صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(07-11-2013 05:54 PM)poldar نوشته شده توسط: [ -> ] (07-11-2013 12:50 PM)طهورا نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزیز
من سرم پر ایده است
همچنین با سر درآوردن از یک موضوع جدید ایده های جدید مرتبط دائم به سراغم میاد
میخوام در حد توان به دوستانم کمک کنم
تو این موضوع هر کسی میتونی نوع فعالیتش رو کاملا توضیح بده و تمام دوستانی که میان می تونن ایده هاشون رو باری کمک بذارن
منم همه سعی خودمو می کنم
اینجوری می تونیم تو موفقیت هم سهیم باشیم
شما که ایده زیاد داری من دانشجو عمرانم یه ایده بده که یه کاری بکنم هم از درس نیوفتم هم پول در بیارم میتونی بگی ممنون
سلام من نقاشی بلدم و از سیاه قلم کار کردم تا الان که طرح حای نگار گری استاد فرشچیان را می زنم و رنگ روغن و از گلهای آپارتمانی هم اطلاعات دارم چه طوری می تونم در آمد زایی کنم.
سلام .
من یه خانم کارمندم که دنبال شغل دوم میگردم که درآمد خوبی داشته باشه. تحقیقات کردم و دیدم توی شهر من وسایل اولیه عروسک سازی خواهان داره ولی کمیابه. از تهرانم چند نفر رو پیدا کردم که عمده فروشی میکنن و میتونن برام پست کنن. حال با توجه به اینکه من پول و وقت زدن یه مغازه واسه خودم رو ندارم و اینکه حساب کردم اگه بخوام عمده به مغازه ای بفروشم چیز زیادی گیر خودم نمیاد و اون مغازه دار بعد یه مدت ترجیح میده خودش مستقیم از تهران خرید کنه.
اگه سفارش اینترنتی از همشهریام هم بگیرم کسی به خاطر خرید مثلا 5000 تومانی از من حاضر نیست 4-5 تومن پول پیک بده.
همسرم هم قبول نمیکنه آدرس خونه رو برای تحویل به مشتری بدم. اصلا نمیدونم چکار کنم. میشه بهم کمک کنید؟
(02-25-2014 04:03 PM)fateme alian نوشته شده توسط: [ -> ] (07-11-2013 01:07 PM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]اول من اول من

من تو زمینه ترجمه فعالیت می کنم، کار رو از دارالترجمه ها می گیرم و درصدهر کار رو می گیرم. گاهی هم کار مستقیم می گیرم.حالا بگین چه جوری می شه مشتری مستقیم بیشتری جذب کنم و درآمدم رو افزایش بدم
سلام یه سایت برا خودت بزن و یه کارت هم چاپ کن
سلام به نظر من در دانشگاه ها و مراکز تایپ و صحافی که محل رفت و آمد دانشجو هاست تراکت پخش کن باهات تماس بگیرن به مغازه دار ها هم تبلیغاتت رو بده.
سلام
با ارزوی موفقیت برای همگی
من مغازه ابزار فروشی دارم در قم
دوست دارم شغل دومی داشته باشم
میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام دوستان.
من با 3 تا از دوستام روی هم 20 میلیون تومن سرمایه داریم با این سرمایه در شهر تبریز چه کسب و کاری می تواند شروع کرد؟ ممنون میشم توضیج بدین.
یه ایده بدید که بشه یه خدماتی رو توی وب ارئه داد که کاربران استفاده کنند و حاضر باشند بخاطرش حق عضویت بدند.
چشمه ایده پردازی دوستان خشک شده متاسفانه.
(05-02-2014 09:06 PM)weblox نوشته شده توسط: [ -> ]یه ایده بدید که بشه یه خدماتی رو توی وب ارئه داد که کاربران استفاده کنند و حاضر باشند بخاطرش حق عضویت بدند.
مطمئن باشید هر کی یه همچین ایده ای داشته باشه حتما عملیش میکنه و به من و شما نمیرسه.
در ضمن موضوع مطرحه شما خیلی کلی هستش. اگه خدماتی دارید و به بن بست خورده در اینجا مطرح کنید تا شاید یکی از اعضا بتونه برای خروج از بن بست به شما فرمون بده. البته اگه بتونید دنده عقب بگیرید. وگرنه مجبور خواهید شد ماشین موفقیتتون رو عوض کنید
(05-11-2014 01:14 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط: [ -> ] (05-02-2014 09:06 PM)weblox نوشته شده توسط: [ -> ]یه ایده بدید که بشه یه خدماتی رو توی وب ارئه داد که کاربران استفاده کنند و حاضر باشند بخاطرش حق عضویت بدند.
مطمئن باشید هر کی یه همچین ایده ای داشته باشه حتما عملیش میکنه و به من و شما نمیرسه.
در ضمن موضوع مطرحه شما خیلی کلی هستش. اگه خدماتی دارید و به بن بست خورده در اینجا مطرح کنید تا شاید یکی از اعضا بتونه برای خروج از بن بست به شما فرمون بده. البته اگه بتونید دنده عقب بگیرید. وگرنه مجبور خواهید شد ماشین موفقیتتون رو عوض کنید
یه ایده اینکه میتونی طرح های توجیهی رو با احتساب هزینه های به روز شده قرار بدی
سلام من یک کارگاه سی ان سی چوب دارم و خدمات حکاکی و برش روی چوب و ام دی اف انجام می دم و گاهی هم تولید می خواستم بدونم پیشنهادی ندارید برای بنده که کارم رو گسترش بدم؟
ممنون
سلام دوستان من تولیدی اسکاج زدم وقتی با انجمن اشنا شدم
و حالا دنبال بازاریاب میگردم که بفرشو برسونم در شهرای دیگه ایران
من همدان هستم
اگر کسی از دوستان میتونه اسکاج بازاریابی کنه و بفروش برسونه خبرم کنه سود خوبی هم بهش میدم چون میخوام اولش ارزان بدم تا مشتری جذب کنم
انواع اسکاج هم ما تولید میکنیم فقط خبر بدین ک چ نوع اسکاجی میخواین بازاریابی کنید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12