صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(10-06-2014 12:42 PM)sara azad نوشته شده توسط: [ -> ]همیشه میگن از تو حرکت از خدا برکت اما انگار فقط یه جمله قشنگه و امروز روز جواب نمیده،
من تو هنر میناکاری استادم کارامو بردم بازار اما نتونستم بفروشم کاری که یه هفته وقتمو گرفته بود آقایون کاسب میخواستن فقط 10 درصد قیمت واقعی بخرنن،الان به فکر تولید بالش شیردهی افتادم ما میترسم اونم نشه که بفروشم،خب من کار میکنم اما فروش ندارم اساتید به نظر شما چه میشه کرد؟
سلام و درود , از شبکه های اجتماعی می تونید برای محصولات خاص خود مشتریان خاص جذب کنید , از فعالیت در شبکه های اجتماعی قافل نشود بدون هزینه می تونید مخاطب جذب کنید و محصولات خود را بفروش برسانید .
(04-30-2014 11:02 AM)hozakeri نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
با ارزوی موفقیت برای همگی
من مغازه ابزار فروشی دارم در قم
دوست دارم شغل دومی داشته باشم
میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام و درود ، شما می تونید با ایجاد یک سایت اینترنتی شعبه دوم فروشگاه و محصولات خودتون رو ایجاد کنید و از این طریق فروش خود را افزایش دهید .
(05-02-2014 09:06 PM)weblox نوشته شده توسط: [ -> ]یه ایده بدید که بشه یه خدماتی رو توی وب ارئه داد که کاربران استفاده کنند و حاضر باشند بخاطرش حق عضویت بدند.
سلام و درود , شما هر ایده ای داشته باشین در اینترنت میشه ازش کسب درآمد کرد , لطفا اطلاعات بیشتری در زمینه تخصص , نیروی انسانی و سرمایه خود بفرمایید .
سلام وقت همگی بخیر
من ابزار فروشی دارم در قم کسی راهکاری داره؟
سلام من کارمند پمپ گاز هستمکه کپسول گاز فست فودها و این موارد رو گاز میزنیم.
اگر ایده ای به نظرتون میرسه معرفی کنید.تشکر.
(11-15-2014 09:48 AM)hozakeri نوشته شده توسط: [ -> ]سلام وقت همگی بخیر
من ابزار فروشی دارم در قم کسی راهکاری داره؟
به نظر من شما میتونی جلو مغازه هم یک دستفروشی انجام بدی.
سلام من پرستارم کار ترجمه هم دوس دارم و دوران دانشگاه انجامش دادم شوهرمم کارمنده و نصف روزش خالیه ی کار بهمون پیشنهاد میدین در زمینه تولید یا خدمات باشه بهتره
سلام من تو زمینه ی گل آرایی و ساخت گلدان و باکسی زدن و درختچه مهارت دارم آشنا هم دارم که بتونم جنس مونتاژ نشده به صورت امانی بگیرم ازش.مشکل اینه چطو مشتری پیدا کنم بازاریابی اصلا بلد نیسم و پول برای استخدام بازاریاب ندارم فعلا.در زمینه ی درست کردن دسر ها ژله ها ی تزریقی حلوا میوه آرایی حتی سفره آرایی هم ماهرم لطفا راهنماییم کنید
دوستان در زمینه افزایش فروش چای بسته ای ایده ای دارند؟ چه بصورت اینترنتی و چه روشهای دیگه
ممنون میشم راهنماییم کنید
دانشجوی ارشد برق-قدرت دانشگاه آزادم و 6 سالی میشه که زندگیم با وردپرس گره خورده... قبل از اینکه جهان پی و زرین پال بیان یه سیستم پرداخت اینترنتی زدم اما سر تضمین امنیت نتونستم با بانکی قرارداد همکاری ببندم...
قبل از سیستمهایی مثل رزبلاگ و... میخواستم یه سیستم وبلاگ دهی با امکانات بالا بزنم اما شریک پیدا نکردم...
کلی سایت زدم اما هیچ کدوم جواب نداد و مجبور شدم اکثرشون رو بفروشم، خودم میگم بازاریابی بلد نیستم اما اطرافیانم میگن کلا شانس ندارم... الان هم به دنبال یه ایده هستم برای پیاده سازی بلکه بتونم حداقل پول نمایندگی هاستی رو که گرفتم در بیارم...
خواهشا اگر ایده ای دارید اعلام کنید تا بتونیم در کنار هم به یه نون و نوایی برسیم.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12