ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
توليد سس زمان کنونی: 09-24-2025, 03:56 AM |
|||||||
|
توليد سس
|
03-21-2013, 10:23 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
توليد سس
سلام
سالهاست كه توي خونواده ما سس براي مصرف خودمون درست ميكنيم اين سس نميدونم كي به مادربزرگم ياد داده بود. قبلا نميدونستم بهش سس ميگن بعد از اينكه سس مهرام اومد فهميديم سس هست. خيلي خوشمزه تر از اونايي كه توليد ميشه هست 4 سال پيش يك فكر تجاري به مغزم زد و با يك ساندويجي قرار داد بستم كه سس روزانه اش من بدم و استقبال خوبي شد بطوريكه فروشش چندين برابر شد اما سرم كلاه گذاشت و باهام قرار داد بسته بود كه به ساندويجي ديگه اي ندم براي همين فروش من زياد نميشد اما سودش خوب بود بعد كه قانون كه توي بهداشت تصويب شد كه ديگه هيچ ساندويجي حق نداره از سس فله اي استفاده كنند منم ديگه نتونستم بفروشم. الان چند مدتي كه توي فكرشم اما بودجه زيادي ندارم الانم مغازم ديگه بستم و ديگه كاري ندارم ميخواستم بدونم ايا ميتونم از يك كارگاه كوچك براي توليد استفاده كنم يا نه؟ حداقل چقدر بايد سرمايه جور كنم؟ يك عيب ديگه هم اين سس داره كه بيش از چند روز نميشه نگهش داشت و بايد استفاده بشه بنظرم بايد مواد نگهدارنده بهش اضافه بشه در اونصورت ممكنه مزه اش فرق كنه؟ تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
03-21-2013, 10:30 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: توليد سس
سلام
بحث سس کلا تو صنعت غذا بحث جالبیه خیلی از فست فودها بودن که با سس هاشون ابتکار رو در دست گرفتن و موفق شدن فکری که به نظرم میرسه اینه که بری رو روش های بسته بندی کار کنی تو سایت آپارات به عنوان تبلیغ چند دستگاه رو فیلمایی ازش گذاشتن که فکر کنم به دردت بخوره در مورد اینکه چند روز بیشتر نمیمونه خب سسه دیگه باید رو فرمولش کار بشه و نگهدارنده زد که باید هی باهاش کار کنی تا یه طعم و زمان مناسب بهت بده در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
گارگاه توليد فرش دستباف | mortezapitt | 9 | 2,246 |
12-07-2013 06:50 PM آخرین ارسال: manpoldarmisham |
|
توليد پوشاك | alisabor | 8 | 2,164 |
05-22-2013 03:02 PM آخرین ارسال: بابایی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان