دهيد.

- به ارزش‌ها و معيارهاي ديگران احترام بگذاريد. اگر اعتقادات و باورهاي ديگران را درك كنيد و براي آنها ارزش و احترام قايل شويد، در ايجادا ارتباطي عاري از تزوير سربلند خواهيد بود. افرادي كه فكرشان بسته است، بندرت مي‌توانند رابطه‌اي پاك و بي‌غل و غش با ديگران برقرار كنند.

- به ديگران توجه كنيد. ديگران را در دستيابي به اهدافشان ياري دهيد و اعتماد به نفس آنها را تقويت كنيد.

- حصارها و پرچين‌هاي شكسته را تعمير كنيد. به اشتباهات و خطاهاي خود اعتراف كنيد. عذرخواهي كنيد. هرجا مشاجره و منازعه‌، محيط را ناآرام كرده است درصدد برقراري آرامش باشيد.

منبع كتاب 12 رمز موفقيت در كار

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-06-2011, 02:08 AM
ارسال: #2
RE: كار تيمي
ممنون مطلب بسیار با ارزشی است.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-06-2011, 09:42 AM
ارسال: #3
- به ديگران توجه كنيد. ديگران را در دستيابي به اهدافشان ياري دهيد و اعتماد به نفس آنها را تقويت كنيد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-06-2011, 11:08 AM
ارسال: #4
یک دست صدا ندارد. کار گروهی اسباب موفقیت رو خیلی بیشتر از حرکت تکی فراهم می کنه . ولی بعضیا می خوان از یه تیم استفاده کنن و اعضای تیم رو نردبان برا پیشرفت خودشون کنن و از اونا سواستفاده کنن .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
11-07-2011, 12:07 PM
ارسال: #5
وااااااااااااای آبجی مریم فوق العاده بود من الان دارم یه کار تیمی شروع می کنم نیازمند یه سری اطلاعات بودم .واقعا اینا اطلاعات خیلی کمکم کرد.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ايده كسب و كار خانگي با درآمد واقعي و بالا mahyarpa 1 1,119 12-21-2014 03:10 PM
آخرین ارسال: sinap
  مديريت هوش احساسي (EQ) در محل كار صدفی 0 744 04-05-2012 01:13 AM
آخرین ارسال: صدفی
  بهترين تفريح انجام كار مورد علاقه است MARYAR 11 2,949 01-10-2012 11:37 PM
آخرین ارسال: arash67

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS