07-21-2013, 05:07 PM
سلام به همه دوستان انجمنی 
سعی می کنم مختصر و مفید عرض کنم:
پ.ن۱: جلسات مذاکره با صاحبان مشاغل یا در محل آنها و یا در محل دفتر ما (در تهران) برگزار می شود.
پ.ن۲: دوستان علاقه مند به همکاری که در دسته دوم قرار می گیرند می توانند از همین حالا رزومه و توانمندی های خودشون رو برام ارسال کنند. آدرس ایمیل در پروفایلم هست.
پ.ن۳: انشاالله اولین جلسه را در با گروه راهکار خواهم داشت. امیدوارم منجر ب شروع به همکاری بشود.
پ.ن۴: فعلا محدوده کاری در دو نقطه تهران (شهر تهران) و مازندران (شهر بابل) خواهد بود. در گام بعد احتمالا (بنابر برنامه ریزی های اولیه) شهرهای کرج (استان تهران) و قائمشهر، ساری و آمل (استان مازندران) نیز اضافه خواهند شد.
پ.ن۵: موفق هستیــــم، موفق تر باشیـــــــم

سعی می کنم مختصر و مفید عرض کنم:
- خبر خوب
خبر خوب اینکه یک فعالیت جدید دیگر (در کنار تمامی فعالیت های کاری ک در حال حاضر دارم) را با کمک یکی از دوستان در حال راه اندازی می باشیم. این فعالیت کار نو و جدیدی نیست. قبلا در کشور انجام شده و چند نمونه موفق هم دارد (و البته تعداد خیلی زیادی نمونه ناموفق). قرار است کار را شروع کرده و سپس با پیاده سازی ایده های نو کار را گسترش دهیم. توضیحات بیشتر در این مورد پس از عملیاتی شدن ۱۰۰ درصد کار. - پیشنهاد همکاری
و اما پیشنهاد همکاری. پیشنهاد همکاری در دو بخش تقسیم می شود.
- اول: صاحبان مشاغل و کالا و خدمات
در این دسته دوستانی قرار می گیرند که یک محصول یا خدمتی رو عرضه می کنند. به عنوان مثال اولین پیشنهاد همکاری با گروه راهکار خواهد بود. - دوم: بازاریابان و افراد مستعد و توانمند در عرصه بازرگانی
در این دسته دوستان علاقه مند به فعالیت های بازرگانی و بازاریابی و مدیریت بازار قرار می گیرند. دوستان علاقه مند به همکاری در این زمینه پس از برقراری ارتباط اولیه و ارزیابی های اولیه، طی جلسات حضوری مصاحبه شده و شروع ب همکاری خواهیم نمود.
- اول: صاحبان مشاغل و کالا و خدمات
پ.ن۱: جلسات مذاکره با صاحبان مشاغل یا در محل آنها و یا در محل دفتر ما (در تهران) برگزار می شود.
پ.ن۲: دوستان علاقه مند به همکاری که در دسته دوم قرار می گیرند می توانند از همین حالا رزومه و توانمندی های خودشون رو برام ارسال کنند. آدرس ایمیل در پروفایلم هست.
پ.ن۳: انشاالله اولین جلسه را در با گروه راهکار خواهم داشت. امیدوارم منجر ب شروع به همکاری بشود.
پ.ن۴: فعلا محدوده کاری در دو نقطه تهران (شهر تهران) و مازندران (شهر بابل) خواهد بود. در گام بعد احتمالا (بنابر برنامه ریزی های اولیه) شهرهای کرج (استان تهران) و قائمشهر، ساری و آمل (استان مازندران) نیز اضافه خواهند شد.
پ.ن۵: موفق هستیــــم، موفق تر باشیـــــــم