ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
یکی بگه چطوری شرو کنم؟؟؟؟ زمان کنونی: 09-23-2025, 09:13 AM |
|||||||
|
یکی بگه چطوری شرو کنم؟؟؟؟
|
03-03-2014, 02:39 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
یکی بگه چطوری شرو کنم؟؟؟؟
سلام
من تازه لیسانسمو گرفتم گیاهان دارویی. از اونجایی ک دخترم واسه انجام کار خیلی محدودم.تجربه کاریم ندارم.نمیدونم از کجا شرو کنم. حمایت مالیم ندارم.بخاطر همین قدرت ریسکم پایینه.لطفا یکی بگه چطوری شرو کنم؟؟؟؟ |
|||
03-03-2014, 03:58 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: یکی بگه چطوری شرو کنم؟؟؟؟
اول پیشنهاد میکنم حتما به وبسایت سایت دکتر جهانگیری یه سری بزنی هم نکات آموزشی خوبی داره و هم میتونی مشاوره رایگان بگیری.
اما باید بگم زمینه تحصیلی شما یعنی پول. کافیه کمی همت داشته باشی و خوب به پتانسیل شهرستانی که در اون ساکن هستی توجه کنی. حتی میتونی یه مزرعه کوچیک خونگی برای پرورش گیاهان دارویی کمیاب راه اندازی کنی. در برنامه زنده باد زندگی یه خانم مهندسی رو آورده بودند که یکی از شاگردهاش که اون هم خانم بود تونسته بود زعفران رو در گلدان پرورش بده و سود خیلی خوبی هم از اون گلدونش داشت. و یا خبری رو هم شنیده ام که در فردی در 12 متر اطاق تونسته حجم زیادی یونجه برداشت کنه. شما میتونی شروع به پرورش گیاهان دارویی در خانه کنی و حتی این رو آموزش بدی و به صورت کلاسهایی رایگان برای خانم های خونه دار باشه و در کنارش جزوات نگهداری و گلدون ها رو بفروشی. اینجوری هم یه درآمد خوب داری و هم مردم در خونه گیاهان دارویی رو جای این پیچک ها و درختچه های افریقایی نگه داری میکنند، گیاهان دارویی رو که حتی عطرشون برای آرامش اعصاب خوبه. تازه آبی هم که برای آبیاری گیاهان در آپارتمان استفاده میشه به هدر نرفته و خرج محصولی با ارزش افزوده شده. و... تلفن: 09352640432 ایمیل: hormozdi.hooman@gmail.com |
|||
03-03-2014, 11:03 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
با سلام
رشته فوق العاده ایه! اگه حرفه ای کار کنی بی شک موفق میشی! امروزه دنیا داره به سمت گیاهان دارویی میره اطلاعات تون رو در مورد گیاهان دارویی بالا ببرید کارهایی که می تونید انجام بدین 1-فروش گیاهان دارویی 2-کاشت گیاهان دارویی 3-تولید اسانس گیاهان دارویی هر چی اطلاعاتتون قوی تر باشه نتیجه بهتری در پی خواهد داشت روی گیاهانی که برای دیابت-فشار خون-لاغری-اعصاب و آرامش-پوست و مو بیشتر تمرکز کنید براحتی با ایجاد یه فروشگاه و کلینیک گیاهان دارویی به موفقیت بزرگی دست خواهید یافت در ضمن دکتر جهانگیری هم در این زمینه تجربیات زیادی دارند چند روز پیش هم بنده سعادت این رو داشتم که از راهنمایی هاشون استفاده کنم اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
03-03-2014, 12:14 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
خيلي مواقع نياز نيست كه خودمان پول داشته باشيم اگر توانايي راضي كردن افراد مختلف رو داشته باشيم ميتونيم سرمايه هم جذب كنيم.
رو پرورش گل هاي كه فروش خوبي دارند تمركز كنيد(حتي اگر بيرون از رشته تحصيلي تا حدودي هست كمي مطالعه كنيد و واردش بشيد) كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
03-03-2014, 11:20 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام ودرود بی پایان ایزد منان بر شما
امیدوارم شادو پر از انرژی باشید رشته شما خیلی جای کار داره و میتونید توش کارهای زیاد ومتنوعی انجام بدید گیاهان دارویی علاوه بر کاربرد عمومی یعنی بازار عمومی بازر تخصصی هم داره و در پزشکی امیدوارم هرچه زودتر. با توکل بر ایزد منان و تلاش خودتون به یکی از بزرگترین تولید کننده ها تبدیل بشید. ان شا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
03-03-2014, 11:28 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
مرسی از قوت قلبتون به من و پیام صمیمانه ی شما باعث شدید که انرژی منفی زیادی که از اطرافیان گرفتم کمی به سمت مثبت شدن بره . |
|||
03-03-2014, 11:36 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
اره سعی کردم نظر اطرافیانو به خودم و کارم جلب کنم .گفتن کار خوبیه کارت. ولی موقع عمل که میشه بهم اعتماد نمیکنن چون هم دخترم هم سابقه کار ندارم که بدونن از پسش بر میام.هیچکی سرمایشو به یه ادم تازه کار ب این راحتی نمیده!!!! دیگه خودمم مطمین نیستم از پسش بربیام
![]() |
|||
03-03-2014, 11:41 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
ببین اگه خودت میبینی که از پس کار بر میای با سرمایه کم شروع کن و جا نزن و به حرف دیگران هم گوش نده ولی پیشنهاد میکنم قبل از شروع تا اداره کشاورزی شهرتون برو و جویای افراد فعال در شهرتون بشو و ببین در زمینه گیاهان دارویی کی فعالیت میکنه بر جاش و باهاش در رابطه با کار سرمایه اولیه و سود کار و مشتری سوال کن و کلا یه مدت در این مسئله تحقیق و جستجو کن بعدش دیگه اسیدی شروع به کارکن. و مقاوم و امیدوار باش
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
03-04-2014, 12:02 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
چطوری و از کدوم قسمت میتونم از دکتر جهانگیری مشاوره بگیرم؟
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بالاخره فهمیدم چکار کنم | Elahee | 2 | 768 |
11-28-2018 07:47 PM آخرین ارسال: judıo |
|
کدوم یکی از این کارها خوبن؟ | cold_fear1 | 0 | 742 |
11-06-2016 03:05 AM آخرین ارسال: cold_fear1 |
|
به نظرتون چجوری شروع کنم؟ | feriman | 7 | 1,882 |