ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
بنرهای الکترونیکی تبلیفاتی زمان کنونی: 09-24-2025, 11:30 AM |
|||||||
|
بنرهای الکترونیکی تبلیفاتی
|
08-23-2012, 11:37 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
بنرهای الکترونیکی تبلیفاتی
در شهرهای بزرک بنرهای الکترونیکی بزرگی نصب شده که که کار تبلیغات رو انجام میده.از دوستان کسی خبر داره چطور میشه حق امتیاز یکی از اونها را داشت .به شهردای ربط داره؟ کسی رو این موضوع کار نکرده؟ |
|||
08-23-2012, 11:58 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: بنرهای الکترونیکی تبلیفاتی
آیا منظورتان تلویزیون های شهری است ؟
هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
08-24-2012, 12:37 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: بنرهای الکترونیکی تبلیفاتی | |||
08-24-2012, 12:50 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(08-24-2012 12:37 AM)yasna5800 نوشته شده توسط:دوست عزیز این نوع تبلیغات شهری از جدید ترین و سود آورترین نوع تبلیغات بشمار می رود که به خاطر حساسیتی که از طرف شهر داری ها روی این نوع تایلو های شهری وجود دارد طبیعتاً سخت گیری های خاصی هم روی آنها می شود .(08-23-2012 11:58 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: آیا منظورتان تلویزیون های شهری است ؟ برای احداث این نوع تابلو ها باید به شهر داری ها مراجعه کنید در حقیقت پروسه مجوز تمام بیلبوردهای شهری از طریق شهرداری ها و شورای شهری پیگیری می شود و به شرکتهای تبلیغاتی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد داده می شود . البته تا جایی که شنیده ام این نوع تابلو ها پس از احداث توسط شما بعد از مدت معینی به مناقصه گذاشته می شود که خود شما هم باید در آن شرکت کنید . هزینه های بالای ساخت و مخصوصاً شرایط مجوز و باند بازی شرکتها تقریباً توان مقابله را از افراد عادی می گیرد اما شما می توانید در مکانهای داخلی پاساژها و یا مراکز خاص چون نمایشگاه ها و پمپ بنزین ها به عقد قرارداد داخلی و احداث این نوع تابلو ها اقدام کنید . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
08-24-2012, 08:19 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام
در اکثر این تلویزیون های شهری لابلای تصاویری که پخش میشود کانون تبلیغاتی صاحب آن به همراه آدرس و شماره تلفن مکرراً پخش میشود شما میتوانید با شماره آنها تماس گرفته و اطلاعاتی در این رابطه کسب کنید. البته این در صورتی هست که شما بخواهید تبلیغات کسب و کار خود را در آنجا انجام دهید. اما اگر خودتان قصد احداث چنین دستگاهی دارید باید کانون تبلیغاتی دارای مجوز داشته باشید بعد موقعیت و مکان مناسب نیز پیدا کنید و به شهرداری محل پیشنهاد بدهید. البته همانطور که آقای رضائی گفتند هزینه خرید تجهیزات،نصب و نگهداری این تلویزیونها بسیار بالاست و کار هر کسی نیست! . ![]() ![]() |
|||
08-24-2012, 10:44 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
تبلیغات گرفتن از شرکت ها برای این نمایشگر ها کار راحتی نیست (بد تبلیغ می دهند)
|
|||
08-24-2012, 10:44 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-24-2012 10:48 AM، توسط M3HDI.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
تلویوزیون های تبلیغاتی شهری متشکل از چندین قاب فلزی با سوراخکاری دقیقه ( به منظور نصب پنل های ال ای دی)
تلویزیون های شهری مشهد (16 و 9 قابه) رو حدود 6 سال پیش تولیدی ما برای پیمانکار شهرداری ساخت که اون زمان اگر خاطرم باشه هر قاب حدود 200 تا 300 هزار فقط هزینه سوراخکاری های واتر جتش شد که ال ای دی هاش به صورت پنلی و در هر قاب نزدیک 20 تا 30 پنل پیچ می شد برای اجاره هم یه سر به شهرداری منطقه بزنید مطمئنا اگر دست پیمانکار نباشه ، راهنماییتون می کنن مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
08-24-2012, 10:48 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-24-2012 10:56 AM، توسط yasna5800.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(08-24-2012 08:19 AM)Delta.H نوشته شده توسط: سلامسلام ممنون از راهنمایی شما ،آره خودم می خوام راه اندازی کنم مجوز را ارشاد میده یا صنف؟ (08-24-2012 10:44 AM)M3HDI نوشته شده توسط: تلویوزیون های تبلیغاتی شهری متشکل از چندین قاب فلزی با سوراخکاری دقیقه ( به منظور نصب پنل های ال ای دی)سلام در شهر مد نظر من هنوز این تابلو ها نصب نشده که بخوام اجاره اش کنم.فکر می کنید بر آورد اولیه ساخت یه تابلو نسبتا بزرگ چقدر میشه؟تکنولوژی جدید چی هست؟تا چند سال جواب میده؟ |
|||
08-24-2012, 11:55 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-24-2012 11:55 AM، توسط M3HDI.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
ما صرفا تابلوهای فلزیش رو آماده کردیم
خرید و نصب پنل ها رو خود پیمانکار انجام می داد ، شما قیمت پنل ها رو بگیر قیمت هر قاب فلزی 2 در 1 متری رو حدود هشتصد هزار فرض بگیرید بعد نسبت به اندازه مد نظر به هزینه تخمینی برسید مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
08-24-2012, 01:11 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-24-2012 01:19 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
[/quote]
سلام ممنون از راهنمایی شما ،آره خودم می خوام راه اندازی کنم مجوز را ارشاد میده یا صنف؟ [/quote] سلام در شهر مد نظر من هنوز این تابلو ها نصب نشده که بخوام اجاره اش کنم.فکر می کنید بر آورد اولیه ساخت یه تابلو نسبتا بزرگ چقدر میشه؟تکنولوژی جدید چی هست؟تا چند سال جواب میده؟ [/quote] 1- شما ابتدا باید یک شرکت تبلیغاتی داشته باشید که مجوز اون را از ارشاد می گیرید. که خودش چند ماهی دوندگی داره ، داشتن رشته تحصیلی مرتبط و یا سابقه کاری با بیمه و .... هم از الزامات اون هست 2- بعد با مجوز تشریف می برید شهرداری (ارگان های دیگه هم تایید می خواد) و یک محل و مجوز احداث را می گیرید. شهرداری به صورت ماهانه از شما اجاره دریافت می کنه و هزینه احداث هم به عهده خودتون هست . معمولا مناقصه هم برگزار می شه و شما و هر کس دیگه ای که دوست داره هم می تونه تو اون مناقصه شرکت کنه و نرخ بالاتر بده . یعنی ممکنه دوندگی ها و راضی کردن شهرداری را شما بکنید و بعد یکی از راه برسه و نرخ بالاتر از شما بده 3- اگه خودتون می خواهید بسازید که هیچ خودتون براورد هزینه تابلوی اصلی را بکنید نصب دو سه عدد کولر گازی ، آب بندی تابلو ، داربست بندی مخفی داخل پست تابلو برای تعمیرات مرتب و ظاهر زیبا را هم در هزینه تابلو لحاظ کنید 4- هزینه برق تجاری ، هزینه انشعاب اون هم هست 5- می تونید شهرداری را راضی کنید به جای اجاره محل براش آگهی پخش کنید ، مثلا 30 درصد ساعت کاری را به شهرداری اختصاص بدید 6- برای تک تک آگهی هایی که می خواد پخش بشه باید مجوز پخش از ارشاد بگیرید 7- حالا همه این کارها را که کردید می تونید برید دنبال بازاریابی از شرکت های بزرگ ، انشالله که بتونید در جواب ایراد های بنی اسرائیلی و انتظارات تخفیفات محیر العقول اونها تابلو را برای 5 سال اول حفظ کنید پیروز باشید یک موضوع دیگه اینکه آگهی هر محصول یا شرکتی را نمی توانید پخش کنید و خود اون شرکت و محصول هم باید دارای شرایطی باشه که از اداره ارشاد خودتون پرس و جو کنید |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
برنامه ونرم افزار ساخت کتاب الکترونیکی | mteam | 24 | 5,505 |
05-10-2012 02:03 PM آخرین ارسال: mteam |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: