ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سلام (مشاوره جهت کارافرینی) زمان کنونی: 09-24-2025, 08:21 PM |
|||||||
|
سلام (مشاوره جهت کارافرینی)
|
01-24-2013, 05:11 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام (مشاوره جهت کارافرینی)
سلام
من چندین ماهه تو این سایت عضو شدم و تاپیکای زیادی رو خوندم و حتی با بعضی از اعضایی که شماره تماس داشتن تماس گرفتم الان اولین پستم رو می خوام بذارم و اونم مشاوره جهت کارافرینی هست من چندتا ایده دارم که الان میخوام یکیش که خیلی خوب جلو رفتم داخلش رو بهتون معرفی کنم و بهتر بگم میخوام اگر کسی اشنایی داره کمکم کنه.... تولید کربنات کلسیم.... مصارف خیلی زیادی داره من کانی این ماده رو به مقدار فراوون دارم و خط تولیدش رو هم پیدا کردم که چه چیزایی نیازه و چون تقریبا با تجهیزاتش اشنایی دارم قیمتاشم البته واسه 1 ماه پیش هست بیرون اوردم و ..... الان من فقط نمیدونم اگر راه اندازی کنم و به تولید برسم کجا این ماده تولیدی من رو میخرن تو اینترنت هم سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیمد البته این ماده تولیدی علاوه بر مصرف داخل صادراتی هم هست از دوستان اگر کسی رو اشنا به این مورد میشناسین ممنون میشم شماره تماسی چیزی ازشون بهم بدین یا اگر ممکنه و اشنایی دارین همینجا راهنمایی کنین ![]() ممنون از همه |
|||
01-24-2013, 05:20 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سلام (مشاوره جهت کارافرینی)
راستی دوستان یه 100 میلیونی هم کم دارم میشه راهنماییم کنین راجع به طریقه گرفتن وام.....
البته 100تا رو میتونم با شراکت با یکی از دوستان حل کنم ولی میخوایم اگر بشه وام بلند مدت هم بگیریم..... واینکه اگر کسی اشناس به موضوع ممنون میشم بگه این کار به صرفه هست ...؟ البته تو مطالعات اولیه به نظرم خوب بوده ولی اولین کار تولیدیم هست میترسم ضرر شدید کنم و.. تا الان سر کار دولتی بودم که اومدم بیرون..... |
|||
01-24-2013, 05:34 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
اولین مسئله در اینکار بازاریابی است. تا بازاریابی نکرده باشید(چه در ایران و چه در خارج ) به هیچ عنوان وارد تولیذ نشوید.شرکتهائی هستند که در رابطه با این مسئله بشما مشاوره می دهند و مبلغی را یا نقدی و یا پس از تولید درصدی میگیرند و هم راهنمائی میکنند و هم بازاریابی و فروش ماده تولیدی.(سرچ در جستجوگرها).
برای وام به هر بانکی مراجعه فرمائید در ازای وثیقه این مبلغ را بشما می دهند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-25-2013, 12:34 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام مشخصات معدن ,مالکیت آن,و موارد دیگر را برای من بفرست یک ارزیابی کنم.iranabc@yahoo.com
|
|||
01-25-2013, 12:41 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
معدن آهک دارین ؟
به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
01-25-2013, 10:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-25-2013 10:08 PM، توسط hamed_hgh.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
نه دوست عزیز ولی اطراف شهرم معادن زیادی وجود داره....
(01-25-2013 12:34 PM)iranabc نوشته شده توسط: سلام مشخصات معدن ,مالکیت آن,و موارد دیگر را برای من بفرست یک ارزیابی کنم.iranabc@yahoo.com دوست عزیز email شد... (01-25-2013 12:41 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: معدن آهک دارین ؟ نه دوست عزیز ولی اطراف شهرم معادن زیادی وجود داره.... |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مشاوره به یک سرباز !! | mr-amiri | 5 | 2,311 |
08-04-2019 02:20 PM آخرین ارسال: Goldsiteclick |
|
مشاوره در زمینه فروشگاه پوشاک | pishbar | 7 | 2,796 |
02-12-2015 11:58 PM آخرین ارسال: bastarkhaki |
|
سلام منو۱۷سالمه می خواستم بپرسم که چه شغل آزادی بهتره پردرآمد تره؟ | oxijon | 19 | 5,688 |
02-11-2014 10:32 AM آخرین ارسال: everything |
|
راهنمایی جهت پخش کاغذ A4 | Ali 59 | 6 | 3,667 |
11-07-2013 01:04 AM آخرین ارسال: esijm |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان