ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
3 اشتباهی که قاتل کسب و کار شماست زمان کنونی: 09-23-2025, 05:10 PM |
|||||||
|
3 اشتباهی که قاتل کسب و کار شماست
|
06-17-2011, 11:40 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
3 اشتباهی که قاتل کسب و کار شماست
برای اینکه کسب و کاری را شروع کنید و از آن مهم تر ادامه دهید و مهمتر از همه در آن موفقیت کسب کنید، نیازمند دانستن مجموعه ای از بایدها و نبایدها هستید.
معمولا در مورد بایدها زیاد صحبت می شود، اما کمتر پیش می آید که در مورد نبایدها و اشتباهات بحثی به میان آید. در اینجا از 3 اشتباهی خواهیم گفت، که قاتل خاموش کسب و کار شماست: 1. مدیریت نامناسب: شرکت یا سازمان به مکانی اطلاق می شود که گروهی از مردم زیر سقف آن در حال انجام کارهای خود هستند، اما این افراد به ندرت، اگر نگوییم هرگز، به سمت یک هدف واحد حرکت می کنند. مدیری که نتواند هدف و منظور خود را به خوبی به کارمندانش منتقل کند، باعث سرخوردگی آنان شده و به این ترتیب به راحتی موجبات نابودی کسب و کار را فراهم می کند. 2. از خود راضی بودن: وقتی همه چیز در یک کسب و کار خوب پیش رود، مدیران آن به این باور می رسند که همه چیز آرام است و هیچ مشکلی وجود ندارد و نتیجه این آرامش بیش از اندازه رضایت بی حد وحصر از خود می شود که آنهم فرجامی جز شکست در کسب و کار نخواهد داشت. 3. توجه به ظواهر به جای واقعیت: روزی که مدیر یک شرکت به جای تقدیر از عملکرد کارمندانش، سپاسگذار پست و مقامشان شود، به دست خود شرایط را برای از میان برداشتن کسب و کارش میها کرده است. با رعایت همین سه نکته ساده، می توانید ساده تر آنچه فکر می کنید به کسب و کار خود ادامه دهید و در آن به موفقیت برسید. ![]() |
|||
06-18-2011, 01:21 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: 3 اشتباهی که قاتل کسب و کار شماست
یه پیشنهاد به مدیریت سایت داشتم چون نمی دونستم کجا باید مطرح کنم اینجا می گم:
جهت مطالعه و بازدید آخرین و جدیدترین پست های ارسالی توسط کاربران قسمت آخرین ارسالی ها ( یا یه لینک جدید) را طوری طراحی نمایید که آخرین که آخرین تغییرات را با توجه به زمان را نشان بدهد مثلا 24 ساعته گذشته یا آخرین تغییرات از زمان آخرین بازدید کاربر |
|||
06-18-2011, 06:35 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
بخش "آخرین ارسالی ها" این کار را انجام نمیدهد؟
![]() |
|||
06-20-2011, 01:58 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
با تشکر از شما به خاطر راه اندازی و اداره این سایت چون باعث شد که من از زمانی که با اینجا آشنا شدم بتونم بیشتر به هدفهام فکر کنم. اونا رو بیشتر بشناسم. این سایت روحیه انجام این کار و به من داد.
نکته ای که برام خیلی ارزشمنده و بابت اون ازتون سپاس گذاری می کنم همین گذاشتن وقت و زمانیه که شما و بعضی از کاربرا (مثل jahanagah و atreeeshgh -البته من چون تازه اومدم فرصت خوندن همه پست ها رو نداشتم و نوشته های دیگر دوستانو کمتر خوندم- ) صرف اینجا می کنین هست و امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشید. درباره پیشنهادم هم می خواستم بگم که شاید من اشتباه کرده باشم ولی قسمت ( آخرین ارسالی ها ) فقط 10 ارسال آخر را نشان می دهد در صورتیکه اگر دز یک روز مثلا 11 ارسال از سوی کاربران انجام شود ممکن است تعدادی از کاربران یکی از ارسال ها را از دست بدهند. |
|||
06-20-2011, 08:48 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
مرسی از دقت شما.در بالای صفحه اگر بر روی "مشاهده ارسال های جدید | مشاهده ارسال های امروز |" کلیک کنید می توانید تمامی ارسال های مورد نظر را مشاهده کنید!
![]() |
|||
07-09-2011, 03:18 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
توجه به ظواهر به جای واقعیت
من یه عمر بر پایه ی این اصل زندگی کردم که فقط باید به ظواهر توجه کرد . ولی یه مدته که فهمیدن دومین دیوار ذهنی بزرگ من همینه . این دیوار بود که باعث میشد من همیشه شکست بخورم . ولی واقعیت این هست که به طور مثال در صنعت فولاد ، سود 1 کیلو فولاد که از کارخونه ای چند صد میلیاردی بیرون میاد با سود 1 کیلو فولاد که از کارخونه ای ارزون بیرون میاد یکی هست . اون خود فرده که میتونه بیشتر سود کنه یا ضرر بده و ورشکست بشه . نمونه ی بارزش هم کبریت توکلی هست . خدا رحمت کنه صاحب این کارخونه یکی از دوستان پدر بزرگ خدابیامورز من بود . کارش رو از زیر زمین شروع کرد و الان کجاست ؟ عوضش به طور مثال کارخونه ماکارونی سامان ، پارسال از 11 خط تولیدش 4 خط تولید کار میکرد . یا کارخونه ای دیگه تو شیراز ، 4 میلیارد وام گرفت ( + 30% پول اولیه خودش ) یه سال نشده ورشکست شد . یا شرکت های ساختمانی که کار بزرگ از حدشون میگیرند و ورشکست میشوند . ایده ای که الان بهش ایمان دارم اینه : کارت شروع کن ، با هر سرمایه ای میشه میلیاردر شد . ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟ | hadi-rahbord | 0 | 433 |
07-27-2017 05:24 PM آخرین ارسال: hadi-rahbord |
|
آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ | کامیار کاظمی | 30 | 8,036 |
04-12-2015 02:22 AM آخرین ارسال: poldar |
|
عاشقانه کار کردن یعنی شادتر زندگی کردن | mallarme | 29 | 5,664 |
09-03-2013 01:49 PM آخرین ارسال: mane miliarder |