08-11-2013, 09:54 PM
08-12-2013, 08:34 AM
نگفته بودم كجا!
از تهرانم
از تهرانم
08-14-2013, 05:02 PM
انشاالله فردا در دفتر پذیرای استاد عزیزم جناب قربانیان و همکاران عزیزشان در مجموعه راهکار در دفتر ما خواهیم بود.
انشاالله نتیجه مثبت بوده و همکاری شکل بگیرد. نتیجه در همینجا اعلام خواهد شد.
انشاالله نتیجه مثبت بوده و همکاری شکل بگیرد. نتیجه در همینجا اعلام خواهد شد.
08-14-2013, 06:15 PM
سلام دوست میلیاردری من خسته نباشی...
دوی من هم حساب بکش چون از طریق شرکتی که باهاشون بصورت شغل دوم کار میکنم میتونیم تمام کالاها و اجناس مورد نیاز دوستان رو مستقیما با پایین ترین قیمت از خارج وارد کنیم....پیروز باشین
دوی من هم حساب بکش چون از طریق شرکتی که باهاشون بصورت شغل دوم کار میکنم میتونیم تمام کالاها و اجناس مورد نیاز دوستان رو مستقیما با پایین ترین قیمت از خارج وارد کنیم....پیروز باشین
08-17-2013, 10:20 AM
سلام مجدد خدمت همه دوستان
قرار شد خبر نشست با عزیزان راهکار در اینجا گفته شود.
پنج شنبه در دفتر تهران پذیرای استاد عزیزم جناب قربانیان و مدیریت انجمن جناب کاظمی عزیز بودیم.
در ابتدا بخاطر پذیرایی مختصر عذرخواهی مجدد می کنم چون تازه مستقر شدیم هنوز امکانات تکمیل نشده بود.
در رابطه با همکاری در این زمینه کاری، قول های مساعدی از دوستان راهکار گرفته شد و قرار شد همکاری صورت پذیرد.
همچنین در زمینه کاری، کمک های فکری هم از طرف دوستان ارایه شد که در انتها قرار شد از کمک های فکری و عملی عزیزان راهکار هم بهره مند بشیم.
سعی کردم مختصر و مفید عرض کنم.
انشاالله به زودی خبر های تکمیلی هم ارایه می شود.
قرار شد خبر نشست با عزیزان راهکار در اینجا گفته شود.
پنج شنبه در دفتر تهران پذیرای استاد عزیزم جناب قربانیان و مدیریت انجمن جناب کاظمی عزیز بودیم.
در ابتدا بخاطر پذیرایی مختصر عذرخواهی مجدد می کنم چون تازه مستقر شدیم هنوز امکانات تکمیل نشده بود.
در رابطه با همکاری در این زمینه کاری، قول های مساعدی از دوستان راهکار گرفته شد و قرار شد همکاری صورت پذیرد.
همچنین در زمینه کاری، کمک های فکری هم از طرف دوستان ارایه شد که در انتها قرار شد از کمک های فکری و عملی عزیزان راهکار هم بهره مند بشیم.
سعی کردم مختصر و مفید عرض کنم.
انشاالله به زودی خبر های تکمیلی هم ارایه می شود.
08-19-2013, 04:37 PM
همچنین پاسخ تمام دوستانی ک برای همکاری به صورت بازاریابی هم پیغام داده بودند داده شد. 

08-20-2013, 10:27 AM
از دوستان کسی در مورد درگاه پرداخت اینترنتی بانک ها اطلاعاتی داره؟ چند سوال داشتم
08-20-2013, 11:02 AM
(08-20-2013 10:27 AM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]از دوستان کسی در مورد درگاه پرداخت اینترنتی بانک ها اطلاعاتی داره؟ چند سوال داشتم
چه سوالي؟
08-20-2013, 11:12 AM
۱- طبق سوالی ک از یکی ازدوستان پرسیدم گفتند بانک ها معمولا بعد از ی زمانی (مثلا ۲۴ ساعت بعد) پول رو ب حساب واریز می کنند فقط بانک ملت بود ک لحظه ای وارد حسابت می کرد. این درسته؟
۲- کدوم درگاه پیشنهاد میشه؟
۳- اگه ب صورت شخص حقیقی بخوام درگاه بگیرم میدن؟ و اینکه مشتری موقع پرداخت چ اسمی رو میبینه؟ اسم خودم رو یا اسم سایت؟
۴- اگه ب صورت شخص حقوقی (نام شرکت) بگیرم ، اسم شرکت موقع پرداخت می آد یا اسم سایت؟ و اینکه سازمان مالیاتی از این طریق می تونه پیگیری کنه و براساس این تراکنش ها هم مالیات ببنده؟
فعلا همین
۳- اگه ب صورت شخص حقیقی بخوام درگاه بگیرم میدن؟ و اینکه مشتری موقع پرداخت چ اسمی رو میبینه؟ اسم خودم رو یا اسم سایت؟
۴- اگه ب صورت شخص حقوقی (نام شرکت) بگیرم ، اسم شرکت موقع پرداخت می آد یا اسم سایت؟ و اینکه سازمان مالیاتی از این طریق می تونه پیگیری کنه و براساس این تراکنش ها هم مالیات ببنده؟
فعلا همین

08-20-2013, 11:32 AM
(08-20-2013 11:12 AM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]۱- طبق سوالی ک از یکی ازدوستان پرسیدم گفتند بانک ها معمولا بعد از ی زمانی (مثلا ۲۴ ساعت بعد) پول رو ب حساب واریز می کنند فقط بانک ملت بود ک لحظه ای وارد حسابت می کرد. این درسته؟
فعلا همین
به نظر من بهترین درگاه بانک پی لاین است
میتونید نمونه درگاه ارائه شده را در سایتم ببینید