سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
(08-20-2013 11:12 AM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]۱- طبق سوالی ک از یکی ازدوستان پرسیدم گفتند بانک ها معمولا بعد از ی زمانی (مثلا ۲۴ ساعت بعد) پول رو ب حساب واریز می کنند فقط بانک ملت بود ک لحظه ای وارد حسابت می کرد. این درسته؟

۲- کدوم درگاه پیشنهاد میشه؟

تو بحث خدمات وامنيت خيلي ها با ملت بهتر كار ميكنند وپيشنهاد مي شود

۳- اگه ب صورت شخص حقیقی بخوام درگاه بگیرم میدن؟ و اینکه مشتری موقع پرداخت چ اسمی رو میبینه؟ اسم خودم رو یا اسم سایت؟
به صورت حقيقي بعضي از بانك ها ميدن( ملت،بانك پاسارگاد، پارسيان) نه اسم خودت نه اسم سايت چيزي كه بخواي نمايش داده بشود

۴- اگه ب صورت شخص حقوقی (نام شرکت) بگیرم ، اسم شرکت موقع پرداخت می آد یا اسم سایت؟ و اینکه سازمان مالیاتی از این طریق می تونه پیگیری کنه و براساس این تراکنش ها هم مالیات ببنده؟
اينم اسم دست خودت هست ولي اكثرا اسم شركت ها هست
ماليات تحت هيچ شرايطي به گردش مالي شما درهيج جايي كار ندارد......

فعلا همین Yosef.gif
(08-20-2013 11:32 AM)مهران 313 نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-20-2013 11:12 AM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]۱- طبق سوالی ک از یکی ازدوستان پرسیدم گفتند بانک ها معمولا بعد از ی زمانی (مثلا ۲۴ ساعت بعد) پول رو ب حساب واریز می کنند فقط بانک ملت بود ک لحظه ای وارد حسابت می کرد. این درسته؟
۳- اگه ب صورت شخص حقیقی بخوام درگاه بگیرم میدن؟ و اینکه مشتری موقع پرداخت چ اسمی رو میبینه؟ اسم خودم رو یا اسم سایت؟
۴- اگه ب صورت شخص حقوقی (نام شرکت) بگیرم ، اسم شرکت موقع پرداخت می آد یا اسم سایت؟ و اینکه سازمان مالیاتی از این طریق می تونه پیگیری کنه و براساس این تراکنش ها هم مالیات ببنده؟

فعلا همین Yosef.gif

به نظر من بهترین درگاه بانک پی لاین است

میتونید نمونه درگاه ارائه شده را در سایتم ببینید
ترجیح میدم با بانک مستقیم کار کنم. مرسی از معرفی مهران جان

(08-20-2013 12:17 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]

تو بحث خدمات وامنيت خيلي ها با ملت بهتر كار ميكنند وپيشنهاد مي شود

به صورت حقيقي بعضي از بانك ها ميدن( ملت،بانك پاسارگاد، پارسيان) نه اسم خودت نه اسم سايت چيزي كه بخواي نمايش داده بشود

اينم اسم دست خودت هست ولي اكثرا اسم شركت ها هست
ماليات تحت هيچ شرايطي به گردش مالي شما درهيج جايي كار ندارد......

فعلا همین Yosef.gif

احمد جان، تاجایی ک من در مورد حساب کتاب شرکت برا مالیات و اینا میدونم اینه ک مبلغ قرارداد ها رو میبینن و طبق اون مالیات بسته میشه. بعضی مواقع هم برای اینکه بعضی ها ممکنه بخوان بپیچونن حساب بانکی رو هم چک می کنند. مطمئنی مورد آخر رو؟
متاسفانه به چه دلیل این ها یک شایع هست در بازار

بخصوص بعد از طرح شاپرک دستگاه های کارت خوان بیشتر شد

سیستم مالیات ایران بسیار قدیمی هست وبا اینطور کارها نمیتونند مالیات رو مشخص کنند

وگرنه همه پول ها زیر فرش بود نه در بانک
از دوستان کسی بانک پاسارگاد حساب داره؟ اینترنت بانک و خدماتش چطوره؟

برای درگاه اینترنتی بین ملت و پاسارگاد موندم. کسی تجربه ای داره بگه ممنون میشم.
(08-24-2013 02:06 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]از دوستان کسی بانک پاسارگاد حساب داره؟ اینترنت بانک و خدماتش چطوره؟

برای درگاه اینترنتی بین ملت و پاسارگاد موندم. کسی تجربه ای داره بگه ممنون میشم.

بانک ملت جزو بهترین بانکها در خدمات الکترونیکی هست

بهتون هم حساب بانک ملت وهم درگاه اینترنتیش رو پیشنهاد میکنم استاد گرامی10_004
سلام دوست عزيز
در مورد تامين كالا گفتيد
ما كارخونه اب معدني در كلاردشت مازندران داريم
ميتونم تو اين زمينه اين كالا رو تامين كنيم
اگه مايل بوديد بهم خبر بديد
موفق باشد
(07-21-2013 11:29 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]انشالله هر چه زودتر جلسه استاد یوسف عزیز با عزیزان راهکار (من هم از عزیزان هستم 25r30wi)تشکیل شده و نتیجه عالی گرفته شود. آنزمان فراخوان عمومی داده خواهد شد.
با سلام خدمت شما استاد بزرگ عزيز
بنده مدت زيادي نيست كه تو اين انجمن اكتيو عضو شدم. يه سوال برام تو اين چند وقت پيش اومده و اونم اينه كه:
- اين گروه راهكار چي هست و در كجا مستقره و كارش دقيقا چيه؟
ممنون از پاسخي كه خواهيد داد
(08-14-2013 06:15 PM)مهرشاد میردائمی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست میلیاردری من خسته نباشی...
دوی من هم حساب بکش چون از طریق شرکتی که باهاشون بصورت شغل دوم کار میکنم میتونیم تمام کالاها و اجناس مورد نیاز دوستان رو مستقیما با پایین ترین قیمت از خارج وارد کنیم....پیروز باشین

با سلام میشه بگین چه کالایی می تونین عرضه کنیین لیست بدین و در صورت امکان قیمت
اینم ایمیل من: kaveh.najari@yahoo.com
(10-01-2013 09:29 AM)rayan1390 نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-21-2013 11:29 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]انشالله هر چه زودتر جلسه استاد یوسف عزیز با عزیزان راهکار (من هم از عزیزان هستم 25r30wi)تشکیل شده و نتیجه عالی گرفته شود. آنزمان فراخوان عمومی داده خواهد شد.
با سلام خدمت شما استاد بزرگ عزيز
بنده مدت زيادي نيست كه تو اين انجمن اكتيو عضو شدم. يه سوال برام تو اين چند وقت پيش اومده و اونم اينه كه:
- اين گروه راهكار چي هست و در كجا مستقره و كارش دقيقا چيه؟
ممنون از پاسخي كه خواهيد داد

سلام دوست عزیز، راهکار یعنی انجمن میلیاردرهای آینده ایران .
برای آشنایی بیشتر با گروه راهکار از بدو تشکیلش تا به امروز می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=8152[/url]
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع