ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مرغ داری زمان کنونی: 09-24-2025, 01:10 AM |
|||||||
|
مرغ داری
|
04-18-2014, 12:46 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مرغ داری
با سلام
از دوستانی که تجربه عملی یا اطلاعاتی در زمینه ی مرغداری دارن خواهشمندم که اینجا به اشتراک بزارن . قصد اجاره یک مرغداری رو با چند تا از دوستانم در استان همدان داریم . با این تفاوت که هیچکدوممون تا حالا مرغداری نداشتیم و نکرده ایم . اگر به نتیجه درست برسیم و فضا یک مقدار برامون شفاف بشه حتما مرغداری رو اجاره میکنیم . به همین علت از شما دوستان عزیز دعوت به همفکری میکنم . در آخر قول میدم که تمام اطلاعات تئوری و عملی که از جا های مختلف جمع کردیم در همین سایت براتون به صورت یکجا بزارم تا دانلود کنین . با تشکر ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است |
|||
04-18-2014, 02:11 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مرغ داری
هر چي كه بخواي بخري بايد قيمت به روز بگيري و پرداخت كني ، از جوجه ، ذرت و سويا گرفته تا اخر ......
وقتي محصول هم اماده شد ، باز بايد زنگ بزني كشتارگاه ببيني چند ميخره ازت ! حالا يا سود ميكني يا ضرر ! ممكنه همه چيز توي طول دوره پرورش ايده ال باشه ، ولي وقتي به فروش برسي كيليويي ٥٠٠ تومن زير قيمت تمام شده ازت بخرن ، بلعكس هم ممكنه ، بعضي اوقات سود زيادي بكني ..... كلاً ريسكش خيلي خيلي بالاست ، بيمه هم چيزي دستت رو نميگيره ، نكته بعد اينه كه شما نهايتا ً يه هفته ميتوني فروش داشته باشي حالا يا قيمت خوبه يا بد ! و بعد از اون تا ٣ ماهه ديگه قيمت هر چي باشه به حال شما فرقي نميكنه ! برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت. |
|||
04-18-2014, 10:07 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ممنونم از همفکریتون .
یه سوال : یعنی بعد از بزرگ شدن مرغ ها فقط یک هفته مهلت هست که اونها رو به کشتار گاه بدیم ؟ اگر ندیم چی میشه ؟ نمیشه مرغ ها رو نگه داشت تا قیمت بهتر بشه ؟ ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است |
|||
04-18-2014, 10:24 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(04-18-2014 10:07 PM)arash1367 نوشته شده توسط: ممنونم از همفکریتون . اون وقت پول دان و نگه داری اضافه می دهید و مرغ سنگین تر هم نمیشه در واقع از یک سنی به بعد بازدهی نداره .نتیجه هم از دادن دان ضرر کردید هم از دوره پرورش بعد عقب افتادید و اگر قیمت تفاوت نکرده باشه ضرر دوبل کردید نهایت ورشکست می روید پیش مرغها با هم گریه می کنید ![]() |
|||
04-18-2014, 11:06 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-18-2014 11:08 PM، توسط arash1367.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
اوه
درسته درسته . ممنون حالا از دوستانی که دستشون تو کاره میخوام بپرسم که راهی هم هست که بشه ریسک رو کمتر کرد یا به عبارتی راه خاصی هست که بشه گرونتر فروخت یا هزینه پرورش رو کاهش داد ؟ ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است |
|||
04-18-2014, 11:11 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
بستگي به رشد جوجه داره ، ولي اگر همه چيز خوب باشه ، بعد از ٤٨ روز ضريب تبديل بالا ميره و اونقدر كه دون ميخوره ، بازدهي نداره ....همون ١ هفته هم من زياد حساب كردم.....
برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت. |
|||
04-18-2014, 11:39 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
پرورش طيور يه كار علميه .....واسه اينكه هزينه توليد كم بشه بايد ضريب تبديل پايين بياري ..... يعني بيشترين بهره وري رو از دون مصرفي داشته باشي ، متاسفانه توي ايران اينكار تجربي انجام ميشه و درصد كمي اطلاعاتي از علمي بودن مراحل پرورش دارن .....مثلاً اگر شما با تكنولوژي روز كار كني و بهترين شرايط رو اعم از رطوبت ، دما ، نور ، اب ، ويتامينهاي لازم و ....واسه جوجه بوجود بياري و در نتيجه مثلا ضريب تبديل رو به ١،٧ برسوني خوب هزينه ي شما خيلي كمتر ميشه، چون معمولا در ايران ضريب تبديل ٢ تا ٢،٢ بدست مياد و اين خيلي بده ، من خودم بهترين ضريب تبديل رو ١،٨ تونستم بدست بيارم .
برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت. |
|||
04-19-2014, 12:27 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز
من قبلانا مرغداری داشتم. واقعا یکی از پرسود ترین مشاغل ایرانه(مرغ گوشتی) ولی خواهش میکنم ودوباره خواهش میکنم با نداشتن تجربه ی قبلی هیچ گاه تو این عرصه پا نگزارید. من رفتم مرغداری دیدم که نه بابا کارش اونقدرا سخت نیست تا این که شروع کردیم. تو 4یا 5دوره دو مورد گازگرفگی داشتم وتقریبا نابود شدیم در حالی که بلفرض ما یه خورده تجربه داریم. کارش با اینکه اونجوری نشون نمیده ولی فوقلعاده حساسه. راهنمایی من به شما اینه که 6ماه برید مرغداری کار کنید. همین. .............................................................. درمورد سوال که فرمودید واسه کشتارگاه اول باید رزرو(نمیدونم درست نوششتم یا نه)کنید. اول دوره میرید کشتارگاه اون موقع برات حساب میکنند که چه وقت بیای واسه تحویل. چون هم زمان دوره ها ی سایر مرغداری ها باهم نیست فکرنمیکنم مشکلی پیش بیاد. کشتارگاهای مجهز راحت میتونند روزی 30هزارمرغ رو پاک کنند. دوره ی رشد مرغ گوشتی با سرایط ایده آل44یا46روزه.یه روز واسه تخلیه 3روز استراحت واسه کارگران و10روز هم پاک سازی.البته این واسه مرغداری های پایین تر از 30هزار قطعه در دوره هستندبالاترشو نمیدونم. اگر مرغداری خیلی فعال باشه راحت تو سال 6دوره مرغ میارید. واسه فروش هم (که عمدی ضربه رو ما خوردیم)فکرکنم الان پیش فروش میکنند. الینطوری هم مرغ دار نمیترسه قیمتا پایین بیاد وهم اون فردی که پیش خرید میکنه در صورت گرون شدن مرغ(نهایتا کیلویی500تومن)میتونه سود کنه. امیدوارمتونسته باشم راهنماییتون کرده باشم. با سپاس |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چه صندوق حساب داری بگیرم؟ | newman222 | 1 | 440 |
01-16-2022 02:56 PM آخرین ارسال: safiregharn |
|
تکنیکهای بسته بندی و نگهداری گوشت مرغ | yasweb | 0 | 657 |
09-22-2015 03:13 AM آخرین ارسال: yasweb |
|
پخش و فروش عمده گوشت مرغ | aminjan | 0 | 1,005 |
09-12-2015 05:38 PM آخرین ارسال: aminjan |