ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مصاحبه با جیم بیلند راجرز
زمان کنونی: 09-23-2025, 01:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: ndm1368
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
پاسخ: 6
بازدید: 2662

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امیتازات : 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07-13-2011, 08:18 PM
ارسال: #1
چگونه پولدار شويم؟

تين نيوز: جيم بيلند راجرز (متولد 19 اكتبر 1942-اهل دموپوليس ايالت آلاباما) يك سرمايه‌گذار آمريكايي و مفسر مالي موفق است كه در حال حاضر در سنگاپور زندگي مي‌كند. او يكي از پديدآورندگان كوانتوم فاند (Quantum Fund)، استاد دانشگاه، نويسنده، مفسر اقتصادي است.

نشرياتي چون تايم، واشينگتن پست و نيويورك تايمز، بارونز فوربز، فورچون، وال استريت جورنال، فايننشال تايمز و بسياري ديگر از نشرياتي كه در زمينه اقتصاد يا فاينانس به فعاليت مي‌پردازند به طور مستمر مقالاتي در مورد وي به چاپ رسانده‌اند. وي خود را پيرو مكتب اتريشي در اقتصاد مي‌داند.

1.آيا هيچ وقت فكر مي‌كرديد كه روزي به جايي كه ‌امروز هستيد خواهيد رسيد؟
خير، من هم مثل تمامي افرادي كه به چنين موقعيتي دست يافته‌اند، غافلگير شده‌ام. من مطمئنا مي‌خواستم كه در زندگي به جاي خوبي برسم و حاضر بودم كه براي آن به سختي كار كنم. من هميشه مي‌خواستم كه زود بازنشسته شوم، ولي هيچ وقت فكر نمي‌كردم كه اين اتفاق قبل از چهل سالگي‌ام به وقوع بپيوندد.
2.وقتي متوجه شديد كه اولين ميليون ثروت خود را به دست آورده‌ايد آيا وسوسه شديد كه كمي كندتر به كارتان ادامه دهيد؟
به روشني روزي را كه ارزش خالص دارايي‌ام به‌ يك ميليون دلار رسيد، به ياد دارم، نوامبر 1977. آن موقع 35 سال داشتم، و مي‌دانستم كه براي انجام كاري كه مي‌خواستم در 37 سالگي – سني كه تصميم گرفته بودم در آن براي ماجراجويي دست از كار بكشم – انجام دهم به بيشتر از اينها نياز دارم.
3.رمز موفقيت شما در چيست؟
من اصلا باهوش‌تر از قسمت اعظمي از مردم نيستم، بلكه انگيزه‌ام براي كار و تحمل سختي، از آنها بيشتر بود. من آماده بودم تا عقل سليم را بيازمايم. اگر همه‌ يك جور فكر كنند باز هم دليل نمي‌شود كه اشتباه نكنند و اگر بتوانيد بفهميد كه همه دارند اشتباه مي‌كنند، به راحتي مي‌توانيد مقدار زيادي پول درآوريد.
4.استراتژي سرمايه‌گذاري شما چيست؟
ارزان مي‌خرم و گران مي‌فروشم. من سعي مي‌كنم كالايي را پيدا كنم كه ارزان باشد و يك تغيير مثبت در حال اتفاق افتادن باشد. سپس به قدري مطالعه و پژوهش مي‌كنم كه قانع شوم درست فكر مي‌كردم. البته آن كالا هم بايد به قدري ارزان باشد كه اگر هم اشتباه كرده باشم خيلي ضرر نكنم. معمولا هر باري كه اشتباه مي‌كنم به اين دليل است كه به‌اندازه‌ كافي بررسي و مطالعه نكرده‌ام.
هيچ وقت ارزش «انجام مسووليت» را دست كم نگيريد. در دهه‌ 1960، جنرال موتورز موفق‌ترين شركت جهان بود. يك روز، يك تحليلگر جنرال موتورز به جلسه‌ هيات مديره رفت و اين پيغام را به آنها داد: «ژاپني‌ها دارند مي‌آيند.» آنها اين حرف وي را جدي نگرفتند. ولي سرمايه‌گذاراني كه مطالعه و بررسي‌هاي خودشان را درست و دقيق انجام مي‌دادند سهام جنرال موتورز خود را فروختند و به جايش سهام تويوتا خريدند.
من در حال حاضر به دنبال خريد هيچ سهامي نيستم. ولي اگر چيزهايي وجود داشته باشند كه در حال حاضر از لحاظ ارزشي دست كم گرفته شده باشند، برخي كالاهاي اوليه و برخي از ارزها هستند.
5.بهترين سودي كه كرديد كي و چگونه بود؟
كوانتوم فاند. وقتي در سال 1970 شركت را تاسيس كرديم، من تنها 600دلار ته جيبم داشتم. بعد از 10 سال دارايي ما 4200 برابر شده بود.
6.آيا مي‌خواهيد آنقدر ادامه دهيد تا بالاخره سقوط كنيد؟
خير. اين روزها من ساعات بسيار كمي از روز را صرف كار مي‌كنم، چرا كه دو دختر كوچك دارم و مي‌خواهم بيشترين وقت ممكن را با آنها بگذرانم. هر دو دختر ما دايه‌‌اي چيني دارند و زبان چيني را به خوبي صحبت مي‌كنند. براي نسل آنها، انگليسي و چيني مهم‌ترين زبان‌ها خواهند بود.
7.آيا هيچ حقوق بازنشستگي داريد؟
من حقوق بازنشستگي ندارم و اميدوارم كه نيازي به آن نداشته باشم. من دارايي‌هايم را جمع كرده‌ام و با استفاده از آنها زندگي مي‌كنم.
8.چه فعاليت‌هايي در زمينه‌هاي خيريه انجام مي‌دهيد؟
من به دانشگاه‌ها و دانشجويان و دانش‌آموزان سراسر دنيا كمك مالي مي‌كنم و اعتقادم بر اين است كه به جاي دانشگاه‌ها بيشتر به دانشجويان و دانش‌‌آموزان بايد كمك كنم؛ چرا كه آنها بيشتر از مديران و مسوولان به كمك مالي نياز دارند.
9.آيا اهل ولخرجي و افراط هستيد؟
من دوبار به دور دنيا سفر كرده‌ام. بار اول سال 1990 حركت كردم و با موتور سيكلت در22 ماه 6 قاره را در نورديدم. بار دوم كه در سال 1999 شروع شد، من و همسرم در 3 سال، به 116 كشور دنيا سفر كرديم.
10.آيا مي‌خواهيد ثروتتان را به بچه‌هايتان انتقال دهيد؟
من هميشه به اين موضوع فكر كرده‌ام، اگر شما خيلي به بچه‌هايتان پول بدهيد، آنها را لوس مي‌كنيد. من وصيت نامه‌ام را طوري تنظيم كرده‌ام كه تا سن سي سالگي شان چيز زيادي بهشان نرسد.
من به دانشگاه‌هايي چون ييل و آكسفورد رفته‌ام و تعداد زيادي از بچه‌هاي افراد ثروتمند را ديده‌ام كه هيچ‌وقت نيازي به كار و سختي كشيدن نداشته‌اند. من مي‌خواهم كه بچه‌هايم تحصيلات خوبي داشته باشند و محيط كار را تجربه كرده باشند.
تحصيلات و لزوم به كار كردن زندگي مرا عوض كرد و مرا از مرداب آلاباما به اقيانوس جهان پرتاب كرد.
11.در هنگام ركود مردم با پول‌هايشان بايد چه كار كنند؟
روي چيزهايي سرمايه‌گذاري كنيد كه از آنها سر در مي‌آوريد. اشتباهي كه بيشتر مردم مرتكب مي‌شوند اين است كه بنا به حرف مجلات و برنامه‌هاي تلويزيوني سرمايه‌گذاري مي‌كنند.
بسياري از مردم در مورد چيزهايي اطلاعات زيادي دارند و بايد روي همان چيزها سرمايه‌گذاري كنند. اين شيوه‌‌اي است كه آدم را ثروتمند مي‌كند.
شما با سرمايه‌گذاري روي چيزهايي كه هيچ در مورد آنها نمي‌دانيد، هيچ سودي نخواهيد كرد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-13-2011, 08:59 PM
ارسال: #2
RE: مصاحبه با جیم بیلند راجرز
درسی بزرگ از این مطلب خوب :
ارزان مي‌خرم و گران مي‌فروشم. من سعي مي‌كنم كالايي را پيدا كنم كه ارزان باشد و يك تغيير مثبت در حال اتفاق افتادن باشد. سپس به قدري مطالعه و پژوهش مي‌كنم كه قانع شوم درست فكر مي‌كردم. البته آن كالا هم بايد به قدري ارزان باشد كه اگر هم اشتباه كرده باشم خيلي ضرر نكنم. معمولا هر باري كه اشتباه مي‌كنم به اين دليل است كه به‌اندازه‌ كافي بررسي و مطالعه نكرده‌ام.
هيچ وقت ارزش «انجام مسووليت» را دست كم نگيريد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-14-2011, 11:50 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-14-2011 11:50 AM، توسط mostafa ghobadi.)
ارسال: #3
(07-13-2011 08:59 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  درسی بزرگ از این مطلب خوب :

