ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اماده مردن هستي؟؟ زمان کنونی: 09-24-2025, 04:13 AM |
|||||||
|
اماده مردن هستي؟؟
|
12-12-2012, 04:17 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اماده مردن هستي؟؟
ميگن ادما بر اثر اينكه خيلي از ذهنشون كار نمي كشند وقتي روي يك مسئله اي متمركز ميشن از خيلي چيزا دور ميشند و بر همين اساس بيشتر مسائلي كه دور برمون هستند رو به فراموشي ميسپاريم
انگار كه اصلا وجود ندارند. يكي از اين مسائل پايان عمرم مان هست. حال سوال من اينجاست ايا اماده مردن هستي؟؟ نميخوام در اينجا مطالبي رو بنويسيد. و همينطور هدف اين نيست از ديد ناراحت كننده بهش نگاه كرد. هدف جمله زير هست 1 دقيقه ديگر پايان زندگيت فرا ميرسه بهترين استفاده رو ببر كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-16-2012, 02:33 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: اماده مردن هستي؟؟
سئوال بسیار جالبی بود که الان به چشمم خورد.
من حدود 12تا13 سال قبل قبرم را در بهشت زهرای تهران قطعه 36خریداری کرده ام. خودم بالا سر بودم که تمیز کردند و سنگ موقت گذاشتند. می دانید چرا؟ چون حق است. همیشه در هر کاری و تصمیمی تصویر آن در ذهنم خواهد آمد. پس باید زندگی کرد و دانست رفتنی هم هست. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-16-2012, 02:47 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ميدونيد جناب قربانيان چرا اين تاپيك رو زدم
در چند روزگذشته در چند تاپيك بحث ناراحتي پيش اومد و دوستان از همديگر ناراحت شدند چون از انها كوچكتر بودم براي همين مناسب نديدم برمو مستقيم بهشون بگم كه دنيا دو روز هست. برا همين اين تاپيك رو ايجاد كردم. گرچه ما ادما-ادمهاي ثانيه اي هستيم.يك تصويري-فيلمي-اتفاقي- متني رو ميخونيم براي ثانيه اي تلنگري در ما ايجاد ميشه اما نيم ساعت بعدش همه چيز از يادمون ميره و مجدد ميشيم مثل قبل و اين اتفاقات مجدد پشت سرهم رخ ميده. الهی ! کودکان چه معصوم می خندند ، کودکی عطا کن . الهی یا ربی دل بی کینه عطا کن ، دل بی کینه عطا کن خدایم كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-16-2012, 08:37 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
از قدیم گفتن مردن حقه
چه وبه انسان جوری زندگی کنه که همیشه آماده مردن باشه منظورم این نیست که بی انگیزه باشه و منتظر مردن بشینه و تلاش نکنه ها منظورم از لحاظ معنویه چه خوبه همیشه سبک بال باشیم فارغ از گناه و حق الناس و تزویر و ریا و... همیشه آماده روبرو شدن با خدا خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
به آرامی آغاز به مردن میكنی اگر........... | mallarme | 5 | 1,076 |
01-18-2013 02:21 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
روزمره گی،عین مردن است! | صدفی | 0 | 692 |
08-28-2012 04:05 AM آخرین ارسال: صدفی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان