صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(11-08-2015 05:23 PM)R....... نوشته شده توسط: [ -> ]بازم سلام،من علاقه به تولید چیزیهایی دارم که میخوام سود داشته باشه درامدش خوب باشه گفتم من لیسانس شیمی دارم و هنر طراحی و نقاشی عالیی دارم دوس دارم کمک کنین طرح و ایده ایی به من پیشنهاد بدین که از نظر سود و سرمایه عالی باشه که بشه روش سرمایه گذاری کرد و دست چندتا جوون رو هم گرفت
سلام
خب یه سری از ایده ها هستن که مربوط به رشتتون میشه...ولی اگه ایده هایی رو که مربوط به تخصصتون نباشه رو هم قبول داشته باشین ...تولید (لباس - کیف و کفش یا حتی چیزایی که جنبه تزییناتی داشته باشن که بشه از هنرتون هم استفاده کنین)خوب جواب میده.
البته اینکه شما به چیز خاصی علاقه داشته باشین و دربارش اطلاعات داشته باشین ...شما رو خیییلی جلو میندازه. (و البته بحث بازاریابی و داشتن سرمایه اولیه هم جای خودش مهمه.)
من می خوام یک مغازه راه اندازی کنم که اسنک و ابمیوه و بستنی بفروشم به نظرتون به چیزهایی که ذکر کردم چی اضافه کنم که مشتری هام زیاد بشن
و ایدهاتون برای جذب بیشتر مشتری چیه؟
(07-11-2013 12:50 PM)طهورا نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزیز
من سرم پر ایده است
همچنین با سر درآوردن از یک موضوع جدید ایده های جدید مرتبط دائم به سراغم میاد
میخوام در حد توان به دوستانم کمک کنم
تو این موضوع هر کسی میتونی نوع فعالیتش رو کاملا توضیح بده و تمام دوستانی که میان می تونن ایده هاشون رو باری کمک بذارن
منم همه سعی خودمو می کنم
اینجوری می تونیم تو موفقیت هم سهیم باشیم
سلام من درشهرک صنعتی. شهرستان تفت استان یزد2باب سوله 300متری دارم که مجموعا 600مترمساحت داره سرمایه اولیه هم دارم ولی هیچ ایده ای ندارم 2سال پیش کارگاه کارتن سازی احداث کردم ولی نتیجه نداشت دسگاههاشم دارم.درضمن یک زمین 3000متری هم خریدم که باید تا یک سال اینده ساخت وسازش تموم بشه وگرنه ازم پس میگیرن...
(05-11-2016 01:39 AM)feyz نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من درشهرک صنعتی. شهرستان تفت استان یزد2باب سوله 300متری دارم که مجموعا 600مترمساحت داره سرمایه اولیه هم دارم ولی هیچ ایده ای ندارم 2سال پیش کارگاه کارتن سازی احداث کردم ولی نتیجه نداشت دسگاههاشم دارم.درضمن یک زمین 3000متری هم خریدم که باید تا یک سال اینده ساخت وسازش تموم بشه وگرنه ازم پس میگیرن...
سلام همشهری
من هم اصالتا بچه روستای چم در اطراف تفت هستم و شنیدم پرورش شترمرغ اون طرفا خیلی رونق داره و فروش محصول هم خیلی خیلی راحته. مخصوصا توی تهران و زنجان مشتری زیاد داره
اما پیشنهاد دومم پرورش شتر هستش. گوشتی بی نظیر و با خواص درمانی فوق العاده بالا. حیف من سرمایه کافی رو ندارم وگرنه بر میگشتم چم و اطرافش یه زمین بیابونی پیدا میکردم برای پرورش شتر و یا شترمرغ
سلام. من يك كارگاه برش ليزري دارم و به توليد لوازم دكوري و تزئيني منزل از جمله لوستر، آباژور، سطل، روميزي و ..... مشغول هستم. به نظر من اصلي ترين مشكلي كه كارگاه هاي كوچك و متوسط توليدي در كشور ما دارند مسئله توزيع محصولات است. به عنوان مثال در زمينه كار ما به نظر شما چند فروشگاه لوازم لوكس و تزئيني خانگي و يا لوستر فروشي در سطح كشور وجود دارد؟ فرض كنيد اگر يك سيستم توزيع مناسب وجود داشته باشد و در سال به هركدام از اين فروشگاه ها فقط 10 قلم جنس فروخته شود چه حجم عظيمي خواهد شد و چه درآمد مناسبي به همراه خواهد داشت.
به همين منظور من به دنبال راه اندازي يك شبكه توزيع مويرگي در سطح كشور هستم كه ضمن توسعه فعاليتهاي خودم زمينه اي براي توسعه بازار ساير مشاغل اينچنيني نيز فراهم گردد. لذا از كليه دوستاني كه ايده اي در اين زمينه دارند و يا مي توانند كمك كنند دعوت به همكاري مي نمايم.
البته شايد لازم باشد در اين زمينه يك تاپيك مستقل ايجاد شود.

دوست دارم یه فارم پرورش طوطی سانان جهت صادرات داشته باشم اونم نه به طور معمول به طور حرفه ای
(04-14-2016 09:48 PM)arshimen نوشته شده توسط: [ -> ]من می خوام یک مغازه راه اندازی کنم که اسنک و ابمیوه و بستنی بفروشم به نظرتون به چیزهایی که ذکر کردم چی اضافه کنم که مشتری هام زیاد بشن
سلام.نماز روزه هاتون قبول.شما می تونی پیک بگذاری برای بستنی فروشیتون .همچنین اگر طعم های مختلف و زیاد تر از رقباتون داشته باشید می تونید موفق باشید
سلام دوستان قمی عزیز.
میبینم که همه اندر خم یه کوچه ایم.
راستش من یه کار کوچولو راه انداختم میخام از شما هم نظر خواهی کنم و ازتون درخواست کمک دارم .لطفا راهنماییم کنین.
یه مدت هستش رفتم تو کار طراحی و دوخت کیف های چرمی دست دوز.کیفیت کارام هم بدک نیست.از خودم تعریف نمی کنم ولی تا حالا هرچی برای مشتری هام دوختم از کیفیت کارام خیلی راضی بودن و برای آشناهاشون هم سفارش دادن.
برای کارم یه سایت طراحی کردم و یه کانال تلگرام و همینطور اینستاگرام.
آدرس فروشگاهم:www.charmnama.ir
کانال تلگرامم:@charmnama
اینستاگرام:charmnamaa
البته خیلی تبلیغ نکردم.
راستش کار خیلی سختیه.از یه طرف میخام تبلیغاتم رو گسترش بدم از یه طرف وقتی کار زیاد میشه نمیرسم کار قبول کنم..از یه طرف هم میگم تا کی باید خودم تنها کار کنم.دوست دارم یه کارگاه بزنم.
ممنون میشم از کارام دیدن کنین.اگه پیشنهادی یا کمکی میتونین بهم بکنین
سلام سپهری هستم از استان آذربایجان شرقی
طراح گرافیک و وب سایت هستم
دو کار میخوام انجام بدم و باید یکیشونو انتخاب کنم
کانون تبلیغاتی یا بسته بندی
درآمد کدومشون خوبه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
(04-14-2016 09:48 PM)arshimen نوشته شده توسط: [ -> ]من می خوام یک مغازه راه اندازی کنم که اسنک و ابمیوه و بستنی بفروشم به نظرتون به چیزهایی که ذکر کردم چی اضافه کنم که مشتری هام زیاد بشن
سمبوسه با طعم های مختلف
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12