اقای قربانیان احسنت به این نکته بینی شما
واقعا درست است. استراتژی معاملاتی ما چیست؟

(07-13-2011 08:59 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  درسی بزرگ از این مطلب خوب :

اقای قربانیان احسنت به این نکته بینی شما
واقعا درست است. استراتژی معاملاتی ما چیست؟

[تصویر: start.gif]
07-14-2011, 12:15 PM
ارسال: #4
"اگر همه‌ يك جور فكر كنند باز هم دليل نمي‌شود كه اشتباه نكنند و اگر بتوانيد بفهميد كه همه دارند اشتباه مي‌كنند، به راحتي مي‌توانيد مقدار زيادي پول درآوريد."
"شما با سرمايه‌گذاري روي چيزهايي كه هيچ در مورد آنها نمي‌دانيد، هيچ سودي نخواهيد كرد"

این دونکته هم به نظر من جالب رسید.

ممنون مطلب خوبی بود.

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
07-14-2011, 03:13 PM
ارسال: #5
عالی بود. برداشت عزیزان راهگشای آینده روشنشان است.موفقتر باشید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-15-2011, 11:15 AM
ارسال: #6
مطلب فوق العاده جالبی بود.ارزش چندبار خواندن را داشت مرسی نوید جان!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آشنایی با رابرت کیوساکی samiar afshari 1 871 03-29-2015 02:18 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  مصاحبه اختصاصی با آلبرتو کایرو sherafati 1 1,218 08-01-2014 11:39 AM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  با ثروتمند ترین مرد جهان آشنا شوید MARYAR 3 1,777 03-07-2013 09:26 AM
آخرین ارسال: صابری
  فایل صوتی مصاحبه با کامران الهیان-میلیاردر خلاق ایرانی در زمینه تکنولوژی Mind 6 3,551 01-17-2013 09:39 PM
آخرین ارسال: صابری
  آیا مخترع موس، با محصول ابداعی خود تبدیل به فرد ثروتمندی شد؟ امیر مرادی فر 1 1,274 07-11-2012 08:35 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد
  گفتگویی با شایان شلیله : تولید کننده ی ایمیل هستم! sherafati 0 1,092 04-18-2012 04:37 PM
آخرین ارسال: sherafati
  يك ميلياردر با روش فروش كالاهاي ارزان سعید.کرمی 25 5,193 04-16-2012 12:27 AM
آخرین ارسال: مسعود کوچولو
  مصاحبه با مایکل دل، میلیاردر دیپلمه! صدفی 1 1,270 04-13-2012 11:20 PM
آخرین ارسال: sherafati
  مصاحبه با پیر امیدیار صاحب سایت حراجی eBay صدفی 0 2,838 04-13-2012 10:46 PM
آخرین ارسال: صدفی
Question مصاحبه با "جاستین هونگ"، کارآفرین برتر از امریکا MARYAR 2 1,815 01-21-2012 10:30 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  با‌هوش‌ترین میلیاردر جهان mehdi098 1 1,344 01-06-2012 02:55 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  ثروتمندترین مرد جهان با هر نفس ۶۵۰ دلار به ثروتش افزوده می شود!! کامیار کاظمی 9 2,763 12-25-2011 07:09 AM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  با میلیاردرهای جهان عرب آشنا شوید ndm1368 0 905 07-14-2011 08:10 PM
آخرین ارسال: ndm1368
  مصاحبه‌ای خواندنی با بیل گیتس کامیار کاظمی 2 2,131 06-14-2011 10:22 PM
آخرین ارسال: mas

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS