ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرسنجی: آیا شما دریافت وام را توصیه می کنید؟
بلی، توصیه می کنم.
خیر، توصیه نمی کنم.
بسته ب شرایط ممکن است توصیه کنم یا نکنم.
نظری ندارم!
[نمایش نتایج]
توضیح: این یک نظرسنجی عمومی است. کاربران میتوانند گزینه انتخابی شما را مشاهده کنند.

وام بگیرم؟‌ وام نگیرم؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:16 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: yu3f
آخرین ارسال: habib tousi
پاسخ: 18
بازدید: 3935

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 3.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وام بگیرم؟‌ وام نگیرم؟
06-22-2013, 02:34 AM
ارسال: #11
RE: وام بگیرم؟‌ وام نگیرم؟
من خودم به شخصه با وام موافق نیستم بازپرداختهای ماهیانش باعث فشار عصبی میشه و همین استرس و نگرانی از توانایی آدم کم میکنه و کارایی رو پایین میاره . یک فرد هیچگاه سرمایش از صفر کمتر نمیشه مگر در دو حالت : 1- چک 2- وام . امیدوارم کسی تجربه نکرده باشه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-22-2013, 01:58 PM
ارسال: #12
(06-22-2013 02:34 AM)hamid1231366 نوشته شده توسط:  من خودم به شخصه با وام موافق نیستم بازپرداختهای ماهیانش باعث فشار عصبی میشه و همین استرس و نگرانی از توانایی آدم کم میکنه و کارایی رو پایین میاره . یک فرد هیچگاه سرمایش از صفر کمتر نمیشه مگر در دو حالت : 1- چک 2- وام . امیدوارم کسی تجربه نکرده باشه .

آقا حمید عزیز، اتفاقا یکی از راه های پیشرفت، سرمایه گذاریه. وام هم به نوعی سرمایه گذاری و شراکت بانک (که در واقع پول صاحبان حسابه) در کسب و کار شماست. چه بهتر که قرض الحسنه باشه Smile
به علاوه اگر استرس کافی (نه خیلی زیاد) نداشته باشی، کمتر خودت رو ملزم به بازپرداخت اقساط میدونی و به نوعی مانع تلاش مضاعف میشه
محض اطلاع؛ در بحث اقتصاد کلان هم، مهمترین عامل رشداقتصادی کشورها سرمایه گذاریه به ویژه سرمایه گذاری خارجی و تکنولوژییک

واقع بین باش، قدم های بلند بر ندار، خیلی زیاد تو این سایت و اون سایت دنبال راه حل نباش، راه حل درون خودته، از دیگران مشاوره بگیر اما تصمیم آخر مال خودت باشه، تنبلی نکن، خودت رو با بهانه های الکی گول نزن، بدون سختی به خوشی نمیرسی، اصلا قبول داری خیلی داری وقت هدر میدی!؟
کمکی باشه که ازم بر بیاد در خدمتم
06-26-2013, 10:58 AM
ارسال: #13
با توجه به نرخ تورم بالا و كاهش ارزش پولي در كشور عزيزمون بايد بگم وام خيلي خوبه .البته اگه در جهت سرمايه گذاري استفاده بشه . در مورد خريد كالا هم بايد بگم بازم سود آوره!!!!!!
07-04-2013, 11:13 AM
ارسال: #14
سلام

دوستان من بیشترازهمه شماها درگیر وام بودم.تجارب من:

1-وام بذای خرید ماشین گرفتم وضررکردم.

2-وام برای خرید خونه گرفتم وسود کردم.

3-الان خونه ای راپیش خرید کردم که ماهیانه 2.5باید قسط بدهم.درآمد من حول وحوش 1تومن هستش.می خوام وام بگیرم باقسط 600تومن.بدهم جای 2.5.درعوضش مدتی بعدخونه دارمی شم دریک نقطه بسیارخوب شیراز.خوب معلومه که باید بیشترکارکنم.

بسم الله الرحمن الرحیم

bashla(باشلا)یعنی شروع کن
07-15-2013, 08:53 PM
ارسال: #15
بنظر من:در صورتی که گرفتن وام،منجر به افزایش درآمد بشه،طوریکه علاوه بر سود و اقساط وام،درآمدزایی کنه،کاملا منطقیه.و در غیر این صورت،معمولا به صرفه نیست.
07-22-2013, 11:21 AM
ارسال: #16
(06-22-2013 02:34 AM)hamid1231366 نوشته شده توسط:  من خودم به شخصه با وام موافق نیستم بازپرداختهای ماهیانش باعث فشار عصبی میشه و همین استرس و نگرانی از توانایی آدم کم میکنه و کارایی رو پایین میاره . یک فرد هیچگاه سرمایش از صفر کمتر نمیشه مگر در دو حالت : 1- چک 2- وام . امیدوارم کسی تجربه نکرده باشه .

خیلی مواقع خیلی چیز ها باعث فشار عصبی میشه. مثلا شما یک خانواده ۳ نفره دارید. شما، همسرتان و یک کودک دلبند. اما خودرو ندارید. برای تمام رفت و آمد ها باید یا از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید یا از کرایه خصوصی وسایل حمل و نقل. به جرات ب شما قول میدهم ک فشار عصبی ک این مورد برای شما خواهد داشت ده ها برابر بیشتر از فشار عصبی است ک درمورد بازپرداخت وام خرید خودرو خواهید داشت.
نکته مهم تر اینکه در صورتی که شما برای دریافت وام، نحوه استفاده از اون و نحوه بازپرداختش تفکر کرده باشید و برنامه داشته باشید تقریبا می تنید بدون فشار عصبی از وامتون لذت ببرید Wink Yosef.gif
در مورد سرمایه هم ، چرا میشه. تصور بفرمایید شما ماهی ۱ میلیون تومان درآمد دارید. ۱ میلیون تومان هم پس انداز دارید. می خواهید گوشی نو بخرید. می روید یک آیفون ۵ می خرید ۲ میلیون و ۲۰۰-۳۰۰ هزارتومان. خب پس شما مجبورید ۲۰۰-۳۰۰ هزارتومان هم یا قرض کنید یا نسیه بگیرید. تازه قطعا از ۱ میلیون تومان درآمد شما بخش ثابتی صرف هزینه ها باید میشد از قبیل اجاره خانه، خوراک، رفت و آمد و ... . پس نه تنها صفر شدید بلکه منفی هم شدید. Smile یکی از توانایی های بشر از دست دادن و اصطلاحا ب باد دادن سرمایه است Wink

(06-22-2013 01:58 PM)advisor نوشته شده توسط:  

آقا حمید عزیز، اتفاقا یکی از راه های پیشرفت، سرمایه گذاریه. وام هم به نوعی سرمایه گذاری و شراکت بانک (که در واقع پول صاحبان حسابه) در کسب و کار شماست. چه بهتر که قرض الحسنه باشه Smile
به علاوه اگر استرس کافی (نه خیلی زیاد) نداشته باشی، کمتر خودت رو ملزم به بازپرداخت اقساط میدونی و به نوعی مانع تلاش مضاعف میشه
محض اطلاع؛ در بحث اقتصاد کلان هم، مهمترین عامل رشداقتصادی کشورها سرمایه گذاریه به ویژه سرمایه گذاری خارجی و تکنولوژییک
قسمت پررنگ شده یکی از نکات خیلی مهم در عرصه موفقیت هست Smile

(06-26-2013 10:58 AM)serdar نوشته شده توسط:  با توجه به نرخ تورم بالا و كاهش ارزش پولي در كشور عزيزمون بايد بگم وام خيلي خوبه .البته اگه در جهت سرمايه گذاري استفاده بشه . در مورد خريد كالا هم بايد بگم بازم سود آوره!!!!!!

کاملا درست می فرمایید. البته در سرمایه گذاری هم می تونه وام دریافت شده از بین بره و فرد متحمل ضرر بشه. چ بسا کسانی ک با دریافت وام و خرید دلار ب فکر سود بودند ک ناگهان ضررهای وحشتناک کردند.

(07-04-2013 11:13 AM)bashla نوشته شده توسط:  سلام

دوستان من بیشترازهمه شماها درگیر وام بودم.تجارب من:

1-وام بذای خرید ماشین گرفتم وضررکردم.

2-وام برای خرید خونه گرفتم وسود کردم.

3-الان خونه ای راپیش خرید کردم که ماهیانه 2.5باید قسط بدهم.درآمد من حول وحوش 1تومن هستش.می خوام وام بگیرم باقسط 600تومن.بدهم جای 2.5.درعوضش مدتی بعدخونه دارمی شم دریک نقطه بسیارخوب شیراز.خوب معلومه که باید بیشترکارکنم.
البته من برای خرید ماشین هم وام گرفتم سود کردم.
نمیتوان به صورت مطلق گفت ک در چ زمینه ای دریافت وام خوب است در چ زمینه ای بد.

(07-15-2013 08:53 PM)negin 30 نوشته شده توسط:  بنظر من:در صورتی که گرفتن وام،منجر به افزایش درآمد بشه،طوریکه علاوه بر سود و اقساط وام،درآمدزایی کنه،کاملا منطقیه.و در غیر این صورت،معمولا به صرفه نیست.

این یکی از ایده عال ترین حالت های ممکنه است. در صورتیکه این اتفاق بیافتد فرد قطعا موفق خواهد بود.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

جمع بندی
دریافت وام در صورتی که با برنامه ریزی باشد خوب است.
برنامه ریزی عبارت است از:
  • برنامه ریزی برای نحوه دریافت وام
  • برنامه ریزی برای نحوه خرج کردن وام
  • برنامه ریزی برای بازپرداخت وام (اقساط)

پ.ن۱: جمع بندی فوق صرفا براساس تجربیات بنده است و ممکن است از نظر هر شخصی صحیح یا غلط باشد.
پ.ن۲: بنده فقط وام های قرض الحسنه بدون کارمزد و یا با کارمزد نهایتا ۴ درصد را توصیه می کنم. هرچند در بعضی شرایط وام هایی با کارمزد های بالاتر هم می تواند مفید فایده باشد. اما به صورت عام ضرر در وام هایی با کارمزد پایین کمتر است (تجربه شخصی)

موفق و پایدار باشیم Yosef.gif

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
11-26-2013, 06:52 PM
ارسال: #17
گاهی وقتا مجبوری که واسه کاری وام بگیری.ولی خوب اگه بتونی با قرض از دوستا و اشناها یا اصلا مستقلا و بدون قرض یه کاری رو شروع کرد که عالی میشه.
11-26-2013, 08:28 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2013 08:29 PM، توسط habib tousi.)
ارسال: #18
وام اگه بجا استفاده بشه بسیار خوبه و حتی میتونم بگم ک بعضی وام ها مثل ی هدیه میمونن و بیشتر شبیه ی پول مفت هستش تا وام ب شرطی ک درست استفاده بشه و بتوان با وام کارکرد و بالاتر از سود و تورم درامد کسب کرد
من 2 میلیون وام گرفتم و 500تومان هم پول خودمو نگه داشتن و جمعا مبلغ 2/500/00 بهم دادن
قرارداد 2 میلیون بود با سود 15 % و 30ماهه.حالا چطور باید حساب بشه؟در حالی ک500 از این 2/500/000 از خودمه.چطور باید محاسبه بشه؟

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تلوزیون یا وام raspina0 3 956 08-04-2014 08:01 AM
آخرین ارسال: raspina0

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS